andres393 kirjutas:
Reimers kirjutas:
Äkki saad istme seljatoe taguselt riiet võtta ja istme seljatoe taha ntks must nahk asemele panna
Võimalus ka sedasi teha jah. Peab uurima palju need Port-Artuti keldris küsivad istme parandamise eest. Ise ma seda tikkima küll ei hakka.

Lasin taastada enda istmel sama koha, mis sul. Okei, mul päris seda porolooni niimoodi tükkidena väljas ei olnud, aga näha oli küll ja riidel oli auk sees. Algul mõtlesin, et lasen võtta seljatoelt, aga sealt ei saa nii suurt tükki, et ühes tükis õmblem uue küljetoe katte. Siis peaks ta jätkukoha tegema kusagilt. Minu istme puhul läks nii, et riiulilt oli võtta 90% ulatuses analoogne riie, mis klapib ilusti. Nüüd kui veel mitmeid kuid autos ka olnud, ei saa enam üldse aru, et vahetatud. Igatahes, mis kõik kokku tehti, oli küljetoe riide vahetus, küljetoe polstri taastamine ja samuti taastati ka istmepadja välimist tuge ning anti ka sellele paraja suurusega tekstiil kaasa, et hiljem, kui ka sinna kulub lõplikult auk, saab vahetada. Kõik see kokku läks 50€. Tol hetkel ei olnud tal aeg,a et vahetada istmetoe külgmise toe riie. Töö korralik ja võttis aega mõned tunnid(see eeldab eelnevalt aja kokkuleppimist)