Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 18:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 04.03.2013 19:04 

metros ongi sea hea ,et hind ja kogus on normaalne. 2.89 oli vist suur einesai/leib.

aga seal subways hakkab ilmselt see sai maksma 6 euri kindlasti :D

muidu tartusse anne risti (kus oli vanasti anne postkontor) kerkib hessburger, drive in isegi .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 00:55 
Kasutaja avatar

Ma ei ole küll subwayd proovinud, aga igast lambikate saiadega mis statoilides ja mujal kohtades on, on enamasti see jama, et see kraam seal vahel on nii külm ja seetõttu kaotab päris palju maitseomadusi. Pluss on seda saia nii palju, et peab korralikult rüübet peale kuukama koguaeg. Tartus metros olen ühe korra käinud ja nii palju kui mäletan, siis oli sigahea kraam. Samas ma olin tahmas ka tol hetkel. Eeldusel, et subways sai pole mingi 10cm paks kärakas, siis võiks päris hea olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 04:15 
Moderator
Kasutaja avatar

Käisin täna mitmendat korda juba Solarise vastas asuvas Istanbul Kebabis, väga maitsvad toidud on seal endiselt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 08:10 
Kasutaja avatar

tanelv kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
kassu kirjutas:

Vorstivõileivast läksid nii pöördesse? Ma elan siis suisa "kullaaugus"...

Peaksid Tartus kunagi Metro einesaia proovima. Siukest ei teeks sul 3 naist ka valmis kambapeale.

Kas tastus teeb vorstisaia 4 naist? Või mis selle nii eriliseks teeb, et kolm naist sellega hakkama ei saaks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 17:25 
Kasutaja avatar

Asutus: Deli XPRS Kristiine

Koduleht/Muu info:
http://xprsdeli.eu/

Rahakulu kokku: 3.5€
"vorstisai"

Kirjeldus: Suures Subway ootuse reklaamituhinas, otsustasin enne seda kohta külastada, kui see uksed päris kinni paneb. Nii suure jänkidehiiu kõrval, ei suuda ükski bränd enam kaua hinge vaakuda...
Sai oli päris mõnus. Valisin miskise ürdisaia. Vahele väike suistukana, kurki-tomatit, muud plöga pluss küüslaugukaste. Kogu kompott sai hea, kuid VÄIKE. Kui selle raha eest saaks terve selle pika saia, millest pool vaid serveeritakse, oleks juba täiesti asjalik.
Kahjuks jääb kohapeal keeruliseks ka see, mis järjekorras, mille vahel sa asju valida saad. Ei ole kuskil kirjas, mis saiad valikus on, ei ole kuskil lihakraami jms. Kui tädi ära seletas, mida valida saab (peale saia on kõik erinevates kaussides), siis pealevaadates ikka aru ei saa, mis kausis on ja vaja lisaseletust. Samas võiks kausside juures sildid olla.
Samuti ei taipa ma, kuidas see saab olla jube popp sändvits? Süüa on seda ebamugav, kuna mant tuleb vahelt välja. Samuti selle koha pakkimisviis (kaasa võttes) on kuidagi nutune. Piisas, kui ma paberisse rullitud saia pappkotist välja võtsin, kui juba manti kukkus.
Maitse oli küll hea, aga muu sinna juurdekuuluv oli nadi...

Pilt:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 17:40 
Kasutaja avatar

Asutus: Sõpruse Hüperrimi pizzaputka

Koduleht/Muu info: 24H (koju tellimise võimalus, 10-22 koos alkoholiga)
http://www.pizzakoju.ee

Rahakulu kokku: 3.90€
Kebabi pizza (normaal, väike)

Kirjeldus: Päris hää maitsega oli (mina kui mitte pizzaekspert. Kuna Deli-st jäi kõht veitsa tühjaks, siis see pitsaputka asus õigel kohal teepeal. Väikese pizza kohta piisavalt kõhtutäitev ja ka vürtsikas. Jalopeno andis sellele oma osa. Julgen soovitada.
Samas avastasin, et selles urkas saab ka "päris" süüa. Menüüs olid mitmed praed ja ka seljanka supp. Kuna olin meelestatud pizzale, siis päris sööke ei proovinud. Teine päev lähen ja proovin :rokib
Tundub, et tegemist on miskise pereürituse moodi asjaga, kuna selliseid lõnguseid ei palkaks mitte keegi. Onkel, kes seal ringi kakerdab on väga matslik ja kuigi oli aru saada, et tema "sõber" oli klient ja röökis naljaviluks üle saali, kuidas ta 25 minti juba ootab, ei ole selline käitumine siiski avalikus kohas aktsepteeritav, et kliendile pizzat lauale "visates" sähh öelda ja joogipudel üleüldse kaugemalt juba sülle visata...

Pilt:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 18:51 

Oleks võinud jalapeno asemel midagi muud küsida, mitte neid lihtsalt pealt ära noppida.
Tundub ikka üliväike pitsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 19:28 

Jõhvis Antalya Kebab vms koht, mis Tsentraali all parklas asub. Väha head pizzad. Ise korduvalt võtnud kreveti/tuunikala jms. Hind 4,1 koos karbiga ja see kõige kallim. Määrav asi on kiirus 7-10 mintutit seni ooteag olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 19:41 
Kasutaja avatar

superior kirjutas:
Oleks võinud jalapeno asemel midagi muud küsida, mitte neid lihtsalt pealt ära noppida.

koos 15 minti varem söödud "vorstisaiaga" oli täiesti piisav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 19:56 

MrIroonia kirjutas:
superior kirjutas:

Haige mees oled. Iga 15min tagant käid võtad jälle kuskilt sööki? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 20:12 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
superior kirjutas:

Haige mees oled. Iga 15min tagant käid võtad jälle kuskilt sööki? :D

umbes nii, jah. Kui ma haige olen, siis ma eriti ei söö- tarbin rohkem vedelikke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 21:46 
Kasutaja avatar

Reedel sai Kuressaares einestatud jälle La Perlas http://www.laperla.ee/menu.html ning peab mainima, et tegu ühe parima söögikohaga sealkandis. Sai võetud grillitud veise marmorliha. Oli mõnus suur käntsakas, sai teine keskmiselt küpsetatult võetud, kuid ühe paksema koha pealt oli tiba toores. Naine sõi miski pasta. Koos 2 õlle, 2 siidri ja 6 pitsi viinaga jäi arve kuhugi 70 euro kanti. Suureks plussiks on meeldiv teenindus, kus su soove praktliselt midagi ütlemata loetakse.

Pühapäeval sai ühe vähe tähtsama päeva puhul söödud Tallinnas end Eesti ainsaks juusturestoraniks nimetavas St.Michael-is: http://www.juusturestoran.ee/index_rt_est.php?lang=1 Jäi see silma kuskilt Delfi lehelt oma reklaamiga ja kuna ma end suureks juustusõbraks pean, sai läbi käidud.
Sai eelroaks võetud juustufondüü kahele - kuna mu esimene juustufondüü kogemus siis oskan lugeda seda väga heaks
Pearoaks võtsin põrsafilee sinihallitusjuustutäidise, sooja caprese salati ja kukeseenekastmega ning naine grillitud pardifilee kartuli-fetajuustutsipsi, puuviljakorvikese ja mustasõstrakastmega.
Mõlemad portsjonid olid tipprestorani kohta üllatavalt suured ning maitsesid väga hästi.
Koos paari klaasi veini ja ilma magustoiduta tuleb arvestada ca 80 eurose väljaminekuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 23:31 

Raha liigub

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 23:40 

Muidugi, mitte kellelgi ei tohi raha liikuda ja kõik peavad kodus näost sisse ajama 10sendiseid turbonuudleid läbipaistva säästumarketi ketšupiga. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 23:47 
Kasutaja avatar

Jah, krt, unustasin mainida, et eile sai vastukaaluks Pizza Americanast suur panni nr 22 ostetud, mõnus mahlane ja kahekesi sai kõhu täis 14 euro eest.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 410, 411, 412, 413, 414, 415, 416 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis