Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 16:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 29.01.2013 15:21 

Arvestades, et seal oli nii 5-6 tattnokast ära tõusnud töllmokka, siis võis tegu olla kas mingi pärast tunde istumisega või lihtsalt raskesti kasvatatavad ( debiilikud võiks nende kohta lausa öelda ). Vahepeal kõlas filmija poolt, ei-ei, ega ma loll pole et kellelegi näitan. Ma ei saa aru, mis on tatikatel mõttes, sellised tuleb jalanõudest välja tõsta ja veidi raputada. Niimoodi ülbelt hakatakse õppejõule vastu, et see on lausa uskumatu. Imiteeritakse erinevaid lööke ja üks lõvikonservi söönud tüüp on lausa niivõrd põkk, et ähvardab ja lausa panebki käe külge. Mis siis, et see ei ole märkimisväärse jõuga, kuid tegu on tehtud.
Youtube kommentaarides juba kool ja põhikangelased välja toodud.

Lihtsalt uudishimust: Kes foorumikasutajatest elu24 seotud on? See pole mitte esimene kord, kui suht kiiresti foorumist info antud veebilehele jõuab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 15:33 
Kasutaja avatar

feissist - Mart Grents (DaBoss) :D :D :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 15:38 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Arvestades, et seal oli nii 5-6 tattnokast ära tõusnud töllmokka, siis võis tegu olla kas mingi pärast tunde istumisega või lihtsalt raskesti kasvatatavad ( debiilikud võiks nende kohta lausa öelda ). Vahepeal kõlas filmija poolt, ei-ei, ega ma loll pole et kellelegi näitan. Ma ei saa aru, mis on tatikatel mõttes, sellised tuleb jalanõudest välja tõsta ja veidi raputada. Niimoodi ülbelt hakatakse õppejõule vastu, et see on lausa uskumatu. Imiteeritakse erinevaid lööke ja üks lõvikonservi söönud tüüp on lausa niivõrd põkk, et ähvardab ja lausa panebki käe külge. Mis siis, et see ei ole märkimisväärse jõuga, kuid tegu on tehtud.
Youtube kommentaarides juba kool ja põhikangelased välja toodud.

Lihtsalt uudishimust: Kes foorumikasutajatest elu24 seotud on? See pole mitte esimene kord, kui suht kiiresti foorumist info antud veebilehele jõuab.

Punast kaarti näidata... tähtis pole kas on füüsiliselt kontakt või mitte aga ka löögi imiteerimine väärib juba väikest puhkepausi :)

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 15:56 

Veiko90 kirjutas:
feissist - Mart Grents (DaBoss) :D :D :D :D :D

http://www.facebook.com/pedekas.olen
http://www.facebook.com/manfred.muuga.3

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 16:02 

Kui oleks miski 10-11 aastat tagasi juba nutiföönid olnud... Oleks kah raudselt mõni mu klassivend "kuulsaks saand" internetis..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 16:13 
Kasutaja avatar

peldikus teeme feissikaid :waah :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 16:15 

Noorus ammus piixus, deal with it!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 17:10 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Ma näen ainult hunnik mingit hiina kräppi mõned postid vaidlust ja kahte puhtatõulist eesti p*derasti :)

Leidsid selle tsitaadi abil omale deidi? :)

See kooliteema on tülgastav. Ma olen juba piisavalt uue ajastu tatikas, et olla kasvanud sarnases keskkonnas. Põhikoolis katsetati isukalt õpetajate piire. Huvitav oli see, et teatud õpetajate suhtes oli kõigil algusest peale selline respect, et ei hakatud üritamagi. Samas järgmises tunnis - vaatamata õpetaja püüdlustele nolke paika panna - oli olukord vastupidine.

Mina ise olin viieline.

Viimati muutis jyrgenpii, 29.01.2013 17:13, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 17:13 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Tänapäeva noortele on liiga palju vabadust ja õigusi antud.
10a tagasi kui ma veel koolis käisin siis sai ka pätt oldud ja õpetajale vastu haugutud, aga see on siin juba "hardcore"
Päris mitu korda sain ka sakutada ja ühekorra isegi raputada, peale mida oli ikka tükiks ajaks "ülbamise" isu läinud.
Kaebama polnud ju plaaniski minna kuna teadsin et see ei vii kuhugi.
Tänapäeva eurotatid teavad unepealt kuhu kaevata ja mida.

Mis aga täna juhtus...

Lähen kasutajaga ants88 ja ta sõbra allaniga deidile :D

Nagu päriselt w? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 17:18 

Pilt
korra veel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:07 

corbe kirjutas:

Usun, et mitte keegi otseselt. Vihjeliin on alati avatud. Ma näiteks nägin seda videot päeval kella 11 ajal, kui see oli originaalkasutajaga üles lastud. Kasutajanimeks oli siis veel Silvestor Burkvitz - https://www.youtube.com/user/Cavellos666.

Tüübid panid video üles, et "lahedad sõbrad" näeksid, kuidas nad õpetajad mõnitavad.. kahjuks alati, kui sellised asjad liiguvad massimeediasse, siis on olukord teistsugune, sest vanemad inimesed ei pea selliseid asju lahedaks. Videos on mitu korda kuulda, kuidas öeldi õpetajale, et "sa lõid esimesena" - ilmselt filmimise põhjus, mitte ei otsustatud lihtsalt kuuekesi hakata täna õppejõudu koinima. Kui ma põhikoolis käisin, siis kord võis tõesti mõnes tunnis käest minna mõne õpetaja puhul, aga sellist idiootsust ei ole meil küll toimunud. Mis puudutab seda, et õigused õpetajal puuduvad, siis tegelikult mingist piirest hakkab see mõnitamine-käte külge panek-solvamine juba rikkuma inimese eneseväärikust ja/või tervist, mille puhul hädakaitse põhjendatud. Küll aga siin ei tundu, et isegi selle pika nöökimisena oli mõni asi nii ohustav, mille alusel käed külge panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:27 
Kasutaja avatar

Vanemad on kindlasti uhked. Isa on kindlasti see tüüp kes rusikatega vastu rinda tagudes bussipeatusi kinni pargib ja seda videot reporterist vaadates poisile pai teeb ja kiidab et oma õiguste eest peabki seisma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:29 

Sain hambavalu põhjusele vist pihta nüüd. Täna tõmmati tarkusehammas välja. Õudne, sellist valu pole vist varem kunagi tundnud, higistasin seal toolis ja sõrmed väsisid ära teise käsivarre kokkupigistamisest. :D
Mingi imelik frukt olen vist, tehti mingi miljon tuimestust, no ei tõmba valu ära, sama tunne nagu ilma tuimestuseta. Lõpuks peale päris päris päris mitmendat süsti hakkas midagi tuimemaks minema ka, aga no pääris valus oli ikka. Nüüd ka pea valutab, lõug valutab, nägu valutab ja selline tunne, et see hammas seal arstikabinetis ka endiselt valutab veel. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:30 
Kasutaja avatar

mx7k kirjutas:
Videos on mitu korda kuulda, kuidas öeldi õpetajale, et "sa lõid esimesena" - ilmselt filmimise põhjus, mitte ei otsustatud lihtsalt kuuekesi hakata täna õppejõudu koinima. Kui ma põhikoolis käisin, siis kord võis tõesti mõnes tunnis käest minna mõne õpetaja puhul, aga sellist idiootsust ei ole meil küll toimunud. Mis puudutab seda, et õigused õpetajal puuduvad, siis tegelikult mingist piirest hakkab see mõnitamine-käte külge panek-solvamine juba rikkuma inimese eneseväärikust ja/või tervist, mille puhul hädakaitse põhjendatud. Küll aga siin ei tundu, et isegi selle pika nöökimisena oli mõni asi nii ohustav, mille alusel käed külge panna.

Kas tõesti arvad, et selline asi toimus seal esimest korda? Need tatid on ennem juba julgustust saanud ja õpetaja mitte ei kartnud seadust vaid ikka neid konkreetseid poisse. Kui isegi õpetaja esimesena käed külge pani, siis oli ta tõenäoliselt juba nii närvi õpilaste poolt aetud. Koolides on küll juhtumeid, kus õpetajale on kiirabi kutsutud, kus õpetaja vara on lõhutud jne. Need lood paraku pole leheveergudele jõudnud.
"Lõid esimesena"- nendele imbetsillid tunnevad isegi porikärbse poolt ennast ohustatuna. Loodame, et loodus näitab annab neile õppetunni, sellise mis neid oma käitumise üle mõtlema paneb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2013 18:32 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Sain hambavalu põhjusele vist pihta nüüd. Täna tõmmati tarkusehammas välja. Õudne, sellist valu pole vist varem kunagi tundnud, higistasin seal toolis ja sõrmed väsisid ära teise käsivarre kokkupigistamisest. :D
Mingi imelik frukt olen vist, tehti mingi miljon tuimestust, no ei tõmba valu ära, sama tunne nagu ilma tuimestuseta. Lõpuks peale päris päris päris mitmendat süsti hakkas midagi tuimemaks minema ka, aga no pääris valus oli ikka. Nüüd ka pea valutab, lõug valutab, nägu valutab ja selline tunne, et see hammas seal arstikabinetis ka endiselt valutab veel. :kill

Kas arst ei öelnud, et valuvaigisteid pead võtma??? Mulle soovitas kohe 400-st võtta kolm päeva!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis