Tekkis küsimus, mis magada ei lase, aga samas tahan ennast välja elada ja küsin siin - Mis krdi uus komme on igal pool totaalselt külje alla auto parkida???
Täna järjekordselt. Lähen trenni, pargin auto ilusti võrdselt keset jutte ja tagasi tulles on mõlemal pool autod parkinud ühe küljega jutil. Ma saan aru, et on suvi ja autod puhtad, aga praeguseid teeolusid arvestades on kõik autod ühtlaselt tumehallid. Okei, ukerdan kuidagi autosse ära nii, et riideid väga ära ei määri. Lähen Selverisse ning tagasi tulles seal ka auto nii moodi külje alla parkinud, et selleks, et naispere ukse lahti saaks teha, pean parkimiskohalt välja sõitma...
Kuna enda auto ootab hetkel uut pooltelge, siis olen sunnitud kasutama ligi 5m pikkust ja 1,9m laiust sedaani, mistõttu otsin hetkel pidevalt laiad kohad, et kedagi kinni ei pargiks ning ise ka ilusti välja saaksin. Tagasi tulles on aga ikka keegi suutnud oma ratastega jutil parkida. Samas praegu juba üldiselt jutid lume alt välja sulanud.
Kuidas ikka ajavad vihale sellised lohhid!
Hetkel kaalun, et ostan endale ühe odava panni ning hakkan sellistele türblitele selliseid silte akna vahele panema, kui peaks külje alla pugema:

Ja ei hakka ma siis piinliku täpsusega välja ukerdama...