markus_m kirjutas:
kuid mitte eriti pilkupüüdev auto on mul olemas. Vb püüaks ta pilku sellega, et näed mis PELDIK käru veab

Aga mind ajavad närvi need vennad,kes räägivad et nende 88 aasta galandid ja muud autod on peldikud.Magage kaineks end.Korralik auto ei sa olla peldik,mis vahet sel on mis aasta on või palju ta maksab?!?Sõber koguaeg räägib mulle,kui "ront" ta auto on.Ei ole kahjuks,korralik ja hästi hoitud on.Vaadates ka Markus_M avatari tundub korralik.Peldikud on need millel poola spoilerid ja plekid kõverad.Tahaks võtta karistuseks mõnel mehel kuuks auto käest ära,äkki hakkavad siis aru saama...
Ja siis veel vihastab ka see,kui mõni ökopunni mees näeb,et temast hakkab kiirem asi mööduma,siis vaja 100% kohe viimast enda saiast võtta ja näidata,et mu auto on ka tegelt "tegija".Pärast hea naisele ja lastele rääkida,et vaat täna linnas hakkas minust mööduma selline asi,aga kui kaasi põhja lõin,siis minu öko pill tegi ikkagi ära.Maga kaineks,su väike ökokas ei ole tegelikult nii hea ja ökonoomne,tallates võtab veel rohkem kui normaalne "keskmine" auto ja sees istud ka nagu taburäti otsas.5 inimest ei sa nigunii korraga peale võtta,kuna siis amort vastu maad ja küünarnukid ribide vahel.
NB pesoo 206 omanikud,tore muidugi,et te tahate ka oma masinatest viimast võtta ja ära teha,aga kahjuks üldjuhul teiste autode juhtidel rohkem mõistust peas ja ei hakka hullu panema,koos sinuga debiilikut mängima,minu ego küll laksu ei sa kui sa ei lasegi mind vahele ja "kiirenduses" ikkagi võidad

Koju minnas ma ikkagi tean seda,et minu auto on parem igast küljest

Ei midagi isiklikku!Lihtsalt nii on!
Ökomehed ärge pikka viha pidage,ostke golf diisel ja saate aru mida tähendab "säästuauto"