Minu lemmik varuosa pood on Atlant

Kuna ma 1-e autot üle poole aasta omada ei viitsi, siis on hea kui saab kolisevaid detaile ka soodsa summa eest vahetada. Iga kord kui varuosa Atlandist ostan, siis kirjeldan Edsonile kui kaua ma soovin, et see detail kestaks ja selle järgi saan ka tootja ning hinna. Oma pere autodele valin ikka varuosad mis kestavad ning hinnad on alati soodsamad kui mujal. Muidugi mõnikord peab mitu korda kirjutama ning vahest ka lõpuks helistama, et teada saada, kas minu soovitud varuosa on olemas/tulekul ja mis on hinnaks, kuid minu meelest igati arusaadav (Peale omaniku on seal poes veel vaid 1 töötaja - See ongi põhjus, miks on võimalik pakkuda kaupa soodsamalt!)
Kõige tavalisem põhjus miks müügimees ärritub on see, et lennatakse uksest sisse ja öeldakse koheselt, et vaatasin teil karteri tihend kohapeal olemas ja tahaks osta.
Selle peale küsib müüja, et mis auto teil on.
Vastate: bemm
Müüja küsib mis bmw.
Ütled kolmene
Selle peale juba müüja üsna vihaselt, et mis mootoriga? jne jne...Enamus kindlasti nii ei tee, kuid ise tegelen ka varuosadega (kasutatud) ning iga teine telefonikõne on midagi sarnast ning kui sul parajasti kiire on, siis ajab ikka räigelt kettasse
Seega väike soovitus:
*Kui saadate varuosa poodi kirja, siis oleks hea lisada tootest pilt või tootekood ning kindlasti ka vajalikud auto andmed ning küsida üle ka laoseis isegi kui näitab et on kohapeal olemas!
*Kui lähete kohapeale või helistate, siis alustage juttu u. nii: Tere! Oleks vaja BMW 530d karteri tihendit. 2000a. 135kw...
*Juhul kui soovite autoga pikemat aega sõita, siis lisage ka juurde, et vajate vastupidavat ja kvaliteetset varuosa!
Nii jäävad ära tüütud küsimused ja ka müügimees suhtub teisse viisakalt...Ei Enrico see ei ole probleem kui tuleb ostjalt infot välja selgitada, probleem on tarnijatest. Lubavad kaupa aga ei too, palun vabandust kui keegi ei saanud oma asjad kätte õigel ajal.