InterFace kirjutas:
ehk siis jutujätkuks. mu WP8'ga HTC läks mul elisa'sse remonti kuna nende müüdud kott rikkus (muutis värvi mustaks-laiguliselt) mu telefoni ära. Vahetavad oma rahaadega kesta ära (ei ole ise vahetatav).
Asenduseks anti mulle üks LG nutiföön androidiga. No nüüd peale päevotsa kasutamist nõustuv ise-endaga veelrohkem. Android on ikka täielik pullikaka lisaks sellel , et nagunii näeb kole välja mida arvasin juba ennegi (mitte telefon vaid OS ise).
Siiamaani olin ainult telefonipoodides näppinud aga nüüd kui pean helistama/sõnumineerima/netti kasutama jms siis täielikult veendunud, et ilmselt pool telefonikasutajatest peavad peast soojad olema , et sellist jura eelistavad näiteks WP'le. siin peab mingi muu nõks olema mis paljud tootjat üldse WP'le appe ei taha teha jms...
wp7.5/7.8 mitte-tahtmisest ma saan veel aru kuna kui kasutaja pole unlockinud/custom rommi peale pannud siis palju elementaarsed võimalused on kinni keeratud ja puuduvad. wp8 on aga suur osa juba out-of-the-box olemas.
a'la bt file transfer, arvutiga ühendades mass storage jms. siia lisada veel kiirus, kena OS'i välimus ja lihtsus siis ongi ju parim asi olemas.
tänan tähelepanu eest.
Kellele ema, kellele tütar

Mul on hea meel, et ma tütart eelistan.
Paljud, kaasa arvatud mina, ei osta omale kunagi telefoni, millel peal on windows. Nagu see arvuti peal piisavalt palju ei crashiks, et ka telefonile see selga vedada. Täiesti mõttetu os, imho.
Selle vaidlusega võiks ju jätkata lõputult, kuna mina, vastupidiselt sinu võrdlusele, androidisõprade kohta, vastaks, et KÕIK kes kasutavad windows phone on peast soojad...