mmclubCCE, kui sa parkisid teise maja kohtadele, siis ma ei saa aru mis virised üldse. Kui teie majal vabu kohti pole, siis tulebki ala tänava äärde parkida nagu kirjeldasid. Kui sina kellegi teise kohal oled, siis ei jäägi muud üle ju kui ikkagi oma koha lähedusse panna. Sitt päev kui sina välja ei saa. Aga see on seal eramaa? Ma tean, et paljud sellised ühistud on sõlminud lepingud a la Ühisteenustega ja vales kohas seisvad autod veetakse lihtsalt ära. Ega teistmoodi ei saagi. Ole õnnelik, et sul nii lihtsalt läks.
Aga eks see parkimine ongi probleemne teema ja iga talv see teema siin üles võetakse ja tuleb välja kaks leeri. Ühed kes on pohhuistid ja pargivad nagu jumal juhatab, kuna kõik on ju "meie oma" ja need kes üritavad mingit korda hoida ja väljakujunenud kohtadel parkida. Sama asi oli ka mul mustamäel elades, et talvel muutus minu koht millegipärast jube populaarseks. Point oli selles, et mul ei kasvanud käed sealt teisest kohast välja ja viitsisin lumelabida kätte ka võtta. Aga millegipärast tekkisid siis "minu kohale" järsku mitu trepikoda eemal elavate isikute autod. Loomulikult oli nende kohtadel lumi ja oleks pidanud rookima. Endale sai kord uus auk roogitud, aga lumi läks kõik selle koha hõivanud isiku auto väljasõidu takistamiseks