Täna käisin Apteekis. Mingi tüüp oli ikka väga kõva vend seal enda arvates. Letitaga oli üks noorem naisterahvas, välimuse järgi üle 25 ei pakuks. Meesterahvast klient oli umbes 27-30 aastane. Ja kui järjekord temani jõudis, viskas meesterahvas siis paberi letile ja ütles, et tahan neid ravimeid. Naisterahvas ütles, et tegemist on retseptiravimitega ja palus ID kaarti. Sellepeale visati ka see väga ülbelt letile. Naisterahvas küsis, kas tegemist on selle sama meesterahvaga, sellepeale vastati ülbelt "A mis vahet seal on?" neiu vastas siis, et ta tohib neid ravimeid müüa ainult sellele inimesele, kellele on ravimid välja kirjutatud. Ülbe meesterahvas tõstis häält ja nõudis ravimeid. Naisterahvas ütles siis, et välja on kirjutatud 4 retsepti ja küsis, kui palju meesterhavas soovib hetkel välja võtta. Vastus tuli jällegi VÄGA ülbes toonis ja häält tõstvalt: "Kas te ei oska lugeda? Kõik on ju paberil kirjas!" Ise mõtlesin seepeale, et paljud inimesed ei osta ju korraga kogu retsepti välja, kuna võivad ilmneda mõned allergianäidistused või pole inimesel lihtsalt raha, et korraga kõik retseptid välja osta... Okei, sai siis ravimid ilusti välja antud ja öeldud summa, mis tasuda tuleb. Klient küsis: "Kui palju ma ISIC soodustust sain?" Naisterahvas vastas: "Teil on haigekassa poolt määratud soodustus 50%" (see peaks minu andmetel olema kõvasti suurem, kui ISIC soodustus), klient küsis seepeale VÄGA ärritunult, üleolevalt ja lausa karjudes: "kui palju ma siis soodustust sain?" Naisterahvas vastas, et 50%, nagu ta juba eelnevalt ütles.
Klient küsis siis, kuidas neid ravimeid tarvitada. Naisterahvas vastas, et kõik on ju paberil kirjas, nagu klient eelnevalt rõhutanud oli. Mees lõugas siis, et nõuab, et tarvitamise juhtised kirjutatakse ka pakendile. Okei, naisterahvas tegi seda, seletas veel ilusti juurde ka, kuidas asi käib.
Mõtlesin siin endamisi, et kas tõesti saab olla selline debiil, nagu see tüüp oli. Mina näiteks pean apteekritest väga lugu, kuna tean ise, et tegemist ei ole sugugi kerge erialaga, ning ülikoolis tuleb selleks õppida 5 aastat. Tüüp oli endast ikka väga heal arvamusel. Loodan, et sellise suhtumisega ta kaugele ei jõua! Kuigi välimuse ja riietuse järgi ei tundunud tal väga halvasti kahjuks minevat. Olgem ikka klienditeenindajate vastu toredad! Kui tüüp oleks viisakas olnud, siis oleks tal selline lihtne protseduur nagu ravimine ostmine kindlasti vähemalt poole kiiremini läinud.
|