Ise ma teema algatasin ning ka üritan punkti panna
Siin hoovis on parkimine korraldatud nii. et VIISAKALT oleks kohad KÕIGILE elanikele ENDA trepikoja ees, AGA väljas pole silte nimeliselt kelle koht see on.
Pilt konkreetsest hoovist

Nagu eelnevalt mainitud - on välja kujunenud kes kuhu pargib ning suusõnaliselt on kokkulepe, et see trepikoda pargib kohtadel 1-8 teine 9 -16 ja täpselt samamoodi teisel poolel
Ühesõnaga kohad on jaotatud viisakalt, et tõesti ei peaks käima koguaeg kuskilt tänava äärest kilekottidega tuppa aga eraldi nimelisi kohti pole
No parkisingi üheks õhtuks "valel" kohal aga no nahui naada sul on vaja mind kinni parkida ja hommikul mitte välja lasta
Õhtul tulin koju siis vaadati aknast jälle kui terroristi.. kutsusin viisaka žestiga inimese rõdule mille peale ta tegi akna lahti ütles et tuleb alla ... ma ei jõudnud suud lahtigi teha kuni hakkas jälle mingisugune iba pihta kuidas ma olen pätt ja kaabakas .. vahet pole punkt teemale... ise olen rumal et üritasin siis vabandada .. sattusin jälle mõtetusse vaidlusesse teise rumalaga
EDIT: Tema jutukäigust tuli viisakalt välja et nad on enda trepikojaga kohad ära jaganud ning ilmselt pussitavad üksteist kui keegi valesse kohta pargib - meie trepikojal on samuti eelpool mainitud süsteem - kes ees see mees - naaber kellel on korter esimesel korrusel otse parkimiskoha vastas ei hädalda ja pargibki maja otsa .. ma oleks ka seda teinud kui ruumi oleks olnud
Martin