tsett kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
No täpselt selle mõttega ma bronningi, kui tuleb inimene, räägib et jep 100% ostan ära (usaldatavust sisendas veel see, et tal oli seda vaja enda samasuguse kõrvale nö doonoriks), siis saan kohe järgmine päev peale auto müümist omale uue pilli hoovile veeretada, kõik on õnnelikud ja keegi jala ei pea käima.
Käsiraha makstakse ka ikka, et bronn kokkulepitud ajaks saada...
+1. Kui ma ka kõiki neid lubadusi kuulaks, et tulen ostma, siis oleks mitu korda rohkem asju juba müüdud. Minul alati olnud, et kes ees see mees. Enda autotki vaatamas käinud inimene ja siis ütleb, et noh eks ma pean enne enda oma müüdud saama. Mis sa siis üldse tuled aega raiskama ja teise kütust (proovisõit jne). Mõni vist tõesti arvab, et auto müük käib 1 päevaga (ok hea hinna korral on võimalik, aga teinekord sama inimese kuulutust vaatad siis mõtled küll, et näita seda lolli kes sinu auto ees selle summa välja käib). Juppidega olen paar korda lubanud hoida, kuna jutt oli et võtan palju osa korraga aga tulen teisest Eesti otsast. Pidi umbes nädala pärast tulema, loomulikult ei tulnud, teistele juba ära ka öelnud, et pole.
Tänagi just üks tahtis jälle juppe bronnida, ütlesin et kandku summa ära ja siis on bronnitud, et tulgu järgi millal tahab. Nii ka ei sobinud. Pärast on nii, et maksab mingi kopka ära ja siis oota mitu kuud, kuni härra ülejäänud summa kokku saab. Täiesti pointless teema on üldiselt see hoidmine, sest minu kogemusel 90% kaob ära, isegi siis kui ei ole nõus hoidma ja asi soovitud aja pärast alles on ei tule ikka see soovija seda ostma. Velgedega oli ka hiljuti sama teema, et paluti ära bronnida mingi nädal ette. Paar päeva enne võimaliku tehingut veel andis teada, et ta endiselt kindel huviline ja ikka tuleb ostma (nagu ikka ma polnud nõus bronnima). Tal enda velgedele pidi kindel huviline olema ja tuleb otsma. Kui kokkulepitud päeval miskit kuulda polnud siis uurisin ise. Kahjuks ei ostetud tema rehvi/veljejooksu ära, ainult veljed ja raha netu niipalju. Neid näiteid võikski tooma jääda, enamustel juhtudel pointless teema.