R-go kirjutas:
neG kirjutas:
Tuli välja et olin statist jätnud kütte eest maksmata. 7 eur, korralik varas.
7-me euri eest kütet?
Pole vaja ennast nüüd kohe vargaks pidada.Ikka juhtub, et unustatakse.Paraku mõned ka "unustavad".
Statis tuleb ju kah töötajal see puuduv summa oma taskust kinni maksta.
Kui müüal võimalik siis otsib ise auto nr. järgi omaniku kontaktid ja hel. talle, kui pole aega või võimalust siis hel. politseisse ja edasi tegeleb asjaga politsei.Otsib kontaktid ja tuletab meelde unustatud või "unustatud" ostu.
No mul oli autoks vana jetta mis asendusautoks sai ostetud ja veel vana omaniku nimel on, oli avaldus politseisse tehtud. Ise olin jumalast kindel et mingi nalja tehti minu nrtega või auto lasti rotti ja pargiti tagasi, kuna olin täitsa kindel et 31. dets ma ei tankinud

, aga tuli välja et 00:08 oli kell, ehk siis pm 30. dets, aga sellest päevast paraku midagi ei mäleta, käisin siis täna prefektuuris ja näidati pilte videolt kus ma poseerin bensiinipüstoliga, kui on ilmselge et tegu on unustamisega kas nad võivad ikka mul trahvi teha? Kuidas ja mis argumentidega nende raiskakotkaste eest ennast kaitsa? Kui ma küsisin uurija käest et kas trahvi ka saan siis ütles et "No vaatame, mine maksa kõigepealt statoilis ära"