Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 15:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 20.01.2013 00:55 
Kasutaja avatar

SUPPAR kirjutas:
No mis siis täna juhtus..alustan eilsest. Olen siis tööl rekaga Lappeenranta nimelises linnas Soomes vene piiri lähedal,kui äkki tunnen,et masin ei j6ua edasi liikuda, 6hukuivati jäätus kinni ning masin l6i keset kiirteed pidurid plokki. Nice... hoidsin siis kohapeal tuure p6hjas,et 6hur6hk natukenegi tagasi koguda, et pidurid lahti läheksid ja saaksin lähimasse Scania hooldusesse s6ita. Läks 6nneks ja saingi kuidagi sinna lohistatud, ei läind poolt tundigi ja korras. Mingi kuradima tihend oli paigast ära. M6tlesin,et mis ikka, juhtub, ja kuna kell 21.30 pidin Vikingi j6udma, siis olin juba pooleldi 6nnelik, et j6uangi. Nii, sain siis mingi 100km s6ita, kui sama jant, jälle masin ei j6ua edasi minna, kuid nyyd oli r6hk normis. M6tlesin, et mis kuradi n**ss see jälle on, ja siis... matsaki ja juhipoole rehv l6hkes. Nii nyyd oli asi kindel, laevale ei j6ua ja olin kodust ka 100km kaugusel. Kell juba mingi 5 6htul. Hakkan siis helistama igasugu rehvifirmasid läbi ja l6puks lubati tulla 1,5h pärast. Ja tuldigi,ning sain uue rehvi koos veljega peale pikka istumist. Laevale enam polnud lootustki j6uda ning hakkasin siis vihasena kodu poole s6itma. Ei pannud 70 ala tähele, ning sain trahvi ka veel kaamera käest :) Nii, täna hommikul siis hakkan oma era autoga (Phaeton) veoka juurde s6itma. Tuli väike t6us, ning kuulan, et autol läheb kuidagi pöörded maru yles,kuigi kiirus aina vähenes. Jäin siis keset mäge oma autoga. Ei s6itnud ta ei edasi ega tagasi. L6i mingi kärsaka ka veel salongi ja vsjoo. Sai siis too k6igepealt slepis ära lohistatud ja läbi raskuste j6udsin Eesti :D

Elu on ikka seiklus noh. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 01:56 
Kasutaja avatar

hentsy kirjutas:
üleeile oli õues -28 kraadi, täna oli +2. pingviinid tõmbasid ka vist jeed juba. järgmiseks nädalaks lubab siin -35 :rokib
ja mina ei viitsind enne soome tulekut eelsüüte küünlaid vahetada :D õnneks siiani on veel kärgatand (530d 142kw)

Kuopio linna on ca 90km, sealt saad uued küünlad hea hinnaga.

http://www.motonet.fi/web/guest/myymalat

Ilmselt leiaksid need ka kohalikust linnast, muidugi suurema rahaga.

E.- kuopios ka 6 küünalt kohapeal olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 06:19 
Eliit

SUPPAR kirjutas:
No mis siis täna juhtus..alustan eilsest. Olen siis tööl rekaga Lappeenranta nimelises linnas Soomes vene piiri lähedal,kui äkki tunnen,et masin ei j6ua edasi liikuda, 6hukuivati jäätus kinni ning masin l6i keset kiirteed pidurid plokki. Nice... hoidsin siis kohapeal tuure p6hjas,et 6hur6hk natukenegi tagasi koguda, et pidurid lahti läheksid ja saaksin lähimasse Scania hooldusesse s6ita. Läks 6nneks ja saingi kuidagi sinna lohistatud, ei läind poolt tundigi ja korras. Mingi kuradima tihend oli paigast ära. M6tlesin,et mis ikka, juhtub, ja kuna kell 21.30 pidin Vikingi j6udma, siis olin juba pooleldi 6nnelik, et j6uangi. Nii, sain siis mingi 100km s6ita, kui sama jant, jälle masin ei j6ua edasi minna, kuid nyyd oli r6hk normis. M6tlesin, et mis kuradi n**ss see jälle on, ja siis... matsaki ja juhipoole rehv l6hkes. Nii nyyd oli asi kindel, laevale ei j6ua ja olin kodust ka 100km kaugusel. Kell juba mingi 5 6htul. Hakkan siis helistama igasugu rehvifirmasid läbi ja l6puks lubati tulla 1,5h pärast. Ja tuldigi,ning sain uue rehvi koos veljega peale pikka istumist. Laevale enam polnud lootustki j6uda ning hakkasin siis vihasena kodu poole s6itma. Ei pannud 70 ala tähele, ning sain trahvi ka veel kaamera käest :) Nii, täna hommikul siis hakkan oma era autoga (Phaeton) veoka juurde s6itma. Tuli väike t6us, ning kuulan, et autol läheb kuidagi pöörded maru yles,kuigi kiirus aina vähenes. Jäin siis keset mäge oma autoga. Ei s6itnud ta ei edasi ega tagasi. L6i mingi kärsaka ka veel salongi ja vsjoo. Sai siis too k6igepealt slepis ära lohistatud ja läbi raskuste j6udsin Eesti :D

Täiesti OK ju.. kuuaega puhkust löpes just. Autol akud tühjad. Sain käima. Cooler jääs. Terminali jõudes sadul ei lukustunud. Saba taha sain siis haagise pidurid jääs. Pidurd maha sain ei liikunud tühjalt enam 10cm lumes kohapealt ära jne :D Eelmine talv ka oli laeva kiire, õues -27 ja ööotsa auto tiksus, hommikul kuivati ning cooler jääs. Check ini hoiti kauem lahti minu pärast ja sain napilt laeva lõpuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 08:04 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Ärkasin laupäeva hommikul 10min enne 6te üles ja und ei tulnud. Lõpuks läksin tegin süüa omale. Päris tore isegi nii vara ärgata. :D

Ja kordub see taas. Seekord poole 6st üleval ja und ei ole. Vanaks hakkan jääma vist. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 11:23 
Kasutaja avatar

rtv kirjutas:
hentsy kirjutas:
üleeile oli õues -28 kraadi, täna oli +2. pingviinid tõmbasid ka vist jeed juba. järgmiseks nädalaks lubab siin -35 :rokib
ja mina ei viitsind enne soome tulekut eelsüüte küünlaid vahetada :D õnneks siiani on veel kärgatand (530d 142kw)

Kuopio linna on ca 90km, sealt saad uued küünlad hea hinnaga.

http://www.motonet.fi/web/guest/myymalat

Ilmselt leiaksid need ka kohalikust linnast, muidugi suurema rahaga.

E.- kuopios ka 6 küünalt kohapeal olemas.

tänud. homme lomapäivä ja oligi plaanis kuopiosse trippida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 15:03 

FOX1000 kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
woozh kirjutas:
Telefon kukkus puruks..
Kellegil korraliku nutifööni on müüa max 70€ eest?

mul nutikat pole,mul nokia 5530 Xp üle 40€ on sinu :)

Noh tegelikult on see ka siiski nutitelefon, lihtsalt üldlevinud androidi/ios'i asemel on seal symbian.

Noh,veel parem
Tavahind 50,reiseritele 40 :rokib

almerale vaja teine plokikaas ära tuua :P

Nokia 5800 XPRESSMUSIC natukene parem variant, ja ops, ma võin enda oma ära müüa, 65euriga :) Kõik töötab, wifid asjad olemas, OVI Map ka ja navigeerimine :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2013 15:12 

Oeh, kuna palgatööga saadud leib ei maitse magusalt hakkan tegelema ettevõtlusega kõrvalt... Sellest tuleneval saan metoodikate (meditsiin) juhiseid tõlkida nii, et üle viskab :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:13 
Kasutaja avatar

Oehh, regasin domeeni Tantumi kaudu, ostsin sinna veebihostingu (sry, pole arvutiinimene ega mäleta korrektset nimetust) ja tegin meiliaadressid aga vat Thunderbirdiga paaritada ei lase, nssib näkku, et parool vale või ei leia mingid seadeid, ilge koblakas ees :waah
Tutorial on ees, kuid see ühes kohas räägib üht, teises kohas teist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:21 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Oehh, regasin domeeni Tantumi kaudu, ostsin sinna veebihostingu (sry, pole arvutiinimene ega mäleta korrektset nimetust) ja tegin meiliaadressid aga vat Thunderbirdiga paaritada ei lase, nssib näkku, et parool vale või ei leia mingid seadeid, ilge koblakas ees :waah
Tutorial on ees, kuid see ühes kohas räägib üht, teises kohas teist.

Otsi KKK, avalikus osas ei paista ja vaata mis POP3 andmed on.
Tavaliselt on sissetulev mail.pakkuja.ee (mail.tantum.ee) näiteks. Kasutajanimi on enamasti e-mail ja parool see mis panid. Out server/SMTP on sinu teenusepakkuja (internet) oma, Elionil näiteks mail.elion.ee. Kui sa just meiliaadressi tegid, siis võib seal paar minutit delay ka olla, ei ole selle firmaga kogemusi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:24 
Kasutaja avatar

Terve nädal otsisin tööd ,täna siis lõpuks leidsin mingi teema ,juba oli kokku lepitud ,et homme lähen tegema kus kokku saame jne .Mingi paar tundi hiljem tuli kõne ,et koht kus varustust hoiti olevat põlema läinud ,töö jääb hetkel ära ja määramata ajaks edasi lükatud ,türi ja paide ma ütlen .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:25 
Kasutaja avatar

Ma maadelngi sellega, et üks KKK väidab, et pane cPaneli parool ja teine, et see, mis ma meilikontole panin. Live Mailile oli ka mingi kiirseadistus, kuid ikkagi mingi parooli nss, ei sobi üks ega teine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:28 
Kasutaja avatar

Kas ta ütleb errori kui üritad maili sisse saada või kui üritad saata? Kui saates, siis mail.neti.ee käib ilma autentimiseta, ilma krüptimata ja port 25, elioni neti taga toimivad need seaded 100%. Sisse tuleval serveril peaks parool olema ikka meilikonto parool ja kasutajanimi kasutajanimi@server kujul.

-edit-

Kuigi kuna sul asukoht on Rootsi, siis pead uurima mis su neti teenusepakkuja väljaminev meiliserver on. See ei sõltu kodulehe hostingust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:34 
Kasutaja avatar

Ma siin üritan seadistada nii iPhones-is, kui ka arvutis. Telefon ütleb, et ei tuvastada mail.minudomeen.eu identideeti. Thunderbird ajab, et parool vale. Ah, never mind, teadsin kohe, et see pole minu asi näppida, kuna ei oma kannatust selliste asjadega tegelemiseks. Homme annan ühele tuttavale arvuti asjadega kursis olevale sõbrale edasi.
Edit: Kas väljamineval ongi hetkel vahet, kui ei saa sissegi logitud? Mul teinegi eu meiliaadress telefonis ja sel mail.zone.ee toimib väljaminevana edukalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:37 
Kasutaja avatar

Sai täna bemmile relakas sisse löödud :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2013 00:44 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas: