Andsin küll loobumisvõidu, aga..
Oota, kui mõni vana sõidab lubadeta, jäädes korduvalt vahele siis on ülekohtune teda karistada? Meenub see pime kutt Tartu lähedalt autoga.. kaasatundev meedia kah:" Aga talle ju nii meeldib autoga sõita!". Mulle vahel tundub, et trahvid on liialt leebed ikkagi.. et noh, jääd kiirust mõõtvale kaamerale siis vaja ju uhkelt pilt FB toppida eputavas toonis. See ei ole enam normaalne ning tegu sellised ei kahetse. Maksavad oma Soome palgast trahvi ära ning järgmise korrani!
Seletaks keegi nüüd mulle ära, mis moodi see pendeldaja nüüd patrioot on? See tähendab, rohkem patrioot on..
Rookie, mis pagana argumenteeritud väitlust sa tahad, kui sulle midagi vastu öeldakse, on response umbes "hähäh, loll, sa ei näe detaile plöplöplöö..."
Millest on keegi välja lugenud, et keegi seda kassapidajat või õpetajat lolliks nimetas, peale nende kipsimeeste? Ahjah, mu enda abikaasa on õpetaja ning saab kuskil 600€ kanti palka, või oli ehk veidi alla. Probleem pole Maxima laomehe palgas vaid üleüldises elatustasemes ning seda pole keegi eitanud, et on äärmiselt madal. Kui see tõuseks, saaks ka need, kelle pärast see ülelahe "patrioot" kõige rohkem muret tunneb, rohkem palka. Või teine asi, hinnad alandada. Uurides näiteks elektrihinda ning, et millest see kujuneb, ajab ikka s*ta keema, kui odav see peaks olema meile! Või oleks meil päris oma valuuta, annaks devalveerimisega ka asja parandada (kes ei mõista nüüd, siis uurige Lõuna-Korea ja sama teema kohta, päris huvitav). Muidugi ei muutu enne midagi, kui need 101 dalmaatslast enam-vähem samas koosseisus jätkavad.. mis ongi minu meelest probleem #1! Mitte koristaja väike palk, mitte auklik tee, mitte täispeaga sõites karistamine vaid võimul olev valitsus. Seda palun mitte Eestiga segi ajada.
Meenutades pisut minevikku ka. Kui II Ilmasõda algas ning suur osa ära põgenes. Hiljem taasiseseisvudes tulid kõik rind kummis maid jne nõudma. No võtame näiteks Läänemaal selle "Rootsi kandi". Enamik nendest kenadest metsadest ja taludest on tagastatud neile, kes sealt plehku panid, olgugi, et ENSV ajal olid nad kurat teab kus. Okei, mõistan mingil määral, et neil on õigus sellele. Aga ma ei mõista, miks lubatakse see mets maha võtta ja Rootsi viia? Sel Svenssonimaal sündinul ning Eestist sügavalt pohhuj oleval rootslasel on vaid $ silme ees. Mu enda äi kasvas seal üles, elasid ühes majas, mis oli enne WWII mingile rootslasele kuulnud. Mitukümmend aastat nende pere hoolitses selle majapidamise eest. 90dad ja tuli üle mere tüüp, nõudis tema isa maid, saigi.. kõik mis võimalik, tehti rahaks ja palju õnne, Eesti! Teine hea näide on T.H. Ilves. Mis kuradi eestlane? Stockholmis sündinud, New Jerseys üles kasvanud. Ainus side Eestiga on ta vanemad. No nagu 90date algulgi, tulid üle ilma siia sellised "eestlased" Eestit ehitama, kohalik rahvas usaldas ja lootis. Paraku paljud neist tulid vaid võtma, tundmata mingit sidet oma vanemate isamaaga. Patrioodid my ass..
Viimati muutis Veljo Rooste, 26.02.2013 11:26, muudetud 1 kord kokku.
|