Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 02:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kui raske Eestis olla...
PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:29 
Kasutaja avatar

Miks lukku panna?

Sest nahhui me peame lugema kuidas kaks kuni kolm internetigängsterit üksteisele verbaalselt molli sõidavad?
Lisage üksteist skype vms ning "lõbutsege". Osad siin soovivad äkki päriselt ka maailma asju arutada mitte paari venna üli põnevat saladuslikku "suguelu" lugeda. Suured mehed, võtke kokku ennast!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:31 
Kasutaja avatar

G2rry kirjutas:
Miks lukku panna?

Sest nahhui me peame lugema kuidas kaks kuni kolm internetigängsterit üksteisele verbaalselt molli sõidavad?
Lisage üksteist skype vms ning "lõbutsege". Osad siin soovivad äkki päriselt ka maailma asju arutada mitte paari venna üli põnevat saladuslikku "suguelu" lugeda. Suured mehed, võtke kokku ennast!

See on ju KÕIGE eestlaslikum teema üldse siin foorumis ? :D
Lukku pannes pannakse meie suud lukku antud teemal, ehk siis piiratakse sõnavabadust ja seda nii pühal teemal veel siin ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:37 
Kasutaja avatar

RookieMekanic kirjutas:
G2rry kirjutas:
Miks lukku panna?

See on ju KÕIGE eestlaslikum teema üldse siin foorumis ? :D
Lukku pannes pannakse meie suud lukku antud teemal, ehk siis piiratakse sõnavabadust ja seda nii pühal teemal veel siin ? :D

Selle eestlaslikuse osaga olen nõus küll :D

Andke siis minna poiskad. Ootan pildi- ja videomaterjale ka kui keegi tongi saama hakkab. Kui teete showd tehke ikka sajaga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:40 
Kasutaja avatar

kui see teema lukku pannakse ei ole siin foorumis jälle si**agi lugeda.
nagu siis kui oopc bänni sai :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 14:44 
Kasutaja avatar

Seal suht vähe neid soome kohta olevaid uudiseid kus oopc kommenteerimas käib, ei tasu vaeva ära see otsimine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 15:03 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
G2rry kirjutas:
Miks lukku panna?

Sest nahhui me peame lugema kuidas jne...

Ei, EI PEA lugema. Nagu telekalgi, vaheta kanalit ja elu on jälle ilus.

Ei pea tõesti ja mind ei häirgi teema olemasolu vaid pigem on kurb vaadata siin seda asjade kulgu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 15:05 

RookieMekanic kirjutas:
Siim kirjutas:
Sa ei olnud siis britis vms....
Paljud mäletavad jah,minagi aga mul on savi,räägi parem mis friiza tegi et eestis elu väljakannatamatuks muutus?

Küll saabub see päev kus see lugu avalikuks tuleb ...
1 koll andis Friizale La Kukaraatsa ees kurikaga vastu pead, krt see ka teda targemaks ei teinud, sest nugadega vehkis too tots juba enne seda kui mina teda prõmmisin :D

see pihv kelle rate kasutajanimi ka friiza on vä? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 15:09 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
teine samuti mingites pettustes osalenud ja seetõttu Eestist põgenenud... ja siis tekib veel küsimus, miks on raske Eestis olla :kill

Kui nüüd vihje minu suunas, siis mina isiklikult pole mitte kunagi pretendeerinud eesti etaloni autiitlile :D
Aga nii tore on siin teemas selliste etalonide sõnavõtte lugeda, just et mis kontekstis, millises foorumis ja teemas jne :D
Aga ka see on eestis üsna tavaline, et teised teavad sinust alati rohkem kui sa ise, see konkreetne viide oli küll nüüd isiklikult sulle adresseeritud .... Ja see on 1 põhjustest, miks eestis ON sitt elada, inimesed elavad pigem teistele ja teiste, kui enda elu ...
Kui nagu vastata sulle samamoodi, siis pidavat sa ju pede olema ? :D
See polnud nüüd isiklikult öeldud, aga loodan et said aru mu mõttekäigust.

Cheers

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 15:40 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
RookieMekanic kirjutas:
1 koll andis Friizale La Kukaraatsa ees kurikaga vastu pead, krt see ka teda targemaks ei teinud, sest nugadega vehkis too tots juba enne seda kui mina teda prõmmisin :D

Sa oled ikka sisemiselt isegi armetum nälkjas kui välja lased endast paista. Naisi isegi hakkad avalikus foorumis alandama? Ei mingit meheau, korralikku lastetuba või lugupidamist iseenda vastu ja siis tuled siia noortele rääkima kuidas Eesti asja tuleb ajada.

Valesti said aru siis, NAISI ma austan ja mu laste ema on maailma parim naine, kellest ei tuleks mul eales mõttesegi selliselt rääkida, kui ühest loomast nimega Friiza !;)
Siin foorumis ON tegelasi, kes muga nõustuvad, iseasi kas seda välja juletakse ja tahetakse öelda ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 16:03 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
............... ja siis on Sind täiesti ausatel kavatsustel võimalik rünnata ka sama lihtsalt kui nt mind ja ka Sul endal end kaitsta.

Küsi nüüd endalt aga küsimus, MILLEKS see vajalik või kasulik on ?
ET tõestada eestlaslikku identiteeti ? :D
Ära hakka palun siin kapitali kogumisest ja muust seletama, raskematel aegadel ei olnud ka sina just see usinam maksumaksja eestis ! ?
Minu plaan on korter Kristiines järgmine aasta maha müüa ja siin maal lastele oma kodu osta, ei viitsi enam renti teistele maksta ... JA pangalaen on minu jaoks tabu ...
See patriootlik mula on mis ?
Jah sul on õigus, mina elan endale, mitte patriotistliku ideolooga jätgi: "toida oma riigipiire esindavaid isandaid ..."
Kas me selleks siia maailma sündisimegi ? 8h magada, 2h kulutada tööle ja koju jõudmiseks, 8-10h orjata isandaid ja siis 1h päevas elu nautida ?
The world is all ours ...

Vaata kui hästi öeldud:
http://www.telegram.ee/vaimsus/elu-ilma ... WFxhDcTSPY

Teine huvitav teema, mille sõnastus mulle meeldib:
http://www.telegram.ee/vaimsus/5-moodus ... WFyezcTSPY

No ja see lugu räägib ju selgelt eestlasest ja peamisest põhjusest, miks eestis on raske olla ?
http://www.telegram.ee/vaimsus/miks-me- ... WF0uTcTSPY

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 18:21 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
Esimese lause kohta - midagi pole vaja kellelegi tõestada. See on eestlastele loomuomane käitumine, sh austada oma juuri. Rändtirtsud elavad teistsugust elu ja keegi ei nuta ka nende lahkumise pärast.

Teise lause kohta - ma läksin 1999a välismaale doktorikraadi tegema erialal, mida Eestis pole võimalik praegu ja veel ka niipea üldse õppidagi. Peale kraadi kaitsmist kolisin kohe tagasi ja hakkasin tööle TTÜ-s ja olen teinud just seda, milleks ma välismaale läksingi. Neil "raskematel aegadel", kui Eestist lahkusin, oli muide mu teenistus sisuliselt sama mis praegu, ainult et siis oli sama raha ostujõud kordades suurem. Ma tõesti polnud majanduspõgenik, kuigi Sa vist tahaksid mind näha raha järel jooksjana.

Kolmanda lause kohta - point on täiesti õige, aga vaatenurk vildakas. Me ei tee tööd mitte selleks, et isandatel parem oleks, vaid selleks, et kogu rahval parem oleks. Et omakorda oma lastel oleks siin hiljem parem elukeskkond. Kui me esivanemad samuti poleks mõelnud, elaksid siin praegu hoopis teised inimesed, kellel on hoopis teised väärtushinnangud. Eks igaüks mõtleb nüüd oma rikutuse tasemel ise, mida tuleb selleks teha, et elada ise ja et sellest võidaks inimesed, mitte lihtsat ärierakonnad.

Ülikooli haritlane nagu sa oled, täpsustad ehk, mis tähendab rändtirts ?
1. Mees kes Tartus saab mingisuguse haridusepaberi ja kolib Tallinna, leiab seal naise ja elu ja lapsed, pole seda ?
2. Mul pole kunagi etteheiteid inimestele, seni kuni nad mu kallal ei inise ja ennast üle ei tähtsusta.
3. Vaatenurk on vildakas SINU arvates, minu arvates vaatan sina ka kõõrdi teinekord, no ja siis ? :D

Vaata see video ära, paralleelid on eestiga sirged ja olemas, kommenteeri peale vaatamist :)
Ka "kuup de villi" võiks peale selle video ära vaatamist oma arvamust sellest teemast jagada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 18:25 

devillele on vaja tõlki kuna ta nõuka ajal koolis õppis inka asemel saksat :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 18:34 
Kasutaja avatar

Pilt eesti elust endast ....

http://www.maaleht.ee/news/uudised/arva ... d=65915694

Idioodid, selle uudise peakangelased nii krss-i kui kuup de villi silmis ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 18:52 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:

Sinusuguse väljutatavast tekstist kumab selgesti läbi kibestumus inimeste suhtes, kes on sinust asjalikumad. Jääb vaid üle loota, et lisaks eraettevõtetele ka ülikoolid oma uksed kinni panevad. Küll siis on hea sinu vaimse kapasiteediga "arsti" vastuvõtul käia või elada hoones mille tugevusarvutused või elektriprojekt on sinusuguse tehtud. Kogu see hala mida sa siia toodad, on õigustuse otsimine enda isiklikule saamatusele. Hariduse, enesega hakkamasaamise ja sotsiaalse staatuse osas. Umbes nagu neeger, kes väljaspool neegrimaid koguaeg vingub, kuidas ta neeger on ja kuidas see on jubedasti ülekohtune. No küüri või vesinikülihapendiga, ikka on neeger. Süüdi on kõik teised: üliõpilased, haritlased, ettevõtjad, spetsialistid, poliitikud, kirikupapid, lasteaiakasvatajad, kooliõpetajad, bussijuhid, kaevurid, lüpsjad, karjakud, kombainerid. Aga mitte mingil juhul sina ise ja sinusugused, sest teid ei hinnata vääriliselt. Juba pelgalt selle eest, et sa sündisid, peaks keegi sulle vähemalt miljuuni jagu jewrosid jaotama. Ja siis iganädalaselt veel mingi viis või kümme tuhat. Ja kõik peaksid sind kiitma selle enneolematu teadlikkuse ja valgustatuse eest, mida sa meiesuguste ussikeste peale siin foorumiavarustes paista lased. Inimkond on sinu ees igaveses tänuvõlas.

Villi, 12 punkti, you just made my day :D
Kes sinukesega samal arvamusel ei ole, on idioot jne jn ejne nagu sa oma sapise sõnavaraga sa siin inimesi sildistad ...
Pane paar pitsi lisaks, sinuga saab siis taas huvitav õhtu tulema :D

Viimati muutis RookieMekanic, 07.04.2013 18:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2013 18:53 

milleks üldse ülikooli minna kui kõike saab google ja youtube vahenduselt ära õppida

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 592 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis