dellu kirjutas:
No siiski mõnes mõttes on ka MrIroonia seisukoht õige. Kuna siin foorumis on igasugu muu pudi müügiks nulltolerants, siis selge et hakatakse siin "äritsema". Kui juba ühe õlle vastu vahetus lubatakse, siis järgmine hetk tuleb vend, kes ütleb et tema jaoks on mõistlik kompensatsioon kohver õllet (24x0.33 äkki või palju need on - ei tea, ei huvitu sellest materjalist). Ehk sedasi saaks siin sisuliselt mida iganes müüa. Kui on ikka ära anda, siis andke või müüge oma börsides, soovides ja okidokides. Ega seal ka enamasti tasuta ei saa ja seetõttu ongi juba äraviimine võit. Seda enam kui asjad on mingid suuremõõtmelised, mida sa kortermaja prügikasti kõrvale juba ei tõsta, sest järgmine hetk tuleb korteriühistu esimees sinu ukse taha kisa tegema. Mina näiteks olen siit teemast teinekord mööblit saanud (kapid jne mis sooja suudavad anda talvel). Minu jaoks on äravedamine juba niigi kulu, kui vaja selleks käru võtta jne. Ära andja jälle vabaneb asjadest probleemivabalt ja sisuliselt juba ongi kõik õnnelikud, sest suure tõenäosusega on kasu mõlemal olemas. Teinekord maksab südamlik tänu rohkem kui vastu tahtmist toodav alkohol.
+1
eks ta viisakus ole jah kui kellegile nüüd õlut tuuakse, aga VIISAKUS, mitte see et nuiatakse seda taga.
teemasse ka siis, annan ära oma auto, nii umbes 20 alusetäie õlle vastu