Luises on 30 asfaltile ka joonistatud nii et see ei ole küll vabandus et postiotsas märki ei näe.
Seoses Tehnika-Toompuiestee ristmikuga... kui mina tulen balta poolt siis mis nipiga ma peaks nägema et sul seal põleb korraga roheline ja samuti suuna nool?

Kuna Tehnikal on 2 rida siis loogiline on, et balta poolt tulijad keeravad esimesse ritta ja kiriku poolt tulijad teise... minu meelest on seal maas ka pidev joon kuni järgmise foorini majanurgal mis on jalakäijatele mõeldud vms.
Samuti võtavad inimesed seda korraga keeramise varianti arvatavasti selliselt, et kuna mina(balta poolt tulija) sooritan parempööret omast sõidusuunast ja sina kui kiriku poolt tulija sooritad vasakpööret üle vastassuuna siis järelikult sina peaksid mulle teed andma kuna mina pole kohustatud nägema mis foorid sul seal põlevad

Kindlasti üks saast koht on Tartu mnt-Järvevana ristmik ning Tartu mnt.- Peterburi tee ristmik.
Esiteks Suur-Sõjamäelt tulijatele kestab foor liiga lühikest aega kuigi Smuuli tee pikendusega suunati suhteliselt suur osa liiklust just sinna.
Teiseks Tartu mnt-lt(lennujaama poolt) Järvevanale pöörajate 2 rida millest esimene suht kohe otsa saab ning maha on see märgitud ainult joontega. Vaja oleks sinna siiski piirdeid või siis pikemalt kestvat rida kuna paljud panevad seal tuima ja lihtsalt rammivad Sikupilli poolt tulijaid. Samuti on Statoili kõrval olev bussipeatus halva koha peal sest kui buss seal seisab siis on Sikupilli poolt tulijatel tavaliselt esimene rida suures osas kinni kuna buss lihtsalt vedeleb ninaga poole rea peal ees. Ehk siis lühidalt öeldes on seal tekitatud situatsioon kus erinevate tegurite kokkulangevuste hetkel saab 4 reast järsult 2 rida kuid autosid tuleb igast suunast järjest peale ning mõni lennujaama poolt tulja tahab veel äkki Statoili ka pöörata

Kolmandaks on fooride töötsükklid väga perversed nende kahe ristmiku peale kokku
Neid küll muudetakse mingitel aegadel kui enamasti on niipidi sattunud et kõigepealt lastakse lennujaama pool linna poole ja seejärel järvevanalt linna poole. Samas aga on teiselpool viadukti foor punane alles ning kõik seisavad ... samuti kõik muud suunad, kuna paljud sõidavad järvevanalt ristmikule välja kuid edasi ei pääse linnapoole

Kui nüüd teiseltpoolt tulla, siis kõigepealt lastakse tartu mnt-peterburi ristmikul linnapoolt tulijad läbi ja seejärel peterburi poolt järvevana/lennujaama suunas liikujad. Kuid oh üllatust... järvevana ristil alles foor on punane ja linnapoolt tulijad vedelevad veel ummikus ees... ja peterburi teel kasvab järjekord üha pikemaks

Jube pikk ja keeruline jutt sai aga ehk on arusaadav asja mõte