Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 00:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 22.03.2013 15:02 
Kasutaja avatar

Ütleme nii, et hiina tootjatest see hero on üks parimatest, aga kaugeltki mitte hea. Sisu on asjalik ja võimas, aga korpuse koostekvaliteet on nii nagu arvata võib.

Lisaks puudub garantii.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 20:00 
Kasutaja avatar

http://www.e24.ee/1172706/kuidas-valmiv ... telefonid/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2013 22:17 
Kasutaja avatar

Saan homme loodetavasti Insmat Rock V5 kätte. Täna Elisasse minnes selgus et terves Eestis oli veel ainult 1 järel. Tuuakse homseks Tartusse. Läheb suuremaks pähklipurustamiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 02:55 
Kasutaja avatar

WP8 võib hea olla, kuid symbian-i kasutajana võtsin ostu plaanides WP app-ide lehe lahti ja ikka meenub vana "hea" Symbian...
Appe on aga väga piiratult. Symbian-il on veel 90% nendest täiesti kasutud. Android on ikka sellega võrreldes supper asi. Kui väga igav on või midagi ei meeldi app-i juures, siis alati on võimalus katsetada midagi muud!

http://www.windowsphone.com/et-ee/store

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 03:08 
Kasutaja avatar

interface,samad asjad on ju suva androidis ka olemas... ? bt transfer jne,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 08:16 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
ehk siis jutujätkuks. mu WP8'ga HTC läks mul elisa'sse remonti kuna nende müüdud kott rikkus (muutis värvi mustaks-laiguliselt) mu telefoni ära. Vahetavad oma rahaadega kesta ära (ei ole ise vahetatav).
Asenduseks anti mulle üks LG nutiföön androidiga. No nüüd peale päevotsa kasutamist nõustuv ise-endaga veelrohkem. Android on ikka täielik pullikaka lisaks sellel , et nagunii näeb kole välja mida arvasin juba ennegi (mitte telefon vaid OS ise).
Siiamaani olin ainult telefonipoodides näppinud aga nüüd kui pean helistama/sõnumineerima/netti kasutama jms siis täielikult veendunud, et ilmselt pool telefonikasutajatest peavad peast soojad olema , et sellist jura eelistavad näiteks WP'le. siin peab mingi muu nõks olema mis paljud tootjat üldse WP'le appe ei taha teha jms...

wp7.5/7.8 mitte-tahtmisest ma saan veel aru kuna kui kasutaja pole unlockinud/custom rommi peale pannud siis palju elementaarsed võimalused on kinni keeratud ja puuduvad. wp8 on aga suur osa juba out-of-the-box olemas.
a'la bt file transfer, arvutiga ühendades mass storage jms. siia lisada veel kiirus, kena OS'i välimus ja lihtsus siis ongi ju parim asi olemas.

tänan tähelepanu eest.

Kellele ema, kellele tütar :) Mul on hea meel, et ma tütart eelistan.

Paljud, kaasa arvatud mina, ei osta omale kunagi telefoni, millel peal on windows. Nagu see arvuti peal piisavalt palju ei crashiks, et ka telefonile see selga vedada. Täiesti mõttetu os, imho.
Selle vaidlusega võiks ju jätkata lõputult, kuna mina, vastupidiselt sinu võrdlusele, androidisõprade kohta, vastaks, et KÕIK kes kasutavad windows phone on peast soojad... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 08:45 
Kasutaja avatar

Eks see ole jah eelistuste küsimus. Kusjuures viimasel ajal minu sõprade ringis on üpris palju hakatud eelistama Windows Phone telefone, vastupidiselt nt iOS seadmetele.
Ma peaks vist testi mõttes endale ühe Windows Phone prooviks võtma, hetkel ei saa väga aru miks ta parem on.

Kusjuures nädalavahetusel nägin kuidas kirjutatakse WinPhone'le appe siis see tundus palju lõbusam kui Androidile rakenduste kirjutamine. :D Tekkis kohe isu SDK alla laadida ja lähemalt uurida, mida ma ka mõnel vabal hetkel teen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 08:48 
Kasutaja avatar

lisaks veel juurde et OS-i välimus sõltub ka tootjast...ma ei tea mismoodi on see LG-l kuid Xperiatel ja HTC-l pole sel androidil häda midagi....välimuse mõttes

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 09:21 
Kasutaja avatar

Galaxyl näeb android välja ka samasugune nagu xperiatel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 09:22 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Paljud, kaasa arvatud mina, ei osta omale kunagi telefoni, millel peal on windows. Nagu see arvuti peal piisavalt palju ei crashiks, et ka telefonile see selga vedada. Täiesti mõttetu os, imho.
Selle vaidlusega võiks ju jätkata lõputult, kuna mina, vastupidiselt sinu võrdlusele, androidisõprade kohta, vastaks, et KÕIK kes kasutavad windows phone on peast soojad... :D

Minu arvuti ei ole 4 aasta jooksul kordagi crashinud :D Ei ole mõtet igasuguseid tasuta võimalusi installida ja eks sõltub ka arvuti riistvarast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 11:11 

HTC'l on ikka Android OS väga kena välimusega. LG'l on enamus androide suht odavad ja niipalju kui mina olen pidanud neid näppima, siis on tõesti rõvedad. Aga HTC ja Xperia ning Galaxy seeria Samsungid ikka hoopis midagi muud, mõnusamad kasutada, loogilisem paigutus jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 11:39 
Kasutaja avatar

Tõmbaski kenasti sae käima :D Samahästi võite ise lahmima hakata miks win peaks parem olema. Androidil samamoodi omad eelised ja debatt on mõttetu. Ütlen veelkord- osadele meeldib üks, teistele teine ja kolmandatele ei meeldi üldse nutitelefonid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 15:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Enne omanud androidi ja symbiani,mõlemad crashisid .
2 kuud kasutan nokia 800 ,siiamaani pole midagi olnud,huviga ootan millal lolliks läheb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 16:37 
Kasutaja avatar

Mul oli ka enne androidi symbian ja kasutan seda siiani, kui asendustelefoni vaja. Mis crashimisest symbianil üldse rääkida saab? Minu meelest seal pole rakendusigi, mis nii intensiivselt jookseks, et crashima paneks.
Ehk siis- symbiani kohta pole töökindluse kohapealt küll mitte ühtegi halba sõna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:00 
Kasutaja avatar

Minuarust on jälle symbian üks uimasemaid telefoni OS'e mis üldse loodud. Ma olen omanud 3 erinevat symbiani telefoni ja no anna abi. Iga kord mõtlesin, et äkki see järgmine telefon symbianiga on kiirem ja parem ja vägevam, aga ikka sama ämber. Rakendusi on vähe, telefonid on enamuses suht jõuetud, igalpool on metsik uimasus. Võibolla jah tõesti pange konkreetselt ei pane, aga see ei tähenda, et neid hea kasutada on. Peale viimast symbiani otsustasin, et prooviks nüüd androidi. Siiamaani ei ole pidanud pettuma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis