Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 20:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 05.03.2013 13:51 

Tavaliselt on siis hea meili saata kui aega on uurida / kaaluda asju. Mul on nii, et kui otseselt väga kiire pole siis saadan meili ja muidugi eeldan ka vastust. Kui väga kiire siis alati telefon.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 19:09 
Kasutaja avatar

Sain ka siis täna ühe tilganäppijast automüüjaga tuttavaks. Helistasin, et tuleks autot vaatama jne. Sai kokkulepitud kahe paiku, et siis jõuab ise ka auto juurde. Ok kõik tibi tobi. Siis mingi tunnipärast helistab , et kuule ei saa ikka müüa , talle hommikul üks teine ostja helistas ja ütles et ostab raudselt ära ja nüüd mulle müüa ei saa ikka. Ütlesin siis et mis vahet on , äkki ostan ise ka raudselt ära , et kes ees see mees. sai siis kokku lepitud et kui kodu jõuab siis helistab, saan vaatama minna ja diili teha kui sobib, vajadusel ka rohkem pakkuda vms, et teine ostja siis ka seal samalajal.Siiamaani helistab.
Millejaoks vaja igast jama kokku toota, ütelnud alguses ära kohe, kas ei taha müüa vöi et teine ostja.
On ikka tegelasi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2013 19:15 
Kasutaja avatar

919 kirjutas:
Teinekord ei jõua meilid saajani, sest vahepeal saadab meilboks sinu meilid otse junki.

Siiani pole minu saadetud meilidega väga muresid olnud ja kahtlen, et 3, eri aegadel saadetud maili, kõik nö. prygiks läksid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2013 10:44 

Korralik nädal oli :kill Pühapäeval suutsin auto ära näperdada (ei midagi hullu, stange ja suunatuli) ning kuna Esmaspäeval Auto24 müügikuulutus nagunii pidi aeguma siis mõtlesin, et lükkan stange remondi kevadesse. Aga nagu valatult Esmaspäeval ilmus välja Anton Tallinnast kes soovib autot ära osta. Kaks päeva kirjavahetust (ca 15-20 emaili) kus küsiti mõistlike ja ajuvabasi küsimusi (ala kui pikk on juhiistmes nahapragu, mis võimsusega kõlarid ustes jne jne :D ) ja lõpuks Teisipäeva õhtul jõudsime hinnas kokkuleppele ning tüüp pidi Tallinnast bussiga Viljandisse sõitma Laupäeva hommikul, väidetavalt piletid ostetud ja kohtume. No normaalne, Kolmapäeval viisin stange kohe remonti ja värvimisse, ostsin mõlemad uued suunatuled. Kuna rämpsu müüa ei viitsi siis lasin seal samas ka auto üle poleerida ja vahatada. Korralikult puhtaks auto seest ja Neljapäeva õhtuks oligi kõik valmis. Reede hommikul tuleb e-mail "sorry tehing jääb ära, vabandan" :kill Varem oli nii kindel ostja, et pakkus broneeringuks raha jne. Ok mis siis ikka. Reede õhtul kell pool 10 tuleb kõne, et ta ikka sai asjad korda ja tuleb homme kokkulepitul ajal kokkulepitud kohta. 20min hiljem saadab sõnumi "sorry ikka j22b ära tulek, nyyd asi kindel, vabandan" :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2013 12:32 
Kasutaja avatar

No vähemalt andis teada, et ei tule. Paremad pojad ei anna teadagi, kui kohale ei saa ilmuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2013 12:41 
Kasutaja avatar

Oleks võinud ju broneeringu raha ära küsida,kui pakuti,oleks võitnud tasuline mailikirjutamine olnud vähemalt.

Eks nende veninud ostude peale tuleb mõistus kohale vahepeal tihti... Enne pole asi kindel,kui asi on kindel :P

Mul tulid ühed vennad laptopi vastu autot vahetama kell 11 õhtul viljandisse.
Tegelt ei ole ju normaalne. Päris palju tunde jäid hiljaks,kange tahtmine oli perse saata.
Paar päeva hiljem oli auto politsei parklas veel lisaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 21:18 

