Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto24.ee + kuulutuse muutmine
PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:15 

Roudreidz kirjutas:
smi kirjutas:
Samad vennad ongi ilmslt need, kes autost veel viimasel hetkel varuratta ja tungraua ka kaasa haaravad enne kui uuele omanikle üle antakse.

Ja kui midagi kobisema hakkad, siis küsitakse, et: "tra sa ostad tungrauda ja varuratast, või sa ostad autot?"

Samas siin foorumis leidis kunagi kajastamiat juhtum, kus autot taheti osta maki pärast mis seal sees oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:17 
Kasutaja avatar

smi kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
smi kirjutas:
Samad vennad ongi ilmslt need, kes autost veel viimasel hetkel varuratta ja tungraua ka kaasa haaravad enne kui uuele omanikle üle antakse.

Ja kui midagi kobisema hakkad, siis küsitakse, et: "tra sa ostad tungrauda ja varuratast, või sa ostad autot?"

Samas siin foorumis leidis kunagi kajastamiat juhtum, kus autot taheti osta maki pärast mis seal sees oli.

No igasuguseid pederaste liigub ringi. Mõni tahab maki pärast, teine tahab korraliku kere pärast, kolmandale meeldib hea mootor, neljandale ilusad veljed jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:18 
Kasutaja avatar

Roudreidz kirjutas:
Eriti pädevad on need tüübid, kes ostavad seda teenust, teades neid tingimusi, aga pärast on ikka häda, et neile anaali tehakse.
Probleemist saaks isegi aru, kui need tingimused kuulutuse kehtivuse poolepealt muutuks.

Mis vahet, mida sinna reeglitesse kirjutatud on? Kui oled rahul ole vait ja õnnelik. Mingi neti ment oled vää?
Kellele reeglid ei meeldi käituge nii nagu teema algataja soovitas. Peale masina müüki laske hind alla ja lisage kuulutusse info telefoni nr.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 22:27 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Mitte et mul kahju oleks 4-st eurist, mis kasutamata jäi vaid see ajab närvi, et müügi võimalusi kitsendatakse ja hindasi tõstetakse pidevalt. Kui ma oma esimest autot auto24-s kunagi müüsin, siis oli kuu kuulutuse hind alla 100 krooni. Lisaks sai muuta kõike.
Nüüd kui turul kõigutamatu positsioon saavutatud, siis tõstetakse aina hinda ja vähendatakse võimalusi.
Samas välismaa müügiportaalides on auto müümine soodsam ja võimalusi enam.

Oleks siis püsikliendile kasvõi soodustusi. Kahjuks vist isegi suurfirmadele väga suuri soodustusi auto24 ei paku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 23:22 
Kasutaja avatar

enrico- kirjutas:
Mitte et mul kahju oleks 4-st eurist, mis kasutamata jäi vaid see ajab närvi, et müügi võimalusi kitsendatakse ja hindasi tõstetakse pidevalt.

Kas ühel kasutajal pole seal võimalik mitut autot paralleelselt müüa või milles see kitsenemine seisneb?

Käimas olevate müükide ajal reeglite muutmine on muidugi paras põrsatemp.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2013 23:45 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
tsett kirjutas:
enrico- kirjutas:
Mitte et mul kahju oleks 4-st eurist, mis kasutamata jäi vaid see ajab närvi, et müügi võimalusi kitsendatakse ja hindasi tõstetakse pidevalt.

Kas ühel kasutajal pole seal võimalik mitut autot paralleelselt müüa või milles see kitsenemine seisneb?

Käimas olevate müükide ajal reeglite muutmine on muidugi paras põrsatemp.

No kitsendamine toimub selle arvelt, et varem sai näiteks kuulutuses marki ja mudelit muuta. Lisaks kui autovaruosade alakrupp korralikult toimima hakkas, siis muutus kõik tasuliseks.
Kunagi sai kuulutusi sinna tasuta panna. Siis sai kuni 5 kuulutust tasuta panna, ning nüüd enam "sõiduk varuosadeks" kuulutusi tasuta üldse panna ei saa.

Eks saan aru, et lehte peetakse ikka ärilisel eesmärgil, kuid lihtsalt seetõttu hindu kergitada, et saab on ka veits idiootsus.

Nende leht teenib niigi väga head raha.
Iga päev lisatakse u. 350 uut sõiduki müügi kuulutust. Lisaks uuendab kindlasti vähemalt 50 inimest oma kehtivat kuulutust.

See tähendab kokkuvõttes u. 400 makset laekub nende pangakontole. Arvestades, et suurem enamus valib 1 kuu tellimuse, ning osa valib 2 nädalat ja osa tellib veel mingeid müüki edendavaid lisasi saame, et keskmiselt kulutab klient u. 10€

Seega ainuüksi kuulutuste lisamise pealt teenib auto24 u. 4000€ päevas. 4000x30=120000€
Kui maksud maha arvestada, siis teenib auto24 keskond kuus u. 100000€ ainult müügikuulutuste pealt.
Lisaks on veel reklaamid ja varuosade kuulutused.
Usun, et lehe töös hoidmiseks on palgatud u. 5 inimest.

Seega lehe omanik teenib niigi roppu pappi lehe pealt.
Minu arvamus ja pikk sitt jutt mis otsesele tõele ei pretendeeri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 01:14 
Kasutaja avatar

No seal enne minu lingitud teemas kirjutasin ka oma loo. Auto24 on jah oma reeglitega suht hulluks läinud. Mul ei aktiveeritud keskluku ja signa kuulutusi ära (2 erinevat). Piltide peal oli mitmeid pulte. Nemad olid seisukohal, et igat toodet tuleb eraldi müüa. Mina raiusin vastu, et ma müüngi ühte toodet, aga klient saab endale meeldiva puldi valida. Keskluku juhtimisel oli mingi aeg oma 20 erinevat pulti, mis ma oleks siis 20 kuulutust nende arvates pidanud ostma? Lõpuks kui juristiga ähvaradasin (ja ka juristist sõbraga seda teemat arutasin, et mis edasi teha) olid kuulutused järsku ära aktiveeritud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 13:42 

Võimalus ju oleks, et teeks u kuu pikkuse kampaania SRis, kuhu siis kirjutame valmis stamp pöördumise, millele iga soovija saab enda nime alla panna ning selle auto24 meilile edastada. Siis ei jääks asi enam paari inimese vingumise peale nende jaoks.

Samas arvestades vähemalt vene keelt kõneleva rahvuse huvi okidoki vastu (kui võrrelda statistikat samal ajal olevate kuulutustega auto24s ja okidokis siis pole vahed enam üldse nii suured, kui olid veel aasta-kaks tagasi), siis vbl ongi neil paanika majas hetkel, et kust raha juurde saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 15:14 

Tegin siis proovi ära antud kuulutusega: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=42d2

Hind on väga hea ning kontaktiks Auto24 nr ja email. Ning oh imet, alguses võtsid nad (auto24) omavoliliselt kontakttelefoni ja emaili maha ning nüüd muutsid hoopis mitteaktiivseks kuulutuse.

Sedasi siis suhtutakse klientidesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2013 16:32 
Kasutaja avatar

art kirjutas:
Tegin siis proovi ära antud kuulutusega: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=42d2

Hind on väga hea ning kontaktiks Auto24 nr ja email. Ning oh imet, alguses võtsid nad (auto24) omavoliliselt kontakttelefoni ja emaili maha ning nüüd muutsid hoopis mitteaktiivseks kuulutuse.

Heldene aeg!!

Kas niimoodi käitutaksegi siis nüüd lugupeetud interneti keskkonnas klientidega? Inimene ei jõua enam sekundaarse tähtsusega teenust osta ning reklaamib pakkuja vastu kättemaksu aktsiooni Eesti ühes suurimas foorumis ja suurimas auto-foorumis. Ja mis on siis tänu selle eest?!? Lihtsalt sülitatakse kapitalistide poolt näkku!!! Võetakse raha käest tühjade lubaduste eest! Kus selle häbi ots...

Rääkimata müümisest, ma solidaarsusest isegi ei vaata enam auto24 portaali! Voh!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2013 20:06 
Kasutaja avatar

art kirjutas:

Te lisate pahatahtlikult kuulutusse valed kontaktandmed, et häirida ühte ettevõtet ja selle töötajaid ning nüüd on nutt lahti, et teisse kui klienti suhtutakse kehvasti ? :D
Kaua võib vinguda selle üle, et auto müümiseks tuleb kulutada ca 10€, te ei osta auto24.ee portaalist reklaamipinda, vaid kuulutuse ühe konkreetse auto müümiseks, kui see ei sobi, ei pea te seda teenust tarbima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 00:30 
Kasutaja avatar

Suht mõtetu teema, üldjuhul palju neid autosid üks kodanik ikka müüb. Rondiärikate jaoks on tehtud asi lihtsalt vähe kallimaks, muud midagi. Sellist nuttu pole ka mõtet tilgutada. Üldjuhul tavainimene müüb masina maha ja ostab uue ning tükkaega ei kuuluta uuesti. ( vähemasti mitte enne 30 päeva )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 11:58 

On ju veel võimalus oma kärule müügisilt külge kleepida ja mööda linna ringi kärutada kui selline variant odavam ja tulutoovam tundub kui Auto24-jale auto müügi eest paari euri väljakäimine. Kas sellises hinnaklassis asju, nagu seda on auto, müües ei ole pisut mark paari euri pärast halada? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 12:12 
Kasutaja avatar

Kui loodaks uus samavääne leht jaotuks see turg suht hõlpsasti ümber. Tekib küsimus miks keegi juba ei tee sellist lehte.. leht võiks toimida firmadele reklaami müües rohkem, eraisikud moodustavad suure kliendibaasi. Inimesed peakski rohkem halama siin riigis iga euri pärast...sest teenused on kallid ja midagi nende teenuste kasutamise eest eriti ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 12:23 
Kasutaja avatar

Penaiiter kirjutas:
art kirjutas:

Te lisate pahatahtlikult kuulutusse valed kontaktandmed, et häirida ühte ettevõtet ja selle töötajaid ning nüüd on nutt lahti, et teisse kui klienti suhtutakse kehvasti ? :D
Kaua võib vinguda selle üle, et auto müümiseks tuleb kulutada ca 10€, te ei osta auto24.ee portaalist reklaamipinda, vaid kuulutuse ühe konkreetse auto müümiseks, kui see ei sobi, ei pea te seda teenust tarbima.

ma arvan, et su aju ehitus ei luba tekstist irooniat välja lugeda.
Ma aran, et maili aadressi lisamine oli viga. Kui infot päritakse siis kohe näha, milliselt kuulutuse peale kribatakse ja lükatakse kuulutus kinni.
Tuleb piirduda ainult numbriga.
Tegelikult ma imestan, et mõnel härrasmehele läheb see teema nii hinge, et tullakse foorumisse ja kirjutatkse manitsevaid kommentaare a24 kaitseks. Kui teil on raha vastu allergia ja 10 euroseid üle siis võite ned kohe minu arvele kanda.
Ma ei tea ehk on viga minus, aga mulle tõesti meeldis selline kord rohkem, kui ma ostsin teenust 30 päevaks siis ma sain ka seda teenust 30 päeva kasutada.
See, et a24 üle hakati laskma oli nagu oli. Kindlasti oleks saanud seda probleemi lahendada, kuidagi mõistlikumalt. Miks siis üldse kuulutus siduda ajalise piirangu ja 10 euoga. Siduge see 10 eurot kohe siis ühe sõiduki müügiga? Milleks vaja lolli mängida 30päevasete jne kuulutustega?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis