Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Stilo,Almera,Astra,Corolla või Octavia
PostitusPostitatud: 16.03.2013 00:04 

ookuitore kirjutas:
Tuleks võtta masin mis on odavaim ja lihtsaim pidada. Mina järjestaks paremast alates - Passat, Golf 4, Astra

Vähelevinud ning jaapani autod ma välistaks 13a vanade autode puhul.

Teema autor võiks ka öelda hinnaklassi millega ta autot otsib sest hind on nende autode puhul väga erinev. Näiteks corolla maksab enamvähem 2 korda rohkem kui sama vana Astra

Octavia on sama, mis Golf IV, aga odavam osta ja OLULISELT ruumikam. Kuna öeldud on, et tahetakse RUUMIKAT autot, siis siin muud valikut pole, kui Octavia.
Paar aastat tagasi sai käia Octavia I-ga Tabasalu kardirajal sõidukoolitusel ja täitsa üllatav, kui hästi see auto oma rooli kuulab. Väga mõnus auto oli, sai sellega Tabasalust tagasi Tlna sõidetud. Mulle täitsa meeldis. Oleks vaid vähe kaasaegsema välimusega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2013 07:28 

ookuitore kirjutas:
Tuleks võtta masin mis on odavaim ja lihtsaim pidada. Mina järjestaks paremast alates - Passat, Golf 4, Astra

Teema autor võiks ka öelda hinnaklassi millega ta autot otsib sest hind on nende autode puhul väga erinev. Näiteks corolla maksab enamvähem 2 korda rohkem kui sama vana Astra

14.03.2013 22:34 sai hind öeldud... ehk ca. 2500. Aga arvan et valik on tehtud Octavia näol, Kui midagi vaid leiaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2013 10:59 

Perkele kirjutas:
ookuitore kirjutas:

14.03.2013 22:34 sai hind öeldud... ehk ca. 2500. Aga arvan et valik on tehtud Octavia näol, Kui midagi vaid leiaks.

http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi Aga palun. Valik on väike, aga midagi siiski on. Ise vast läheks selle viimase peale välja. Vähemalt esmapilgul tundub kena-sile olema. Muidugi, vähemalt vanasti oli Rako koht, mis oli tuntud kui mahakantud sõidukite taastaja. Täitsa OK paistab ka sinine TDI (kuulutusevalikus ülevalt 4-s).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2013 22:20 

Markko kirjutas:
Perkele kirjutas:
ookuitore kirjutas:

http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi Aga palun. Valik on väike, aga midagi siiski on. Ise vast läheks selle viimase peale välja. Vähemalt esmapilgul tundub kena-sile olema. Muidugi, vähemalt vanasti oli Rako koht, mis oli tuntud kui mahakantud sõidukite taastaja. Täitsa OK paistab ka sinine TDI (kuulutusevalikus ülevalt 4-s).

Tänud. Kõik on kena aga universaali ei soovi ning soov on nettiauto.com kaudu masin soetada. Paar tükki on sealt silma hakanud aga need on kolekaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2013 19:04 
Kasutaja avatar

Ise sõitsin mingi aeg Stiloga, oli siis 1.2 bensiinikas. Linnas jalgu ei jäänud. Kahe inimesega mnt peale sai mööda ka sõita, kui vaja oli. Kusjuures Fiat oli vaeva näinud ja auto oli vaikne, väga vaikne. Mulle meeldis, vb välimus nii väga ei istunud, aga oli vähemalt enamvähem mugav ja korralik auto. Pagasi ruum oli muidugi väike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 21:24 

astra g on vägagi hea auto,õel on bensukas ja vennal on diisel.opelit teevad maha need kes ise enamjaolt t...i pikendusega liiklevad.venna diisli kohta võin öelda,et on uuena eestist ostetud(2001a.)ei roosteta,seest vägagi vaikne ja tüüpilised kuluosad odavad.ja kolksvageni odavad koopiad on minu arvamuse kohaselt tüis saastad,ennem ostan lada kui skoda :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2013 22:11 
Kasutaja avatar

sierra td kirjutas:
ja kolksvageni odavad koopiad on minu arvamuse kohaselt tüis saastad,ennem ostan lada kui skoda :rokib

sisuliselt sama avaldus kui et enne olgu naine lits kui auto Opel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2013 11:14 

sierra td kirjutas:
astra g on vägagi hea auto,õel on bensukas ja vennal on diisel.opelit teevad maha need kes ise enamjaolt t...i pikendusega liiklevad.venna diisli kohta võin öelda,et on uuena eestist ostetud(2001a.)ei roosteta,seest vägagi vaikne ja tüüpilised kuluosad odavad.ja kolksvageni odavad koopiad on minu arvamuse kohaselt tüis saastad,ennem ostan lada kui skoda :rokib

Kõvad sõnad sierramehe suust... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2013 20:30 

kuuli võid oma kolkari paaki lasta...............
Markko kirjutas:
sierra td kirjutas:

Kõvad sõnad sierramehe suust... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 00:14 
Kasutaja avatar

Kristo955 kirjutas:
Ise sõitsin mingi aeg Stiloga, oli siis 1.2 bensiinikas. Kusjuures Fiat oli vaeva näinud ja auto oli vaikne, väga vaikne.

Oot mis autost sinna istusid? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 01:14 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
Kristo955 kirjutas:
Ise sõitsin mingi aeg Stiloga, oli siis 1.2 bensiinikas. Kusjuures Fiat oli vaeva näinud ja auto oli vaikne, väga vaikne.

Oot mis autost sinna istusid? :)

Nissan Almera n15 :kill

Aga no oli vaikne tegelikult, väike odav auto kohta, usun, et Corollast ja Almerast nii n15 kui ka n16 kindlasti vaiksem. Matti ja asju oli igal pool.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 13:05 

Stilo igati asjalik, 1.2 võib olla nats lahjaks jääb. aga 1.6 bens ja 1.9 igati asised, universaal stilo ikka piisavalt suur ka seest. Mugavus täitsa tasemel ja jupid pole kallid. Almera ussitab hirmsasti ja ei jäta kuidagi head muljet. Octavia oli töö juures, meil oli seekõige odavam ja olematu varustusega. Ei jätnud head muljet, ei saa öelda ka, et ta väga vastupidav oleks olnud kuigi läbisõitu oli vähe. Istmed olid kohutavalt ebamugavad ja mingit sõidurõõmu ta ei pakkunud. Pagasnik on muidugi meeletult suur, see oli minu jaoks ainuke meeldiv asi selle auto juures. Astra puhul tuleks välistada need 1.4 ja 1.6 55 kw mootorid. Need on ikka armetult lahjad selle auto jaoks, rekkast möödasõit võtab higiseks. Corollaga kogemused puuduvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 19:39 

Valisin 98 aasta 1.8 octavia SLX välja aga lisandus Skoda Fabia Combi 1,4 Classic 50kW .

Üks on täis el. lisadega jms ja fabia on vändad jms. Fabia 200 000 km octavia 260 000. Hind on sama. Kas tasuks octaviat eelistada lisade tõttu või siis fabiat ?
Palju see bensukuluvahe on ? octavia siis luukpära ja fabia universaal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 21:03 
Kasutaja avatar

Kui rääkida vastupidavusest ja kilomeetri/euro tähe suhtest, siis oleks see auto sellest listist vaieldamatult Toyota.
Mida vähem tilulilu autos, seda vähem on ka katki minna asjadel.
Corolla mootor ja esisild, skodal pole sellest ajastust mitte palju vastu panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 21:26 
Kasutaja avatar

Golf4/Octavia esisild pole ka mingi ulme, mis seal nii hirmsalt laguneb? Kere on tsingitud, ja TDi remontimine tuleb odavam kui D4D.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 46 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis