ison.ts kirjeldatud liiklusolukordade peale meenus üks juhus umbes 3 kuud tagasi, kus Tartus Riia mnt-lõunakeskuse poole sõites hakkas mingi Sharani vend imevigureid tegema,fooris oli punane ja keeras teisest reast mulle napilt ette, siis muidugi pidurdas. Võtsin kähku esimesse ritta, kuna neid tsükleid hästi teades läks kohe-kohe roheliseks ja panin hooga mööda ja võtsin omakorda tema ette, siis läks püha põrgu lahti(tüübil sõitis katus ära) ja hakkas käike lappama, tulesid vilgutama ja mööda pressime, hoidis perses teistel autodel ja keeras mulle veel ette, enne Raudtee tänavat. Tõmbasin kohe pika vile peale, jõudsime siis koos fooritaha, sealt edasi saab ainult esimesest reast lõunakeskuse poole sõita. Sõitsin teise ritta, "Raikkonen" oli esimeses, lasin siis kõrvalistujapoolse akna alla, et aru pärida-äki on mingine tervislik põhjus miks mees niimoodi sõidab, vastu vaatas mulle veidi ootamatult umbes keskealine tüüp, kes ise rääkis telefoniga, nägi, et lasin akna alla, lasi endaoma ka. Küsisin siis, et mis probleem sul on? Mees vastas, Problem?Selge sibul, mingid palvehelbed rippusid ka peegliküljes. Viskas telefoni ära, niipalju kui Venekeelt oskan sain aru, et dvi lähme parklasse, räägime lähemalt

. Mõtlesin, et mine perse, mida ma sinuga räägin kui ma hästi vene keelt ei oska, selge see et hakkame rahvusvahelises sibulate keeles rääkima(loe fistfight)-samas oli suht ükskõik ka. Lasin siis akna üles hirmsa venekeelse möla saatel. Kuna selleks ajaks oli fooris tuli juba roheliseks läinud ja panime 2 rida kinni(minu reast võis ainult vasakpööret teha)keerasingi siis vasakule ära, nägin veel kuidas Sharanil läksid pidurituled põlema ja siis sõitis edasi. Jätsin Sharani nr märgi ka meelde ja näen teda päris tihti Tartuvahel liikumas, näiteks eile pidi mu autol pool perset mahasõitma kui Prisma parklast välja tagurdasin, ei andnud ühele autole teed ja paneb muidu hullu. Paar korda olen teda koos naisega poes näinud. Alati on mõte ligi minna ja öelda, et kuhu jäid ma ootasin sind parklas

. Liiklus Eestis hakkab üha enam sarnanema Idanaabrite omaga, iial ei tea millal lihtne autosõit poodi ja tagasi võib kujuneda spordivõistluseks.