killer666 kirjutas:
Ainus eelis on see, et ei pea hommikul lund maha lükkama. Niiske ja sula ilmaga on sama seis mis väljasgi, võibolla isegi hullem ,kuna pole õhuliikumist ja roosteuss saab rahus mugida.
Suure tänud sulle Killer666 vastamast.
Olen vahepeal uurinud antud telke ja nagu enamus nende omanikud ütlevad, et:
- üsnagi tihti peab käima telgilt lund maha lükkamas kuna need väiksed torud ehk raami kandevõime jääb üsnagi väikseks (180g/m2)
- suurema tormiga looda ainult, et telk jooksu ei pane ehk ühendus maaga peab väga hea olema.
- pilt on eksitav, tegelikult on seal telgis, ruumi vajavale inimsele, tohutult vähe
- antud telkide puhul on õhutus üpriski suur probleem
- ja antud odavamad telgid on mõeldud siiski ajutiseks kasutamiseks, terve elu nad vastu ei pea
Ainuke positiivne asi nende telkide puhul, mis mulle on kõrva jäänud on, et kui osta siis juba osta 8m x 12m telk mille kasutegur peaks olema oma hinnaga võrreldes palju suurem kui odavamad telgid ja suuremad telgid oma hinnaga vastavalt siis ka palju vastupidavamad.
Olen isegi paljude ettevõtete õuepeal sarnaseid olendeid näinud, niiet nõudlust siiski on.
Väheke siis teist materjali ka vahepeal, mis peaks olema raskele lumele tunduvalt vastupidavam ja õhutamine ei tohiks ka väga suur probleem olla:

allikas+
allikas