Auto tehti ka kuivaks ning samamoodi ka uksevahed. Kahjuks liistude juurest õhuga ei lastud, samas mul oli ka suhteliselt kiire seal. Pole veel uurinud, et kas see on lisatasu eest vms.
Kuna auto tahab pesu jälle, siis lähipäevil sinna uuesti. Neil ka mingisugune kaart, kus vist iga 5. pesu oli tasuta.
Tanel kirjutas:
power kirjutas:
Nõudlust arvestades võiks neid veel ehitada Tallinna.
Ja mitte üks ega kaks aga isiklikult arvan, et mingi 10tk Tallinna peale ja seal oleks ka koguaeg sagimist
Sama, käin seal suuremat paska maha pesemas juhul kui pole mingit nõuka aegset suitsuvorsti järjekorra stiilis sabas seismist muidu võtan ette about 13-15 euri maksva korraliku pesu
Muidugi aasta tagasi oli sõbral töökoda + pesula kus sai 5 euro eest küll ise käed märjaks teha või maksta sõbrale 10 kes auto läikima lõi
Keegi rääkis voucheriga pesust ja a8 pilt oli all
Siin kohal küsiks et kas nad kuivatasid su auto ära ka ? Olen ühe korra käinud nö. voucherpesus - tehti auto smartwash stiilis puhtamaks, oli päikesepaisteline päev ning 15 minutit hiljem toidupoest välja tulles oli päike mu auto ära kuivatanud laiguliseks ning õie tolmu täis ... täiesti maha visatud raha ja olin vihane iseenda peale - siinkohal peaks mainima, et jah - nägin kohe et ei kuivatanud ning kui voucherisse süvenesin siis seal polnud kirjas ka et auto ära kuivatatakse - ühesõnaga ei hakanud seal mingit saagi käima tõmbama ja läksin rahulolematuna minema ning neelasin selle mõru pilli alla...
Martin