1. Firma reaalne aadress. Pärnu mnt.137, Tallinn 11314
2. Tehtud/tellitud tööd/tooted.
Selles asutuses käinud kaks korda. Esimest korda käisin Truumu juures, kui ta veel vanas kohas töötas.
Esimesel korral läks peale Audiklubi kiirendusvõistlust midagi kapitaalselt peppu, tühikäik autol puudus. Saaremaal kolmes firmas käies viga ei leitud, seega seadsin ennast Tallinna poole. Suht tüütu on sõita kui iga foori taga oodates peab tuuritama

Truumu juures läks aega kaks päeva ning vigadeks sellised asjad siis: " Päris keeruline variant oli
Mitu asja korraga
Kõigepealt oli kiirendusega ära tõmmanud rihmaratta kiilu(loeb asendit sealt), tühikäigu regulaator oli surnud ja aju pistik ei andnud ühendust"
3. Tööde/toote kvaliteet.
Ennem autot ei tahetud kätte anda kui asi korras. Seega olen rahul, ning auto töötas väga hästi peale seal käimist.
4. Hinnatase. Üllatavalt soodsalt sain korda. Hinda enam ei mäleta kahjuks
5. Klienditeenindus. Väga pluss.
6. Üldhinne, 10 palli süsteemis. 9
7. Üldkommentaar Tööde kvaliteedis kirjutasin juba mis arvan.

Teisel korral sai seal käidud kuna ABS tuluke läks põlema. See tehti korda ning kõrva järgi öeldi ka see mulle ära, mis lagin auto mootori juures käib. Karterituulutus oli umbes(autovõõra inimesena ma sellest ise aru ei saanud).
Teisel korral tehti ka ülddiagnostika ning sain samuti teised vead teada mis olid. Taaskord rahul. Kuna ma ei ela Tallinnas siis leiti e-maili teel suheldes ka minule sobiv aeg kiiresti. Külastan ka teinekord.