Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 71 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mazda 323 1.6 72kW 01a. - MMclubCCE
PostitusPostitatud: 20.01.2013 19:06 
Kasutaja avatar

Auto sai ligi võetud peale pikaajalist suurema tagaveolise auto otsimist - enamjaolt olid radaris BMW e39 diislid või Opel Omega B facelift sedaanid. Just need 2 sellepärast, et minu silm ei kannata MB E klassi sisu just seal 99a juures olevate olendite juures aga e39 ja omega b fb salongid olid juba seeditava salongidega.

Mazdast endast:
Auto on 2001a väljalase, värvus must, 1,6 liitrine mootor 72kWga ning peal minuteada kõik lisad peale konditsioneeri

Otsustavaks faktoriks sai just see, et pakuti imehinnaga aga mis just selle ostu otsustava faktori määras - mul olid nurgas seismas veljed täpselt sama auguvalemiga mis said ka alla krutitud 15 minutit peale ostu vormistamist ARKis ning tegelikult ka vaimusilmas oli ka visioon mis mõne väikese investeeringu puhul saaks ka autot teistest Mazdadest erinema panna

Esialgne plaan oli osta endale lihtsalt kodu töö kodu pood kino kodu vahet sõitmiseks, aga siis hakkas see lumepall vaikselt veerema ning nüüd selle pika piltide joruna on näha auto käekulg minu käes mai 2012 kuni jaanuar 2013

Kindlasti unustasin midagi siia kirjtuada ning esimesse postitusse olen mahutanud enamuse pildi materjalist mis on Mazdaklubi.com foorumisse tekkinud poole aastaga

Ostes 18 mai:
Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

15 minutit hiljem

Pilt

Paar päeva hiljem

Pilt

Pilt

Pilt

Paar pilti asjalikuma kaameraga

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

30 mai üks klõps

Pilt

Veel mõned hilisemad pildid:

Pilt

Tegin endale sünnipäevaks väikese kingituse

Pilt

Pilt enne madaldust:
Pilt

Pilt peale madaldust:

Pilt

Auto läks peale madaldust parajalt madalaks ning jäigaks - mulle meeldib. Hetkel talvel sõites on all 15" 185/65 aga kõht kraabib vastumaad päris tihti...

Nüüd mõned pildid esiosast - suvel hakkasin vaikselt asju musta värvi ajama:

Pilt

Dark-black kile ka tuledele:

Pilt

Oktoobri alguses lisasin toonklaasi, esimesed uksed jätsin kiletamata kuna ÜV oli kohe kohe tulemas:

Pilt

Pilt

Üks sügisene klõps SR kasutaja mihkel-m poolt

Pilt

Ning lisaks mõned mu enda pildid enne talve tulekut:

Pilt

Novembri lõpus vahetult enne väikestele ratastele üleminemist juhtus siis pika maantee otsaga see, et taga 2 inimest ning madaldusvedrud hävitasid mu niigi rabedad rattakoopad täielikult:

Enne:
Pilt

Kiire remont:
Pilt
Kasutatud siis peenike metallipuur, aiatraati ja näpitsaid - mazda plekk oli nii läbiroostetanud et polnud enam mitte kuskile seda stanget tagasi külge panna

Pärast keevitustöid:

Pilt

Enne ÜV minekut sai ka esimestelt tuledelt kiled maha tõmmatud, väike võrdlus:

Pilt

Talve konditsioon:

Pilt

Lõpetuseks sai tehtud sügisel hetke ajendina kiire videomeenutus ka autost:

Postitus tuli pikk kuid siin on ka poole aasta pildi materjal...

Martin

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mazda 323 1.6 72kW 01a. - MMclubCCE
PostitusPostitatud: 20.01.2013 20:50 

Täitsa kena asja saab teha sellest autost. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Küljesuunad mustaks toonida
Tagatuled punase kilega üle
esimene numbrialus minema visata
esimesed porilapakad minema visata
tagaluugilt kirjad minema visata

:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 21:29 

Selle mazda sisu on etem kui 99a e klassi mersu? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 21:37 
Kasutaja avatar

Igapäevaselt nendega kokkupuutudes võin öelda et need on sõelapõhjad ikka :rokib

Aga leidub ka väga korralike mis kenast kere garantiis käinud värvitud ja tõrjeid tehtud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 22:35 
Kasutaja avatar

Põhimõtteliselt mazda 6 pre fl :D. Head tööd oled autoga teinud, aga krt 2001 aasta ja nii viletsas seisus kere :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 22:59 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
Põhimõtteliselt mazda 6 pre fl :D. Head tööd oled autoga teinud, aga krt 2001 aasta ja nii viletsas seisus kere :uhoh

See oli sellepärast nii perses, et eelmine omanik polnud läinud kerega garantiisse...

Reimers kirjutas:
Küljesuunad mustaks toonida
Tagatuled punase kilega üle
esimene numbrialus minema visata
esimesed porilapakad minema visata
tagaluugilt kirjad minema visata

:D

Tagaluugiga läheb raskeks, sinna jäävad augud - juba proovitud ja lihtsam oli nad omakohale jätta nii nagu nad on.
Alles keegi sõitis mul ees märgid nahui tõmmatud ja augud järgi - polnud väga kena
Muud ettepanekud kirjutan "vihikusse" ning jääb koos teiste ideedega kevadet ootama ;)

Harri_K kirjutas:
Selle mazda sisu on etem kui 99a e klassi mersu? :D

Tundub küll nii - maitse asi ei viitsi hakata selle üle siin vaidlema

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 23:43 
Kasutaja avatar

Muidu kõik kena ja nagu ka ütlesid: Väikeste investeeringutega sai selle auto tõesti omapärase(ma)ks. Igati positiivses mõttes. Aga ... see sedaan kere lihtsalt ei ole see.. Mitte üldse. Palju parem kompott tuleks kokku, kui kõik see mant ja mustad detailid oleks millelgi sellisel: http://www.auto24.ee/used/1081408
Tulede toonkiled, toonklaas, US-park, mustad kroomdetailid ees (Vb tagumised kirjad ära värvida? Ära ei ole mõtet võtta, kirjad peavad olema ikka, mudu nii koledalt lage. Ei mõista seda ilmetut "clean-looki" pederastiat), madaldusvedrud ja valus velg.

Jõudu edaspidiseks ja et kere kestaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:06 
Kasutaja avatar

No võrreldes algusega on ikka nagu öö ja päev. Positiivses mõttes ikka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 06:43 

Mulle just meeldib, et sedaan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 21:07 
Kasutaja avatar

Vapper kirjutas:
Muidu kõik kena ja nagu ka ütlesid: Väikeste investeeringutega sai selle auto tõesti omapärase(ma)ks. Igati positiivses mõttes. Aga ... see sedaan kere lihtsalt ei ole see.. Mitte üldse. Palju parem kompott tuleks kokku, kui kõik see mant ja mustad detailid oleks millelgi sellisel: http://www.auto24.ee/used/1081408
Tulede toonkiled, toonklaas, US-park, mustad kroomdetailid ees (Vb tagumised kirjad ära värvida? Ära ei ole mõtet võtta, kirjad peavad olema ikka, mudu nii koledalt lage. Ei mõista seda ilmetut "clean-looki" pederastiat), madaldusvedrud ja valus velg.

Jõudu edaspidiseks ja et kere kestaks :D

See viimane lõik jäi arusaamatuks :)

Paks1 kirjutas:
Mulle just meeldib, et sedaan.

Enne autoomamist oli meil peres aastatel 2003-2005 uuena samasugune 1,6 72kW luukpära ning imestasin ka et kes kurat seda tellis sedaanina...
Aga praegu olen rahul et mul on sedaan ja ei kurda ... neid nii tihti ei kohta kui laugpärasid

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2013 11:30 
Kasutaja avatar

Algul ehmatasin ära, et jutt on minust kui sõber leidis PPA FB lehelt sellise postituse...
Alguses panin valju kajaka, aga siis lugesin et ikkagi pooltuled + kollased udukad... (Muidu minu igahommikune marsruut tööle)
Mina isiklikult nii ei sõida ehk mõni muu striitreisser siit.. aga kes siis ei tea siis päeval võib sõita udukad + pargid aga tohivad põleda ainult ühed ( Kas siis tavalised päevasõidu tuled või park + udukas, mitte mõlemad korraga)

Pilt

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2013 13:28 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Mingi normaalne solvunud ja püha viha täis vend on selliseid kommentaare pannud.
"Uued autod on vastikud, kuna neil võimsad lambid ees. Ja teate ma nägin ühte milllel olid lausa KOLLASED tuled, kujutate te ette ka või. Issand ma oleks shoki saanud, palun tehke ruttu trahvi" mõttelaadiga inimene on ikka ise ka vähe soe peast. Endal nkn oma vanal pannil mingid küünlad ees ja siis on jama majas kui kellelgi hea tuled on. Muidugi kui pimestavad, siis vastik jah, aga see on ikka lausvingumine.

Muide seda kommentaari ma politsei lehelt enam kahjuks ei leidnud :(

Sa leiad selle ülevalt paremalt poolt kui vaatad kasutajaid kes on sinna kirjutanud (selline pisikene kast mis avaneb nö. kast kastis- otsisin ise samamoodi tükkaega et teha screenshoti...)
Tõmbasin meelega kastid ümber, sest koos postitajaga siia seda pilti oleks olnud vast natukene liig pannud. Aga soovitan originaal postitus üles otsida - peaks saama väikse muige ikka.

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2013 18:43 

Tean seda inimest kes postitas, ise sõidab VW Boraga ja nühib oma auto iga päev läikesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.02.2013 21:16 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:
Tean seda inimest kes postitas, ise sõidab VW Boraga ja nühib oma auto iga päev läikesse.

Aga ometigi ei tea et sõites olgu kasvõi roosad udutuled või neoonroheline põhjavalgus - kes kurat tuledesse sõidu ajal vahib...
Endal juba unustatud teema, las ta jääda...

Edit: eile tjuunisin pilli.. esiustel väike kile.. paaripäeva pärast väike võrdlus, kuniks julgen esiklaase liigutada :)

Martin

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 71 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis