Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto24.ee + kuulutuse muutmine
PostitusPostitatud: 24.03.2013 12:39 
Kasutaja avatar

Aga kas võõra numbri kasutamise eest karistada ei saa kuidagi? Olen ise sama nalja teinud ühele foorumikasutajale ja nad tegid ka vastu. Ütleme , et väga ebameeldiv kui telefon on punane koguaeg tahetakse mingit võileivahinnaga äss diili osta.

Samas oleks päris hea kui panna üles küneid kuulutusi , soovi, motorsisse ja okidokisse ja lisada sinna a24 number.
Tegelikult on mul suht savi, aga kui saaks keerata kellegile, siis mina oleksin käpp.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 12:53 
Kasutaja avatar

tõenäoliselt kvalifitseeruks identiteedi varguseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 12:56 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
Kui loodaks uus samavääne leht jaotuks see turg suht hõlpsasti ümber. Tekib küsimus miks keegi juba ei tee sellist lehte.. leht võiks toimida firmadele reklaami müües rohkem, eraisikud moodustavad suure kliendibaasi. Inimesed peakski rohkem halama siin riigis iga euri pärast...sest teenused on kallid ja midagi nende teenuste kasutamise eest eriti ei saa.

Neid konkureerivaid lehti on ju küll ja küll, nagu näiteks motors24, ekspressauto jne. Enamus pakuvad kuulutuse lisamist tasuta, aga ikkagi ei ole ju midagi juhtunud.
Sisuliselt ongi 2 strateegiat:
1) Teha kõvasti reklaami, et inimesed tuleks sealt otsima. See aga eeldaks, et seal on sisu ka (ehk autosid mida osta). Odav reklaami tegemine ei ole, seega suures plaanis mingi hetk hakatakse ikka kasutajatelt seda sisse nõudma.
2) Saada suur hulk müügikuulutusi kokku, mis hakkaks ka huvilisi tooma. Seda vist enamus on ka proovinud tasuta kuulutustega, aga paistab et väga ei toimi. Enamuste jaoks on ikka auto otsimise puhul ainus koht auto24, sest seal on ka valikut.

Motors24 on proovinud lehele anda ka lisaväärtust huvitavate videoklippidega, saadetega, aga ikkagi on raske auto24 vastu saada. Auto24 on ju nii pikalt turul olnud, et see on juba iga autoostja mällu süübinud.

Eks loomulikult auto24 tahab iga viimase kui sendi kasutajalt ära võtta tuues põhjenduseks miskid valesti toimivad automaatsüsteemid jne (tehke siis need korda parem, sest inimlik kontoll - ehk see Kristiina või Katrin või kes iganes ta oli ei jõua ju elusees käsitsi niipalju kontrollida kui automaatsed uuendused "sõberportaalidesse") - ehk siis loogiliselt mõeldes loll põhjendus, millest iga ajudega inimene aru saab. Selles jagamise teemas on mitmeid häid ideid välja käidud, nagu mitte kuulutusele ala 30 päeva ostmine, vaid lihtsalt 30 päeva ostmine, mida siis ise saad jagada. Kui auto müüdud lähevad vabad päevad su kontole tagasi ja teed uue kuulutuse ja saad neid edasi kasutada. Ei oleks mingeid probleeme nende automaatsete andmevahetustega teiste portaalidega.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 14:28 
Kasutaja avatar

Killer sa oled ka ikka eriline frukt ju, ise panid minu numbriga mingi haige kuulutuse, ja kui ma vastu panin, siis oli ebameeldiv ? Mis sa arvad, et mul oli põnev koguaeg telefoni otsas rippuda või ? Lampi oleksin pannud sinu numbriga kuulutuse, kui sa poleks ise mulle sama teinud ?

Aga see auto24 süsteem on jah nõme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 14:54 
Kasutaja avatar

Mis puudutab motors24 ja ekspressauto siis need on väga ebamugavalt ehitatud lehed. Töötavad ka kuidagi aeglaselt. Probleem auto24ga ongi hetkel see..et sa maksad 30 päeva eest aga kui auto müüakse 1 päevaga siis miks ma oma raha tagasi ei saa, ma maksin 30päevase teenuse eest ja see on ju minu asi kuidas ma seda kasutan edasi või kui on müüdud siis vajutad kuskile et 'müüdud ' ja saad raha tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 14:57 

bemarimees kirjutas:
Probleem auto24ga ongi hetkel see..et sa maksad 30 päeva eest aga kui auto müüakse 1 päevaga siis miks ma oma raha tagasi ei saa, ma maksin 30päevase teenuse eest ja see on ju minu asi kuidas ma seda kasutan edasi või kui on müüdud siis vajutad kuskile et 'müüdud ' ja saad raha tagasi.

Starmanist tellid interneti, maksad iga kuu XX eurot, kui pool kuud maal kartuleid võtad, küsid Starmanilt ka raha tagasi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 15:05 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
bemarimees kirjutas:
Probleem auto24ga ongi hetkel see..et sa maksad 30 päeva eest aga kui auto müüakse 1 päevaga siis miks ma oma raha tagasi ei saa, ma maksin 30päevase teenuse eest ja see on ju minu asi kuidas ma seda kasutan edasi või kui on müüdud siis vajutad kuskile et 'müüdud ' ja saad raha tagasi.

Starmanist tellid interneti, maksad iga kuu XX eurot, kui pool kuud maal kartuleid võtad, küsid Starmanilt ka raha tagasi?

tellid litsi 2 tunniks, nii kui uksest sisse astub läheb pauk lahti ja lits astub toast välja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 15:16 
Kasutaja avatar

Kuidas A24 üldse teab, et sa auto müüdud saad, et ta saaks siis su kuulutuse lukku lüüa, enne kui su 30päeva läbi on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 15:18 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
bemarimees kirjutas:

Katsu ikka võrreldav asi mängu tuua. Võrdne oleks, kui sa müüd korteri/maja kus starmani net sees maha, siis lõpetad ka lepingu. Siis sa ei maksa ju firmale kuu aja eest ikkagi. Makstakse ikkagi kasutatud päevade eest.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 19:10 

dellu kirjutas:
Mrk kirjutas:
bemarimees kirjutas:

Katsu ikka võrreldav asi mängu tuua. Võrdne oleks, kui sa müüd korteri/maja kus starmani net sees maha, siis lõpetad ka lepingu. Siis sa ei maksa ju firmale kuu aja eest ikkagi. Makstakse ikkagi kasutatud päevade eest.

Kusjuures just vastupidi, paljude firmade puhul pead maksma kuu lõpuni. EMT, Elisa puhul näiteks isiklik kogemus olemas, operaatorit vahetades küsis operaator terve kuu eest arve (kuutasu, miinimumarve vms). Piisab sellest, et lepingus on peenikeses kirjas vastav rida olemas.
See ongi ettevõtte enda äriline otsus, kas seab kõrgemale "meeldiva kogemuse" kliendi jaoks või mõned eurod mis lisaks saab..
Lahkuvale kliendile tihti ei taheta "meeldivat kogemust" kuidagi anda.

Ma ei õigusta ega kiida auto24 süsteemi heaks, aga midagi karjuvalt ebaeetilist ma ka ei näe. Bisnes on bisnes. Eriti sellise niivõrd monopoolses seisundis oleva ettevõtte puhul...

Aga eelpool on käsitletud üsna õigesti selle "karjuva valu" iseloom kliendi jaoks: mina müün aastas ca 2 autot ja mind see muudatus ei torgi absoluutselt.
Kes müüb kuus 2 autot, seda kindlasti torgib. Aga see pole ilmselt ka "tavaline klient", vaid teeb seda konkreetselt äritegevuse eesmärgil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 23:06 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
ma arvan, et su aju ehitus ei luba tekstist irooniat välja lugeda.
Ma aran, et maili aadressi lisamine oli viga. Kui infot päritakse siis kohe näha, milliselt kuulutuse peale kribatakse ja lükatakse kuulutus kinni.
Tuleb piirduda ainult numbriga.
Tegelikult ma imestan, et mõnel härrasmehele läheb see teema nii hinge, et tullakse foorumisse ja kirjutatkse manitsevaid kommentaare a24 kaitseks. Kui teil on raha vastu allergia ja 10 euroseid üle siis võite ned kohe minu arvele kanda.
Ma ei tea ehk on viga minus, aga mulle tõesti meeldis selline kord rohkem, kui ma ostsin teenust 30 päevaks siis ma sain ka seda teenust 30 päeva kasutada.
See, et a24 üle hakati laskma oli nagu oli. Kindlasti oleks saanud seda probleemi lahendada, kuidagi mõistlikumalt. Miks siis üldse kuulutus siduda ajalise piirangu ja 10 euoga. Siduge see 10 eurot kohe siis ühe sõiduki müügiga? Milleks vaja lolli mängida 30päevasete jne kuulutustega?

Vaadake, iroonia on midagi muud kui sitakeeramine, kuid ilmselt teie aju ehitus mõistab seda teisiti. Ma ei ole auto24 portaaliga kuidagi rohkem seotud kui iga teine kasutaja, kes nende pakutavat teenust kasutab. Iga ettevõtte eesmärk on omanikele raha teenida - seda ka tehakse, antud juhul on tegemist ainsa tõsiseltvõetava automüügiportaaliga Eestis, seega on neil võimalik küsida täpselt sellist hinda nagu soovivad ning kehtestada täpselt sellised tingimused nagu soovivad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 23:24 
Kasutaja avatar

"tõsiselt võetav autmüügiportaal" on küll asine argument selleks, et peaks oma tagumiku nende jaoks urvakile ajama.
Nende kliendid on nende jaoks tavalised lüpsilehmad. Kas sina Penaiiter. Oled nende silmis suvaline täi, kes ajab pea sügelema, aga kellest siiski see sent välja pigistatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 23:40 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
"tõsiselt võetav autmüügiportaal" on küll asine argument selleks, et peaks oma tagumiku nende jaoks urvakile ajama.
Nende kliendid on nende jaoks tavalised lüpsilehmad. Kas sina Penaiiter. Oled nende silmis suvaline täi, kes ajab pea sügelema, aga kellest siiski see sent välja pigistatakse.

Kui see müügiportaal pole teie jaoks "tõsiseltvõetav", siis miks teid nende hinnapoliitika üldse häirib ?
Kui teile tundub, et müügikuulutuse eest 10€ makstes pigistatakse teil püksid rebadel viimaseid sente välja, siis on ilmselt lihtsam kasutada tasuta müügiportaale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2013 23:41 
Kasutaja avatar

Minge proovige osta.ee-d Seal ei saagi muud moodi enam kaupa kui,et PEAD lihtsalt maksma paar eurtsi tellimuse eest mida sul ei pruugi isegi mitte vaja minna. Mingi paki teenuse vms eest.Kõik tahavad kasumit teenida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2013 12:06 
Kasutaja avatar

Penaiiter kirjutas:
ison.ts kirjutas:

Kui see müügiportaal pole teie jaoks "tõsiseltvõetav", siis miks teid nende hinnapoliitika üldse häirib ?
Kui teile tundub, et müügikuulutuse eest 10€ makstes pigistatakse teil püksid rebadel viimaseid sente välja, siis on ilmselt lihtsam kasutada tasuta müügiportaale.

Ja kuna portaal on „tõsiseltvõetav“ siis mis? Turuliider surub üsna vägivaldselt oma reegleid peale. Sinul on savi ja sind see ei puuduta? Siis on ju tore ja ei ole vaja ärrituda?
Kes siin 10 euro pärast vaidleb? Vaata teema pealkirja. Hinna poliitika ei ole küsimus.
Ma lasin silmad diagonaalis üle kasutustingimuste ja kuidas need on väljakujunenud läbi aastate.
Üldiselt tundub, et kasutaja ei tohi pealekasutustingimustega nõustumist isegi kodus teki all sooja peeru lasta… (tegelikult võib ikka)
Minu arust oli seal ikka suhteliselt naljakaid asju kirjas alustades kasvõi sellest, et Kasutaja on kohustatud hoidma salajas talle Veebisaidi kasutamisel teatavaks saanud isikuandmeid??? ja konfidentsiaalset informatsiooni??? ja kasutajate identiteeti??? ja lõpetades sellega põhimõtteliselt ei tohi sa samade piltidega avaldada teist kuulutust mõnes teises müügiportaalis. Ühesõnaga sa loovutad kõik õigused fotode edaspidiseks kasutamiseks a24´le.
+ mingite kummaliste asjade eest võid saada 20 eurot trahvi:
1.Kaotad oma parooli/kasutajatunnuse või kui need on sattunud kolmandate isikute kätte ja ei teata sellest koheselt portaali – Kuidas on võimalik inimesel määrata trahvi parooli/kasutajatunnuse unustamise või kaotamise eest seda ma ei mõista. Kui sihilikult annad eelpool mainitud asjad kolmandate isikute kasutada on ehk isegi kuidagi arusaadav. Kui keegi need sinu teadmata mingi nipiga kätte saab siis on jällegi küsitav.
2.Teatud Teenuste kasutamiseks võib Haldaja nõuda Kasutaja isiku tuvastamist ID-kaardi või pangalingi kaudu. (kuidas selle eest saab 20 eurtsi trahvi teha jäigi arusaamatuks)
3.Kasutaja on kohustatud tasuma Veebisaidi ja Teenuste kasutamise eest vastavalt Hinnakirjale, kui Lepinguga ei ole kokku lepitud teisiti. Kui ei ole nõus maksma siis saad jälle 20 eurtsi trahvi?
4.Kasutaja kinnitab Veebisaiti kasutama asumisega, et ta on teadlik Haldaja autoriõigustest ja autoriõigusega kaasnevatest õigustest (andmebaasi tegija õigustest) ning et ta ei riku Haldaja õigusi ega luba teistel temaga seotud isikutel Haldaja vastavaid õigusi rikkuda. Põhimõtteliselt vastutab kasutustingimustega nõustuja kõigi teiste isikute eest, kes on kuidagi moodi temaga seotud. Muljetavaldav ?
5.Jne, jne….
Kusjuures kõik kohustused hakkavad kehtima kui oled registreerunud kasutaja. Tavakasutajale ei laiene mitte üksi kasutajatingimustes ülesloetud piirang. Seega a24 annab justnagu loa tavakasutajale rikkuda kõiki nende poolt kirja pandud tingimusi.
Ühe kuulutusega on mitme erineva objekti kuulutamine keelatud. See punkt on läbi aegade kogu aeg välja toodud. See on üheselt arusaadav, et sa ostad ühe kuulutuse . Poleks nagu põhjust eriti vinguda, aga ikkagi...
Toome veel paraleere. Kui sama põhimõtted hakkaksid järgima kõik, kes millegi müügiga tegelevad. Kuidas meeldiks osta poest apelsine klausliga, koorida ja süüa võid, sektoriteks lammutada ei tohi ja süüa võid neid ainult sina üksi.
No minu arust kõlab see punkt natuke vildakalt. Justnagu oleks võimalus teenust osta, aga seda kasutada täies mahus ei lubata.
Kui ei oleks ajalist piirangut siis oleks kõik korras. Maksad 10 eurot ja müüd 4 päevaga maha ning case closed. Maksad 10 eurot ja müüd oma ühte panni 2 aasta pärast maha ja case closed. Siis ma saan aru, et tegu on ühe kuulutusega.
Hetkel müüakse sul kaks asja KUULUTUS ja AEG. Kuulutust võid kasutada, aga AEGA sinul kasutada ei lubata. Kusjuures tundub, et kuulutuse eest sa tegelikult ei maksa vaid maksad ainult aja eest?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis