Einoh, okay, sorry, päris mõttetu ta ei ole. Kindlasti on ta mugav ja stiilne ja annab paljudele mehepoegadele tublisti enesetunnet juurde.
Ma saan aru, kui ostab UUE CLS aparaadi härrasmees, kes siin foorumis lolli juttu ei käi ajamas, kalevipoega ei pane, käib kenasti ülikonnas riides, omab edukat ettevõtet ja ostab endale sellise aparaadi esindusautoks ja mugavaks kulgemiseks. SEST CLS autot omades on se nagu miski karmimavõitu tatoo, mida oleks vaja "välja ka kanda"
Siis ma ei saa aru, aga pean tavapäraseks evolutsiooni väärarengu üheks vormiks, et taolisekasutatud luksmobiili ostavad endile lasnagorski idamaapoegadest umbkeelsed magalarotid. Tundub, nagu võimalikult uhke MB omamine määraks nende koha ühiskonnas. Teisest küljest on se hea, sest kes tarbiks siis need teise ringi luksussedaanid?
Aga kui lampi jorss (E: selgituseks, et siis kõik inimesed, kes jäävad ärimeeste ja tsurkade vahele

) endale heast peast siukse aparaadi koju veeretab, siis ei saa ma enam millestki aru

et miks nagu? milleks?
Ma tean, et olen kitsa silmaringiga inimene, seletage nüüd lollile

Kui on vaba raha, et erinevaid autosid proovida, siis miks mitte? Üks lähedane inimene, kes otseselt ise tööd ei tee aga aitab natuke firma asju ajada, saab viimased aastad, peaaegu igaks sünnipäevaks uue Lexuse. "Vana juust" viiakse muidugi esindusse tagasi.