mmclubCCE kirjutas:
Olen samamoodi teinud, sool on kollase kile ikka korralikult p***i keeranud aga õnneks on vist kile ise päästnud klaasi puruks löömisest...
Lihtne ja loogiline kuid, kui märkad et ikka väga sitased on ja tahaks puhtaks saada siis kohe sellele lihtsalt füüsikale ei mõelnudki.
Ma olen kogu elu igal hommikul teinud niimoodi, kõigepealt mootor tööle, kohe puhuma külma õhku klaasi peale (õhk muutub pisitasa soojemaks koos mootori soojenemisega) ja ise välja tulesid-klaase lumega puhastama. Selleks hetkeks pole tuleklaas veel soojaks läinud. Probleem on aga põhjas ringi sõites esiklaasiga, kui salongis puhub 50+ kraadist õhku klaasile, et salong üldse soe püsiks, kuid õues on samal ajal üle -40 õhuvool vastu esiklaasi. Längus klaasiga masinad peavad sellele vastu, kaubikutega peaks aga iga aasta klaasi vahetama, kui tahaks terve klaasiga sõita. Õnneks on nüüd hakatud ka Eestis ülevaatustel aru saama, et armatuurlaua varju jääv klaasimõra kojameeste tööpiirkonnas ei sega sõitmist. Põhjamaades pole selliste lolluste pärast kunagi nokitud. Aga huvitav, kas keegi omal esiklaasi kah nii ära on suutnud lõhkuda, et kuumale klaasile liiga suure koguse lund puhastamiseks peale visanud? Mul kombeks niimoodi klaasipesuvedelikku säästa, enne seismajätmist peotäis lund ja kojameestega üle klaasi, seni pole õnneks midagi juhtunud ka mitte "poolikute" klaasimõradega...
Kas just säästes aga olen ka tegutsenud samamoodi lund aknale visates kui lihtsalt vedelik otsas olnud kuskil maanteel ... mina pole ühestki klaasist jagu saanud veel