Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 22:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 17.03.2013 18:21 

mihkel-m kirjutas:
Shadowz kirjutas:
Kuu aega umbes kasutanud Iphone 5 eelnevalt oli 3gs,4s jne 5 on ikka ülimõnus võrreldes teistega ;)

Sai poest ostetud tutikana :) Kellegi vana juustu ostma ei hakkaks kunagi...

Päris boss värk ikka. Autosid ka ilmselt kasutatuna ei osta? Keegi on ju istmesse peeretanud.

Oijahh :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2013 00:08 
Kasutaja avatar

ütle mis vahet sel on kas telefon uus või kasutatud ? kui korpus kulund, who cares... nikuinii keegi seda telot sul ei vahi peale sinu enda :D saad miski 2x soodsamalt ainult...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2013 00:09 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Kui mina umbes 1,5 aastat tagasi android telefonil ROM'e vahetama hakkasin siis sattusin tõelisse nõiaringi. Üks asi on kindel, stock ROM'ile ma kindlasti enam tagasi ei lähe. Custom ROM'id on väga palju kiiremad ja mugavamad kasutada.
Nüüd aga vahetan/proovin umbes iga kuu uut, kellegi poolikut kodukootud asja. Cyanogenmod toodab jah stabiilsed rom'e aga samas esineb ka nendega igasugu huvitavaid probleeme.
Ja isegi kui olen leidnud mingi stabiilse asja mida saaks igapäevaselt kasutada, siis tuleb ikka tahmine XDA'sse uurida - äkki keegi midagi uut ja huvitavad välja toonud mis kõik jälle pekki keerab. :D

tee romist backup ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 14:42 

HTC WILDFIRE S VS Samsung S5830 Galaxy Ace.

Kumb neist võtta? miks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 14:53 
Kasutaja avatar

Huvitaks, et kui kellegil siit on samsung galaxy s3, siis on ka mingeid probleeme sellega ilmnenud või on midagi mis ei meeldi ?

Hetkel kasutan iphone 4, aga sellest tuleks kiiremas korras lahti saada kuna varsti on need nagu iphone 3g hetkel ehk siis suht mõtetud nutitelefoni osas. IOS 5 ei saa peale tõmmata, paljud rakendused on jällegist saadaval ainult IOS5 tarkvaraga ja juba 4.1.2 tarkvaraga läägab. Mõtlen, siis iphone 3g.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 18:30 
Kasutaja avatar

Sony Ericsson Satio U1 12mp panen müüki telefon vajab uut akut muidu kaamera 12,1megapixel . kaasa usb ja laadija.

Kellel soovi kirjutage.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:02 
Kasutaja avatar

Prestigio telefon, sellepeale ei oleks ise tulnud. Kas mõlemad SIM- kaardid on aktiivsed?
Prestigio MultiPhone 4500 DUO, see on vist viimane mudel? RAM 1gb ja prose natuke kiirem. Ekraanil on pikslite arv ka parem kui Prestigio 5000-ndel.
http://www.klick.ee/parima-hinnaga-nuti ... -3490.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:03 
Kasutaja avatar

C4G kirjutas:
5 tolli, 480x800 ekraani reso

5'' ekraan ja nii madal resolutsioon? Seda on ju lausa valus vaadata siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 19:14 
Kasutaja avatar

Klick valetab ka veel! 4500 on ikka 1GHz-i!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 21:27 

Kuni siiamaani olin enda e52- ga väga rahul. Mida päev edasi, seda enam hakkab häirima, et korralikku kaamerat ei ole. Ühesõnaga, mis telefon oleks kõige mõistlikum ca 150-200 euri eest võtta, kui ainukeseks tingimuseks oleks korralik kaamera. Eposti valmidus on tänapäeval vist juba kõigil telefonidel+oote/kõneaja järgi sortimine oleks üsna mõttetu- nutikatel on see nagunii puudulik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 21:59 
Kasutaja avatar

k2 kirjutas:
Kuni siiamaani olin enda e52- ga väga rahul. Mida päev edasi, seda enam hakkab häirima, et korralikku kaamerat ei ole. Ühesõnaga, mis telefon oleks kõige mõistlikum ca 150-200 euri eest võtta, kui ainukeseks tingimuseks oleks korralik kaamera. Eposti valmidus on tänapäeval vist juba kõigil telefonidel+oote/kõneaja järgi sortimine oleks üsna mõttetu- nutikatel on see nagunii puudulik

Kasutatud N8 leiab selles hinnaklassis päris palju. Olen omanud alates sellest kui turule tuli ja olen kaameraga väga rahul. Hetkel oman galaxi s3 4g ja selle pildid ei saa ligilähedalegi nokia omadele .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 22:09 
Kasutaja avatar

C4G kirjutas:
Krt katsetan siin töö juures Prestigio telefoni. 5 tolli, 2x SIM, Prose on sama mis Galaxy S2l Dual 1,2ghz. 512MB Ram, 480x800 ekraani reso. 4GB mälu + SD kuni 32GB.

Kui telefoni ehitusest rääkida siis on korpus üsna korralik. Kuskil mingeid vahesid pole ja kõik istub jäigalt, midagi ei logise. Sellise ekraani suuruse juures selline reso ming isiklikult väga ei häiri. Kuigi, kui S2e kõrvale panen siis saab ikka aru, et kvaliteet pole parim. Välimuselt ja mõõtudelt on Galaxy S4 koopia, kui välja jätta see, et S4 on 2x õhem.

Mida võiks rohkem olla on RAM, näiteks 1gb poleks sugugi paha. Ja samuti sisemälu võiks siis olla ikka 8/16GB. Siiani kõik mis testinud olen jookseb sujuvalt, subway surfers näiteks jne. Muidugi üllatab Prestigio alati oma kiire Launcheriga.

Varustusest tuleb kaasa: Vanakooli nööp klapid, Väga viisakas nahast kott, 8GB mälukaart ning elementaarsed juhtmed.

199euro eest telefoni, kui palju.
kõik on ilus ja kena kuni selle 512 ram-ini...see on ammu aeglane juba...alguses võib nitsevoo tunduda kuid ajapikku hakkab uimama kui telefoniga kohaned ja seda rohkem avastama hakkad...mul Desire HD-l 7xx mega mäli ja ausalt võiks tihti rohkem olla...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 23:43 

Rsk hakka või tavaliste telefonide juurde tagasi pöörduma. Tee mis tahad nutitelefon vananeb riistvaraliselt ikka korralikult. Alguses oli Xperia Go igati kiire minusugusele kes mingeid hulle programme ei tõmba peale, ainult elementaarsemad. Aga ikka muutub telefon üha aeglasemaks ja aeglasemaks. Kõige koomilisem oli viimane pühapäev, kui:
1) kuuled et telefon hakkab vibreerima, kõnnid telefoni juurde 4-5 sekundit
2) võtad telefoni kätte, pilt must
3) veel hulka sekundeid hiljem tuleb pilt ette et võõras number helistab
4) veel mõned sekundid hiljem tuleb telefonihelin (telefon ei olnud hääletu peal)
5) mõne sekundi pärast muutub võõras number salvestatud kontaktiks
6) ja siis tuleb alles ette vastu võtmise/keeldumise slider, mis aga funkab alles kolmandal korral et kõne vastu võtta

Jumal teab kuikaua ma seda kõne kokku vastu võtsin :D

Johhaidii :D

Edit: huvitav kui igasugused updated välja lülitada(kui saab), kas see aitaks?

Viimati muutis Six-Fo, 20.03.2013 00:11, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2013 00:30 

Six-Fo kirjutas:
Rsk hakka või tavaliste telefonide juurde tagasi pöörduma. Tee mis tahad nutitelefon vananeb riistvaraliselt ikka korralikult. Alguses oli Xperia Go igati kiire minusugusele kes mingeid hulle programme ei tõmba peale, ainult elementaarsemad. Aga ikka muutub telefon üha aeglasemaks ja aeglasemaks. Kõige koomilisem oli viimane pühapäev, kui:
1) kuuled et telefon hakkab vibreerima, kõnnid telefoni juurde 4-5 sekundit
2) võtad telefoni kätte, pilt must
3) veel hulka sekundeid hiljem tuleb pilt ette et võõras number helistab
4) veel mõned sekundid hiljem tuleb telefonihelin (telefon ei olnud hääletu peal)
5) mõne sekundi pärast muutub võõras number salvestatud kontaktiks
6) ja siis tuleb alles ette vastu võtmise/keeldumise slider, mis aga funkab alles kolmandal korral et kõne vastu võtta

Jumal teab kuikaua ma seda kõne kokku vastu võtsin :D

Johhaidii :D

Edit: huvitav kui igasugused updated välja lülitada(kui saab), kas see aitaks?

Pigem asi on sinus mitte telefonis. Endal ka igasuguseid gps'id peale lastud ja muud tarvilikud appid kuid ikkagi pole aeglane. Soovitan sulle tõmmata selline app nagu "Watchdog" mis hakkab kisama, kui sul mõni app kinni kiilunud on ja hõivab ca 100% su telefoni nii, et sa ise tegelikult sellest kohe aru ei pruugi saadagi.

Endal ikka jookseb väga korralikult aga no ma android 2.3.7 peal ka ikka, sest sony ei ole suutnud oma android 4 hetkeseisuga veel stabiilseks muuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2013 01:11 
Kasutaja avatar

Eks neid nutitelefone peab pidevalt sissevälja lülitama (taaskäivitama) . Muidu muutuvad üli aeglaseks või lihtsalt jooksevad kokku .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis