Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 20:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mazda 6 või Volvo (mõlemad diislid)
PostitusPostitatud: 26.07.2011 15:22 
Kasutaja avatar

loe seda :
teine postitus
http://www.boards.ie/vbulletin/showthre ... mazda+pump

Volvodest ei tea midagi, aga mazda 6 diisel mootor on täis pask :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 00:20 
Kasutaja avatar

Mazda 6 sai veel garantii korras remonti esindustes. Nüüdseks see unustatud ja kes neid ise ikka tahab värvida. Ega ta väga hull saa olla, MB roostetab samamoodi, arvesta lihtsalt värvitööd ostuhinna sisse.
Volvo- kas see 2,5 või 2,4 diisel ei ole sama toodang mida kasutatakse volksul ja rohkem tuntud Audil! Kusagilt meelde jäänud, et nii see oli... Kuid võin ka eksida!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 05:30 
Kasutaja avatar

No kui ma ikka ostan endale selle sajandi auto siis ei viitsi ma hakata küll tegelema enam sellega, et lasen üle värvida jne. Vanasid romusid juba omatud piisavalt ja aitab kh sellest keretööde tegemisest esialgu.
Aga see volvo 2.5 R5 on jh audi mootor. 2.4 peaks juba volvo enda oma olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2011 10:30 

Pärast volvo remondiarvete tasumist hakkab jumalat paluma, et ta sulle mazda keretööd annaks :D
Aga võta viimase otsa Mazda6, keregarantii 12 aastat (eesti ajalooga ja iga aasta näitamas käidud) ja muret pole.

Aga tegu ikka VÄGA erinevate masinatega. Volvo kordi mugavam, mille eest maksad VÄGA kallist hinda. PS! Mazda diisel ka crap, ei soovita. Kuigi ma ei saa aru, mis eestlastel nende diislitega on? Nii hullult sõitmist tõesti v? (Või see iga kuu paaki valatav summa arvutatakse kuidagi lahusosana auto remondikuludest?)
Valik on sinu, nagu see vuffa kunagi "reisile sinuga" saates korrutas iga jumalama kord :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2011 13:48 
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Kuigi ma ei saa aru, mis eestlastel nende diislitega on? Nii hullult sõitmist tõesti v? (Või see iga kuu paaki valatav summa arvutatakse kuidagi lahusosana auto remondikuludest?)
Valik on sinu, nagu see vuffa kunagi "reisile sinuga" saates korrutas iga jumalama kord :D

Bensiin maksab ca 1,3 euri liiter, diisel 0 euri liiter. Simple :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2013 19:55 

Keegi oskab Mazda 6 diisleid omavahel võrrelda? Milliseid tasuks eelistada ning kuidas üldiselt Mazda diislite vastupidavus on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2013 22:02 

ookuitore kirjutas:
Keegi oskab Mazda 6 diisleid omavahel võrrelda? Milliseid tasuks eelistada ning kuidas üldiselt Mazda diislite vastupidavus on?

Kestavad, kui hooldada. Väga täpselt tuleb jälgida õlivahetusi ja ka väga head õli peab kasutama. Kindlasti mina väldiksin DPF-filtriga autosid, tahmafilter siis. 89kw diislil seda ei tohiks veel olla, 100kw omal on aga kindlasti. See asi on niikaua hea, kui mõned korrad juhtud katkestama puhastustsükli (auto teeb seda automaatselt ja selleks on vaja pikemalt järjest sõita mootorit välja suretamata). Siis on see filter umbes ja maksab suurusjärgus 1.5k euri (originaal). Ehk siis, seda oleks mõistlik vältida. Ise võtaks 89kw isendi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2013 12:26 

Markko kirjutas:
Kindlasti mina väldiksin DPF-filtriga autosid, tahmafilter siis. 89kw diislil seda ei tohiks veel olla, 100kw omal on aga kindlasti. See asi on niikaua hea, kui mõned korrad juhtud katkestama puhastustsükli (auto teeb seda automaatselt ja selleks on vaja pikemalt järjest sõita mootorit välja suretamata). Siis on see filter umbes ja maksab suurusjärgus 1.5k euri (originaal). Ehk siis, seda oleks mõistlik vältida.

Selle tahmafiltri võib enamikul edukalt vahelt minema lüüa ja mitte midagi ei juhtu, sest ülevaatusel tahma ei mõõdeta. Targematel autodel tuleb ajust välja ka progeda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2013 12:34 
Kasutaja avatar

Ise liiklen mazda 6 2002 aasta masinaga ja selle kere ei kannata enam kriitikat absoluutselt kuid samas olen sõitnud ka 2006 aasta 105 kw diisliga ja ei oska öelda ühtegi halba sõna ,ökonoomne, kerelt veel heas korras jne .Viimast ise ei oma kuid kursis olen hooldustega siis pole juhtunud miskit traagilist kuid masin on omad hooldused kõik saanud õigeaegselt eks sealt enamus vead tulematta jäävad .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 24 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis