Prestigio roadrunner 500 kohta paar sõna kokkuvõtvalt.
Pilt päeval - väga hea
pilt öösel - rahuldav, täidab oma eesmärki
Kasutusmugavus on nii ja naa, saab hakkama, aga väga ei viitsi seal menüüdes ringi tuiata. Toimib autokaamerana väga ilusti, võid jätta 24/7 autosse ja süüte sisse pannes läheb käima ning võtme välja võttes lülitab välja.
Ühesõnaga seade on tegelikult väga asjalik eestis müüdavatest asjadest, ma tegelikult ei tea kas seda enam müüakse üldse, aga kui müüdi oli hind 99€ ja võrreldes muude nii odavatega, on see kvaliteedi poolest küll peajagu üle. (kordan veel, võrreldes eestis müüdavate asjadega)
AGA
Kui peaks mingi jama olema asjaga, nagu mul oli, et hakkas kokku jooksma ja välja lülitama, siis varuge külma närvi. Remontijateks on serviceneti onud, kes ei viitsi isegi kontrollida õieti asja. Nimelt, nagu mainitud, hakkas kokku jooksma ja välja lülitama KA ilma laadijata. Helistati siis peale kahte nädalat, et laadija on füüsiliselt vigastatud ja uus laadija on 40€. Jah tõesti, laadija juhtme välimine rüü oli katki, aga juhtmed terved ja vool käis läbi. Ütlesin, et mulle ei sobi see lahendus ja kontrolligu veel seda asja ka ilma laadijata. Nädala pärast oli seade klickis, läksin kohale ja öeldi, et remondis midagi ei tehtud ja laadija ikkagi vigane ning seetõttu ei toimigi.

Saatsin tagasi, kuu aja pärast on vastust oodata.