Tere! Kirjutaks siis natuke ka tilganäppijast. Jutt siis siinsest kasutajast bmw324324. Otsis autot kuni 500 euri, pakkusin talle üht üsnagi kulunud 520 e34 touringut. Vend on sõna otseses mõttes mõttetu pi*der. Tuleb kohale, mingisugune sõber, kes oma arust mingi ilge boksjorr on, kaasas. Tegin seal veel märkuse, et uue BMW leiad United motorsist ja paar märkust veel, et a.la ma ei leia, et see auto nii hullus seisus oleks, et kohe kaalule peaks saatma jne. Tegelane ootab nagu natuke liiga palju oma hinnapiirist. Loogiline, et kui ma müün autot 350 euro eest, ei müü ma seal mingit prillikivi vaid 20 aastat vana ronti. Lisaks tuli veel välja, et ta oli eelmine õhtu oma sõbrale ka seda pilti näidanud ning olevat sõbra vana auto olnud ja vead olid täpselt samad, mida see sõber seal mainis juba enne auto nägemist. No kurat te tulete vaatama ja vinguma siis, kui on selge, et ostuplaani ei ole, raiskate mõttetult mu aega kah... Lugesin veel, et kasutajale Etikas oli ta pinda käinud, et see tuleks talle Tlnast Tartusse oma 650 euro eest müügis olevat BMW-d näitama, ja siis veel kirjutab sinna "ei no mis naljakas kiri! lubad autod naitama minna ja siis ei ilmu valja!!!! siin foorumis ajad oi mull kiiire jne.
pikkem su bmw on raibe.. ja just suumisin su auto pilte ja uks juhi poolne on ikka vaga jama..."
, et no tule taevas appi, mida sa loodad selle 650 euro eest(mitte et etika pakutav auto korralik ei oleks).

Viimati muutis volvorider, 11.03.2013 21:39, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 21:38 
Kasutaja avatar

Kas tegu oli muulasega ? Kirjapilt on väga huvitav igaljuhul tal, ei saagi aru, mis vigastusega täpsemalt tegu on:

Tsiteeri:
no jah siis ei tee kull kauba 100 oleks su jaoks isegi norm teema.

Väitis, et peaksin eelnev päev odavalt ostetud auto sama hinnaga müüma põhimõtteliselt, et tema arust norm teema.

Tsiteeri:
selge siis 300 ossid ehk 400..? annad

Tsiteeri:
mis siis pumpal viga on? mis teeb kuidas kaivitub soojalt ja kulmlt

Tsiteeri:
no kas just mootor on
aga vaata see juppi vark tuudu
kui ossid oli keelt peal juba w

Sellise kirja peale oli mul konkreetselt :? :?

Ühesõnaga tingis ja jauras, kohale ei tulnud kedagi. A savi, mõlemad autod müüdud ka juba.

Täna oli positiivne juhus, tuldi autot vaatama, kaup sobis, lõpuks ütles, et ta oli auto24 kirja saatnud hinnapakkumisega, vastasin kirjale, et sobib, ja ei arvanudki, et kohale tuleb, aga tuli ja ei tinginud midagi enam, kõik oli kena.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 21:41 

kj kirjutas:
Kas tegu oli muulasega ? Kirjapilt on väga huvitav igaljuhul tal, ei saagi aru, mis vigastusega täpsemalt tegu on:

Tsiteeri:
no jah siis ei tee kull kauba 100 oleks su jaoks isegi norm teema.

Väitis, et peaksin eelnev päev odavalt ostetud auto sama hinnaga müüma põhimõtteliselt, et tema arust norm teema.

Tsiteeri:
selge siis 300 ossid ehk 400..? annad

Tsiteeri:
mis siis pumpal viga on? mis teeb kuidas kaivitub soojalt ja kulmlt

Tsiteeri:
no kas just mootor on
aga vaata see juppi vark tuudu
kui ossid oli keelt peal juba w

Sellise kirja peale oli mul konkreetselt :? :?

Ühesõnaga tingis ja jauras, kohale ei tulnud kedagi. A savi, mõlemad autod müüdud ka juba.

Täna oli positiivne juhus, tuldi autot vaatama, kaup sobis, lõpuks ütles, et ta oli auto24 kirja saatnud hinnapakkumisega, vastasin kirjale, et sobib, ja ei arvanudki, et kohale tuleb, aga tuli ja ei tinginud midagi enam, kõik oli kena.
Kusjuures ei ütleks, tundus, et tegu on eestlasega, vähemalt mingit aktsenti küll ei olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 23:08 
Kasutaja avatar

