Harry_R kirjutas:
MDB kirjutas:
Käisin Kristiine Keskuse parklas asuvas käsipesulas- jääb selle tõusu alla, mis üles prklasse viib. Jäin väga rahule.
Kellegil siin foorumis oli huvi veel vanade taksofonide kohta, siis sealt võib isegi ehk õnnelikuna tagasi tulla.
Mis hinnaks? Mida selle raha eest pakuti?
Lugu algas nii, et koerakarvadest tuli natuke puhastada ühte istme-esist. Pesu eest vist küsis äkki 10 eurot ja salongi eest 10 eurot. kuluv aeg umbes 1 tund.
Ma ütlesin, et ainult 1 iste ja muud pole vaja salongist. Ja aega oleks mul ainult 20-30 minutit. Siis oli hinnaks kokku äkki 12 või 15 eurot...
Läksin poodi, tulin tagasi 30 minuti pärast. Auto oli puhas väljast, kuivatatud, veljed ja uksevahed ka puhtad. Pluss vana lasi kogu salongi üle. Muidugi oli see suhteliselt puhas. Lisaks vist lasi mingi märgvaha peale... Midagi ta ütles... Ja arve! 10 eurot kokku
Ma muidugi pesen autot vajadusel kasvõi 2 korda nädalas ja sellest oli ka tal lihtsam pesta.
Sellel hetkel mul oli lihtsalt vaja auto puhtaks saada ja kuna seal olen korra varem käinud, siis oli see hea lahendus. Ma olen suht kindel, et hinnas annab seal natuke kaubelda, kui peaks kalliks jääma. Lisaks on hea ühildada poes sisseostude tegemisega.
Tulemusega olin loomulikult rahul, sest Statoili kõige kallim pesu(poleerimisega) ei teinud ka autot puhtaks.