Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:03 
Kasutaja avatar

Tglt on veel reaalselt nii, et peaks ka intressi kysima. Seega, midagi ikka endale ka jätma(kysimus polnud mõnes nädalas v kuus).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:07 
Kasutaja avatar

...ma ütleks sellepeale avarii põhjustajale...kui tegid siis ole mees ja tunnista...ja kui oled tunnistanud siis ka vastuta, niipalju kui see vastutus ka väärt on mitte niipalju kui sa heaks arvad....nende krdi kämmijatega ei saagi teistviisi teinekord....ja kui omaniku arust on asjade väärtus tonn siis ei saa olla kindel et kiirkorras müügi korralselle eest ka tonn saadi, reeglina ikka vähem...jah, asjade võtmine oli vbl liiga robustne aga mõni mees lihtsalt ei oota kuni vinguviiul oma kõnetunnid lõpetab ja tegutsema hakkab...mõtteainet mõlemale poolele igatahes...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:11 

pasavasar kirjutas:
sain just kõne , et olen võitnud 2013 aasta sr kõige parema kasutajanime konkursi , tänan ! :D
aga tänasest nii palju et kiiirkorras soetatud 33eurone statoili kindlustuskaart kehtib tervelt 9 päeva minu saanile ! juhuu :rokib

kes helistas, on teada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:18 
Kasutaja avatar

Päris huvitav suhtumine on Eesti ettevõtjatel, hetkel jutt siis metallitöid tegevatest firmadest. Otsin Rootsi firmale tarnijat, kes aastas ca 30 erinevat väravat valmistaks, käibe lisa oleks tootmisfirmale ca 30-50000 eurot. Saatsin siis joonised laiali ja vaid üks firma 5st on võttis nõuks ja saatis pakkumise järgmiseks päevaks, teised 4 pole siiani ühtegi piuksu teinud. Kui ma ise tööstusvaldkonnas müügiga tegelesin siis mäletan, et isegi kui oli kiire, sai vähemal vastus meil saadetud, kus andsin umbkaudse aja, et millal saaks pakkumise.
Vist läheb nii hästi firmadel, et tuleb poolakate poole pöörduda. Kuigi mul selle rahvuse vastu tõrge (mida süvendavad poola ehitajad, kes me maja katust vahetavad), on tegu vähemalt püüdlikult ja kiirelt vastusi andvate inimestega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:26 

.Alar. kirjutas:
Päris huvitav suhtumine on Eesti ettevõtjatel, hetkel jutt siis metallitöid tegevatest firmadest. Otsin Rootsi firmale tarnijat, kes aastas ca 30 erinevat väravat valmistaks, käibe lisa oleks tootmisfirmale ca 30-50000 eurot. Saatsin siis joonised laiali ja vaid üks firma 5st on võttis nõuks ja saatis pakkumise järgmiseks päevaks, teised 4 pole siiani ühtegi piuksu teinud. Kui ma ise tööstusvaldkonnas müügiga tegin siis mäletan, et isegi kui oli kiire, sai vähemal vastus meil saadetud, kus andsin umbkaudse aja, et millal saaks pakkumise.
Vist läheb nii hästi firmadel, et tuleb poolakate poole pöörduda. Kuigi mul selle rahvuse vastu tõrge (mida süvendavad poola ehitajad, kes me maja katust vahetavad), on tegu vähemalt püüdlikult ja kiirelt vastusi andvate inimestega.

Pidev probleem on materjalide saadavusega nt ühel keskmisel ettevõttel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 14:52 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Päris huvitav suhtumine on Eesti ettevõtjatel, hetkel jutt siis metallitöid tegevatest firmadest. Otsin Rootsi firmale tarnijat, kes aastas ca 30 erinevat väravat valmistaks, käibe lisa oleks tootmisfirmale ca 30-50000 eurot. Saatsin siis joonised laiali ja vaid üks firma 5st on võttis nõuks ja saatis pakkumise järgmiseks päevaks, teised 4 pole siiani ühtegi piuksu teinud. Kui ma ise tööstusvaldkonnas müügiga tegin siis mäletan, et isegi kui oli kiire, sai vähemal vastus meil saadetud, kus andsin umbkaudse aja, et millal saaks pakkumise.

Pidev probleem on materjalide saadavusega nt ühel keskmisel ettevõttel.

laupäeval väga vähesed firmad vastavad kirjadele. Isegi neljapäeval saadetud kirjad vajavad läbitöötlemist ja vastust ootaks järgmise nädala teisipäevaks/kolmapäevaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 15:23 
Kasutaja avatar

Tegelikult on üldse e-maili teel vastamine paljudele kuidagi jube ülejõu käiv tegevus või ma ei kujuta ette mis teema on. Kui mingit autojuppi vaja võtad ka auto24 kuulutused ette ja saadavad sobivatele kirjad laiali. Vastuse saab heal juhul 10% kohtadest. Kui ei ole, siis vasta vähemalt, et ei ole. Ma arvan, et eks ma ise olen ka mõnele unustanud vastata, aga pigem 10% on jäänud vastamata. Tundub tõesti, et mõnel kas läheb väga hästi või on lihtsalt loll, et mitte vastata. Et kui umbes ei helista, pole tõsiseltvõetav ostja?

Eks selline hinnapäring on muidugi vähe teine teema, võimalik et vaja omakorda saata hinnapäringud materjalile välja jne. Arutada võimaliku tootmisgraafikut jne. Samas me ju ei tea millal kirjad välja läksid, vaevalt see eile - üleeile oli. Samas tihtipeale on juba kiire vastamine ise edu pant, sest enamasti on asju kiirelt vaja ja neid viimaseid vastuseid ei jäägi keegi ootama vaid tuleb võtab asja ära.

McRicco kirjutas:
...ma ütleks sellepeale avarii põhjustajale...kui tegid siis ole mees ja tunnista...ja kui oled tunnistanud siis ka vastuta, niipalju kui see vastutus ka väärt on mitte niipalju kui sa heaks arvad....nende krdi kämmijatega ei saagi teistviisi teinekord....ja kui omaniku arust on asjade väärtus tonn siis ei saa olla kindel et kiirkorras müügi korralselle eest ka tonn saadi, reeglina ikka vähem...jah, asjade võtmine oli vbl liiga robustne aga mõni mees lihtsalt ei oota kuni vinguviiul oma kõnetunnid lõpetab ja tegutsema hakkab...mõtteainet mõlemale poolele igatahes...

Eks see 1000 eurot on ka kindlasti üle paisutatud, ma jään igasugu nutikate hindade osas praegu vastuse võlgu, aga ASUS nüüd küll mingi kallima otsa pill pole. Kes seda brändi ostab ajab pigem odavat hinda taga. Teiseks pole teadagi ju, kas need olid juba üldse uuena ostetud ja teiseks olid nad anyway ju "laenu tagamise" hetkel vanad juba. Tehnika hinnalanguseks kindlustused ju hindavad 25% aastas, kui juba ainuüksi see triangel käib 1.5 aastat ja makstud sai nüüd alles pool summast, siis pole siin tõesti enam midagi arutada. Intressid ja toote amortisatsioon on ammu selle väärtuse ära söönud ja ega nende müügist üle võla + võimaliku intressi välja ei võlugi. Lisaks igasugune moraalne kahju, mis kindlasti sellistega tegeldes tekkinud on, kui algselt oma süüd eitati jne. Selleks on ka kindlasti kannatanu piisavalt kulutusi teinud, et üldse härrased oma süüd tunnistama panna. Mul oleks endal häbi selline asi üldse FB-sse üles panna, et tunnistada ausalt, et olen valetaja (ei tunnista et lõhkusin) ja võlgnik 1.5 aastat. Vend tõmbas praegu ise oma vennale samamoodi mõnusa haisva asja kaela, kuigi arvatavasti selliste tutvusringkonnas ongi äge, kui asju eitad ja võlgu oled, siis oled tegija. Aga palju õnne, kui selline Ällär kunagi peaks hakkama tööd otsima, normaalne tööandja googeldab juba ammu ja õnneks googlil on selline tore asi nagu cache, isegi kui see teema FB-st kaob jääb koopia igavesest ajast igavesti alles.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Viimati muutis dellu, 09.02.2013 15:34, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 15:29 
Kasutaja avatar

Saatsin päringud välja 5-6 veebruar. 5 õhtul saadetud meilile tuli 6. hommikul vastus, kus küsiti mu numbrit, peale kõne, kus sai mõned asjad täpsustatud, oli 6. õhtuks pakkumine olemas. Ja see oli neist 5st üks väiksem firma, seega toorme puudumine pole vabandus. 50% neist, kellele saatsin, on konkreetsed aiafirmad, kelle jaoks hetkel täielik off-season, seega ajapuudus pole ka vabandus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 16:06 

sinna saatsid?: http://www.eritex.ee/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 17:18 

rohelinehiir kirjutas:
pasavasar kirjutas:
sain just kõne , et olen võitnud 2013 aasta sr kõige parema kasutajanime konkursi , tänan ! :D
aga tänasest nii palju et kiiirkorras soetatud 33eurone statoili kindlustuskaart kehtib tervelt 9 päeva minu saanile ! juhuu :rokib

kes helistas, on teada?

Mulle hellati ka, kell 3 öösel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 17:34 

ksenoon kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:
pasavasar kirjutas:

kes helistas, on teada?

Mulle hellati ka, kell 3 öösel :rokib

kes kus miks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 17:48 

Ma ei tea :| küsiti kuidas suuri rahasid teenida ja väitis et on sr kasutaja VIpp voi vit.. Ma ple aru saanud :D nkn mbk vms, see tundub selline suli :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 17:50 

ksenoon kirjutas:
Ma ei tea :| küsiti kuidas suuri rahasid teenida ja väitis et on sr kasutaja VIpp voi vit.. Ma ple aru saanud :D nkn mbk vms, see tundub selline suli :D:D

raudselt mkb jah
aga mis vastasid
kuidas siis saab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 18:27 
Kasutaja avatar

1€ rauasaag ei kõlba isegi mitte plastmassi lõikamiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2013 18:29 
Kasutaja avatar

Selle raha eest ei saa normaalset võtmehoidjatki ju! :?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis