talon kirjutas:
andres393 kirjutas:
Istmesoojendusest ei tunne ma üldse autos puudust. Pole siiani kann külmetama küll nii hakanud, et jubedalt vaja mune soojendada.
Kuis sul need puuduvad siis sa väidadki , et ei tunne puudust.
Mul ka pole viperit ja ma ei tunne sellest yldse puudust(tglt rsk tahaks, et oleks aga olen rott ja otsin vabandusi)
Ära nüüd nii julgelt kah ikka üldista. Ma tegin omale kah uut põrandat valades "igaks juhuks" põrandakütte, aga peale testimist on seda sisse lülitatud täpselt 0 korda, kuna ei meeldi. Inimesed on tehtud nii, et jalad PEAVAD olema märgatavalt jahedamas kui ülejäänud keha. Need kes arvavad, et hiljuti tehtud inimesed on teistsugused kui vanasti, saavad üsna pea omale terve rida tervisehädasid. Katsetage aga julgelt neid uue maailma leiutisi, arstidel tööpuudust siis karta ei ole. Auto lisade osas sama lugu, et istmesoojendusi pole kunagi sisse lülitanud, naine lülitab aga sisse igas autos, mis meil on. Mulle ei meeldi ka konditsioneeri tekitatud kuiv ja jahe õhk soojal aastaajal ning möödunud suvel kasutasin konti täpselt 3 korda, et masin seest jahedaks lasta enne, kui koer mõneks ajaks autosse tuli jätta. Mitte et mul autodes konti poleks või see ei töötaks. Viinamarjad ei ole alati hapud, mõnele tõesti ei maitse need.
Krss, sa oled siiski pigem erand kui reegel.