InterFace kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:
sry, aga the f#ck is wrong with you people?

ma olin miski 13-14 kui viimati sai selliste asjadega tegeldud...
Üheltpoolt saan ma sellest aru (mängin ise samuti mõned korrad nädalas dirt2'e niisama ja cod:mw3 mp'd veits tõsisemalt) aga teisalt eriti mitte

kuni 18-20 aastase jaoks on see asi tõesti "tavaline" kuna aega lademetes. ise sai 17-18 aastaselt 10+ tundi päeva harjutatud , igaõhtu CWsi tehtud ja lännidel võistlemas käidud. Ma ei kujutaks ette kust ma selle aja nüüd võtaks - ja ega ei viitsiks ka tegelikult.
teine jutt on see roolivärk. mõned korrad kunagi olen proovinud ja see on sama "gei" nagu seestvaatega rallimänge mängida

misteha, et "eluaeg" pealtvaates ja nuppudega harjunud aga eks igaühele oma.
AGA ei saa neist aru kes n.ö. halvasti vaatavad/ütlevad a'la 25-35aastase "geimeri" pihta. pigem on ise ajast mahajäänud kui arvuti on ainult delfi ja exceli jaoks

ja viimaks - mis kuradi jura see on , et taolisi asju PC peale ei tule.
ei osta ma iialgi endale konsooli , et teleka küljes mängida. läppar on mängimiseks siiski parim.
Minu mäletamist mööda olid sa veel ET's päris asjalik mängija.

Igaljuhul eks ta nii ole jah, sai isegi põhika ja keska aegu rohkem mängitud. Nüüd aga enam väga ei jõua, mitte et aega nii meeletult vähe oleks, aga läpakaga mulle mängida ei meeldi, lauaarvutit ma tallinnasse toonud ei ole ja vanemate kodus rakveres olles väga nagu ei teki seda mängimise hetke. Kuigi, üksnädal panin rooli külge ja lasin richard burns rally peale. Ma küll gt5 pole mänginud, aga raisk see on ka ikka viimasepeal mäng. Rooliks mul juba varsti 10 aastat MOMO.
GT4 sai küll kunagi sõbralt laenatud PS2'ga mängitud. Need mängud teeb igast PC mängudest erilisemaks see, et sealne autovalik on selline, mida väga PC mängudes ei näe kahjuks. Ja ei ole nii, et igast margist vaid üks auto, vaid ikka hulgim neid. PC peale konkreetselt GT5 ja forza ei tule kahjuks just selle pärast, et need on loodud eksklusiivselt ps3'le ja xboxile, millest on küll jube kahju.
Loodetavasti mõne aasta pärast on mõnel sõbral ps3 ka siibrisse visanud ja viitsib mulle laenata koos gt5'ga.

-edit-
Panen nüüd hoopis nostalgitsemiseks ps1 emulaatori ja gran turismo 2 peale.