volvorider sa pole vist kõige teravam pliiats... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 23:09 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Eelmine nädal müüsin e38-t. Oli üks turu odavaimaid ja sai müüdud paari päevaga, kuid naljakaid ostjaid leidus.
Kõigepealt esimesel päeval helistas 1 Kadaka autoturu ärikas, et tahab vaatama tulla. Ta ei osanud vägapalju Eesti keelt ja mina ei oska vene keelt. Tuli siis kohale uuris ja lootis, et auto on ideaalses korras ning turu odavaim. Küsis siis, et mis on lõplik hind. pakkusin siis 200€ soodsama hinna ja lahkus (Uue ML mesaga).
Samal päeval helistas veel 1 venelane, kes väitis, et elab Narvas ja tahab autot vaatama tulla. Küsis, et kas saaks autot Lasna näitama tulla, kuna ei tunne Tallinnat. Ütlesin, et auto niigi soodne ja telefon punane ja kui soovid, siis tuled ikka kohale. See 20km Narvast tulekul nagu enam väga rolli ei mängi.
Asi läks aga põnevamaks, kui samal õhtul talle helistasin ja uurisin, et kas siis ikka tuleb ja ta ütles, et on hetkel tööl lasnas ja peale tööd võiks kuskil kokku saada.

Kas nüüd ongi nii, et valetatakse oma asukohta, et uksetaha autot näitama tuldaks?
Muidugi ei nõustunud ma autot näitama minema ja rohkem ta enam ei helistanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 23:17 

highrankin kirjutas:
volvorider sa pole vist kõige teravam pliiats... :D

Ehk selgitad? Mis oli mu jutus siis valet? Kas ma eksin sellega, et su sõber (kui oled sama tegelane) käib automüüjate juures nagu mingi koi ja otsib endale selle raha eest mingeid ulmepille? Muidugi mingi elementaarne õigekiri võiks ka nagu selge olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 23:32 
Kasutaja avatar

Ma kunagi müüsin ühte panni... Panin ta ülesse turuodavaimana, kõnesid tuli nagu murdu, kuniks üks ütles ,et hakkab tulema kuskilt Narva lähistelt... Mingi pool tundi pleale seda kõne tuli uus kõne... Ütlesin siis ,et inimesed jube teel siia poole, et auto juba ära lubatud.. Selle peale hakkas vend halama ,et sõitis viljandist just siia vaatama seda autot... Ütlesin, et siis oleks pidanud ikka ennem ette helistama ja kokkuleppima, mitte nii ,et tuled kohale ja alles siis küsid kas alles.... Pika hala peale olin ikkagi nõus temaga kohtuma ja autot näitama... Kuigi ütlesin ,et muidu ma ei müü, et ta võib lihtsalt vaadata üle juhuks kui meed narva klemmid ostma ei peaks.
Saime kokku siis ja kurat vastu vaatab tuttava näoga vend kes elab tartus.. Nii et jutt oli jumala vale mis ta ajas mulle telefonis. Hakkas siis nuiama ,et ma ikka auto müüks ütlesin siis ei.. Lõpuks pakkus ta mulle teisest mehest 150 euri rohkem ( auto muidu hind oli 400 euri :D ) .. Siis ma jäin lõpuks nõusse sest 150 euri juba päris hea summa raha .. Helistasin siis nende narva vendadel ja ütlesin mis juhtus .. Õnnelikud nad just ei olnud, pakkusin muidugi ,et ma võin mingi summa raha kütte eest kanda aga nad ei tahtnud seda.
Ja lisaks oli see auto 2 päeva hiljem 750 euro eest müügis ja kus oli juttu kokku keeratud :D Et uus aku ja ma ei tea mis ime remondid ja hooldused seal kirjas olid :D

Selline tõbras ostja siis käis mult autot ostma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2013 23:57 

To Enrico:
Äkki lihtsalt mõtles ostja, et on pärit Narvast, Tallinnat ei tunne, kohale tulla ei oska ja kas saaks Lasnamäel kaupa vaadata? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.03.2013 00:08 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Ei olnud nii. Pikalt ajas, et elab Narvas ja hakkaks sõitma ning kella 5-ks jõuaks linna. Hiljem ütles, et on lasnas tööl ja läheb natuke kauem, et äkki saaks kuskil ülemiste parklas näha ja lõpuks lubas nädala lõpus uuesti helistada, et ehk tuleb siis ise Pässa vaatama, kui vahepeal aega ei teki. Muidugi 2 päeva hiljem oli auto müüdud.

See oli kindlalt mõeldud nii, et kui ütled, et tuled kaugelt, siis ei valetata auto seisukorra kohta nii palju, ning oldakse ka kindlasti kuhugi nõus vastu tulema.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis