ghozt kirjutas:
Käisin trennis. Krt mitmendat korda see tädi seal a le coqi jõusaali letis õiendab, et fafa 90min on trenniaeg, miks sa 120min olid. Sõbral oli sama jama, tal mingi 10 või 20 korra kaart, öeldi algul, et kui veel oled kauem kui 90min, siis võtame maha kaardilt, nagu oleksid 2 korda käinud. Mul kuukaart, ütlesin, et no ma ei tea tõmmake 2x läbi mu kaart ka siis. Pole ju võimalik 90 minutiga vahetada riided, joosta soojaks 10-15min, teha jõusaalis trenni, minna pesema/sauna, vahetada uuesti riided ja välja minna. Siis ütles, et no järgmine kord olen sunnitud sulle mitte kuukaarti enam müüma vaid kordade arvuga kaardi saad osta ainult, et siis saab mitu käimiskorda korraga maha võtta. Ei saa aru, keda ma segan ka sellega. Seepärast üritangi mitte käia õhtul, kui rahvas palju. Kogu saali peale on koos minuga 3-4 inimest, ei näe nagu probleemi, kui pisut kauem läheb.
Vot see juhtus.
Ise ostan seal 1 kordseid pääsmeid ja pole probleemi siiani olnud, muidu kiidan kohta.
Minu tempo muidugi veits teine jõusaalis, teen ka alguses 10-15m jooksu ja võimlemist, saal, saun, üle 90m pole veel kulunud, alatasa näen kuidas mõni jõukahunt möllab kangidega kui ma tulen ja on ikka veel seal kui ma minema lähen ja on veel igast sellised vennad kes tulevad kambakesi ja teevad 4kesi mingit harjutust ühe masina peal nii et 5m puhkamist ja 30s trenni ja ns tüübid kes jalutavad seal ringi