Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 21:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 11.03.2013 01:03 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
Mõmmik kirjutas:

Mind häirivad pigem need totakad, kes panevad auto müüki nn vahetuse võimalusega ja leiavad, et vahetuse korral nn "soodushind ei kehti" vms totrusi oma kuulutusse seavad. Nagu tõuseks nende parsade hind vahetuse korral automaatselt. Minu nooruses lisati kuulutuse lõppu, et "võimalikud variandid", nüüd käib siis seesuguse iba ajamine. Huvitav jälgida seda amööbide tegutsemist kohe...

inimene tahab müüa, kaubast lahti saada, saad aru? pakub võimalust, et kui tingimata peab olema vahetus, siis soodushind ei kehti ehk põhimõtteliselt vahetab väärtuslikuma asja vastu.

Kui ma olen autot müünud ntx 2000-iga ja pannud 4000 vahetusel hind, sis olen pidevalt ca 4000 euristele autodele vahetust pakkunud :D Vahest isegi joppab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 01:10 
Kasutaja avatar

kes teab odavat treilat tallinnas. autot oleks vaja vedada tondilt kopli. Ostsin mendiparklast e36e ja sis treilavend küsis 59 euri tund selle vedamise eest. Tipptund hakkas ka julmalt pealt taguma. See vend oleks raudselt 4h seda vedand.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 01:18 
Eliit

hisense kirjutas:
kes teab odavat treilat tallinnas. autot oleks vaja vedada tondilt kopli. Ostsin mendiparklast e36e ja sis treilavend küsis 59 euri tund selle vedamise eest. Tipptund hakkas ka julmalt pealt taguma. See vend oleks raudselt 4h seda vedand.

57 44 55 66

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 01:32 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Kui ta enda auto oleks samasugune ront, millest lahti saada pole võimalik, siis loomulikult on nõus vahetusega misiganes tingimustel, kasvõi sama hinnaga millega ka müüb :kill

Ma tõsiselt loodan, et see oli sul iroonia. :D Ei usu mina, et nendel "vahetusel tavahind" vendadel mingit ülitiptop pillid on. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 01:42 
Kasutaja avatar

haha@ plikatirts reporteris, kes ütles et juba nelja aastaselt Saaremaal posti sõitis, she must be proud :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 09:46 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
krss kirjutas:
Kui ta enda auto oleks samasugune ront, millest lahti saada pole võimalik, siis loomulikult on nõus vahetusega misiganes tingimustel, kasvõi sama hinnaga millega ka müüb :kill

Ma tõsiselt loodan, et see oli sul iroonia. :D Ei usu mina, et nendel "vahetusel tavahind" vendadel mingit ülitiptop pillid on. :D

No ma pigem toetaks krss-i teooriat. Üldiselt on tõesti nii, et kui sulle pakutakse midagi vahetuseks, siis see on kas mingi jube bensujoodik sinu ökodiisli vastu või siis tõesti mingi ülehinnatud auto, samal ajal kui sinu oma on üks auto24 odavamaid (tahad lahti saada ja seetõttu teed ka hea hinna). Viimane näide, kui müüsin oma 96kw diisel Borat, hind oli odavam lõpuks kui enamus 66 ja 81 masinaid. Kui minu hind oli 2999, siis pakuti vahetuseks Golf2-te, mille hind oli 900 ja kui uurisin mis vaherahast räägime oli summa juba sujuvalt 2000 peale läinud, ehk oma golfi veel 100 eurot kallimaks arvanud. No sorry, aga 900 G2 eest. Jutu järgi küll palju silladetaile ja andureid vahetatud, aga ikkagi, ei usu küll 3x kallimaks kui odavam ots. Seetõttu ongi mõistlik panna vahetse hind kallimaks, et siis ka mingeid reaalseid pakkumisi tuleks, mitte lootusetuid üritusi.
Sama teema ka näiteks viimasel ajal levima hakanud trendiga, et liisingusse võttes on ka nn tavahind. Mis tegelikult ju õige ka, sest müüja peab 2 nädalat jala käima sisuliselt. Raha ju enne liisingult ei saa + veel oht, et paar päeva enne 2 nädalat toob veel ära hooratud auto sulle tagasi ka ja ütleb, et mulle ikka ei meeldi. Ma olen selliseid case juba paarist kohast kuulnud küll. Ühega oli mingi euroopa trip tehtud, lepingutasu oli odavam kui rendiauto võtta (vist mingi 0% sissemakse teema või midagi sellist). Lisaks enamasti ju plaan ikka vana auto raha ka uue ostmisse paigutada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 11:13 

FOX1000 kirjutas:
Welllo kirjutas:
Ilge kepp rsk. 5x100 valukaid oleks vaja, mingeid 16-17". Kuskil ei müüda. 5x112 on kõi kohad paksult täis.

Mul vastu pidi,mul oleks vaja 5x112 aga pole ühtegi normaalset mis mulle meeldiks,see eest on 5x110 velgi mis hea meelega ligi võtaks :)

5x112 on KÕIK kohad täis. :D proovi mõni 4x108 leida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 11:43 
Kasutaja avatar

Eilne grill läks käest ära, tulemuseks see et otsin omale 105kiluwatist ee kolmkümmend nelja. Saaks ometi kaineks lõpuks :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 12:45 

pasavasar kirjutas:
Xen0n kirjutas:
pasavasar kirjutas:
kas keegi raplas smilersil käis ?

Käisin

oli normaalne ?

Korrali pralle oli, rahvast oli ka julmalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 13:32 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
krss kirjutas:

No ma pigem toetaks krss-i teooriat. Üldiselt on tõesti nii, et kui sulle pakutakse midagi vahetuseks, siis see on kas mingi jube bensujoodik sinu ökodiisli vastu või siis tõesti mingi ülehinnatud auto, samal ajal kui sinu oma on üks auto24 odavamaid (tahad lahti saada ja seetõttu teed ka hea hinna). Viimane näide, kui müüsin oma 96kw diisel Borat, hind oli odavam lõpuks kui enamus 66 ja 81 masinaid. Kui minu hind oli 2999, siis pakuti vahetuseks Golf2-te, mille hind oli 900 ja kui uurisin mis vaherahast räägime oli summa juba sujuvalt 2000 peale läinud, ehk oma golfi veel 100 eurot kallimaks arvanud. No sorry, aga 900 G2 eest. Jutu järgi küll palju silladetaile ja andureid vahetatud, aga ikkagi, ei usu küll 3x kallimaks kui odavam ots. Seetõttu ongi mõistlik panna vahetse hind kallimaks, et siis ka mingeid reaalseid pakkumisi tuleks, mitte lootusetuid üritusi.
Sama teema ka näiteks viimasel ajal levima hakanud trendiga, et liisingusse võttes on ka nn tavahind. Mis tegelikult ju õige ka, sest müüja peab 2 nädalat jala käima sisuliselt. Raha ju enne liisingult ei saa + veel oht, et paar päeva enne 2 nädalat toob veel ära hooratud auto sulle tagasi ka ja ütleb, et mulle ikka ei meeldi. Ma olen selliseid case juba paarist kohast kuulnud küll. Ühega oli mingi euroopa trip tehtud, lepingutasu oli odavam kui rendiauto võtta (vist mingi 0% sissemakse teema või midagi sellist). Lisaks enamasti ju plaan ikka vana auto raha ka uue ostmisse paigutada.

No vot erand kinnitabki reeglit. Sinu auto oli võibolla tõesti väga heas korras, aga see ei tähenda ju ometi seda, et inimesed kes müüvad oma peldikuid, neid ka õige väärtusega hindavad. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 13:36 
Kasutaja avatar

Täna on Stockholmi liikluses eriti sinine esmaspäev. Varahommikul 2 õnnetust E18 peal suunaga linna poole, ummik ca 7-8km, mõned tunnid hiljem E4 linnas sees õnnetus, jälle mitmed kilomeetrid ummikud ja samuti ka vastassuunas, kus ühes tunnelis oli lappama läinud kellegil.
Üks litter on see, kus üks veoauto ei märganud madala päiksese tõttu teist pidurdavat kastikat:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 16:02 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
No vot erand kinnitabki reeglit. Sinu auto oli võibolla tõesti väga heas korras, aga see ei tähenda ju ometi seda, et inimesed kes müüvad oma peldikuid, neid ka õige väärtusega hindavad. :)

No sellegipoolest kiputakse vahetust pakkuma enamasti kõige odavama otsa masinale ja enda oma on 99% juhul üks kallimaid. Ehk siis miks ma peaks vahetama oma auto ja kaotama väärtuses, kui rahas müües saan kohe raha kätte ja valin ise just selle auto asemele mis mulle meeldib. Teine asi on loomulikult kallima või odavama vastu vahetus, kus üks pool saab näiteks oma kallist autost lahti ja müüb odavamat edasi osa raha kätte saades ja teine pool saab endale jälle uuema auto mida ta tahab. Eks loomulikult on vahetuse vaherahad kokkuleppe küsimus ja see kallim vahetuse hind vast hoiab need "õnneotsijad" natuke eemale, kuigi enamus ei loe mis kirjas on. Kui sul on teatud vahetuse kriteerium, siis pakutakse 100% muud kaupa.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 16:59 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
No sellegipoolest kiputakse vahetust pakkuma enamasti kõige odavama otsa masinale ja enda oma on 99% juhul üks kallimaid. Ehk siis miks ma peaks vahetama oma auto ja kaotama väärtuses, kui rahas müües saan kohe raha kätte ja valin ise just selle auto asemele mis mulle meeldib. Teine asi on loomulikult kallima või odavama vastu vahetus, kus üks pool saab näiteks oma kallist autost lahti ja müüb odavamat edasi osa raha kätte saades ja teine pool saab endale jälle uuema auto mida ta tahab. Eks loomulikult on vahetuse vaherahad kokkuleppe küsimus ja see kallim vahetuse hind vast hoiab need "õnneotsijad" natuke eemale, kuigi enamus ei loe mis kirjas on. Kui sul on teatud vahetuse kriteerium, siis pakutakse 100% muud kaupa.

Selge on see, et sinu skeem on mõistlik, aga ma polegi ju üritanud muud väita. Ma lihtsalt üritasin seda öelda, et see kui vahetuse ja müügi hinnad on erinevad, ei tähenda kohe seda, et auto on korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 20:03 
Kasutaja avatar

Sõidan täna siis rahulikult ja olin valmis juba slaalomit sisse võtma kuid... auke pole enam :D Uskumatu aga teid on juba kergelt mõnest kohast lapitud juhhei :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 20:05 

Juhtus,et kalastades kukkus telefon jääauku,suht hea telefon oli,Sony ericsson xperia 10 mini.Keset peipsi järve kukkus jääauku::Kui keegi tahab seda telefoni tasuta,siis minge järgi võite omale võtta!!!!

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis