C4G kirjutas:
Kuna mul koju kaablit ei jookse, siis olen lõpuks läbi proovinud Elisa Minti, Tele 2, ning EMT netipulga. Ma ei ütle, et ükski neist halb oleks, aga minul toimis kõige paremini EMT 4G. Saan stabiilselt 14-17mega kätte.
Algul ka Mint nagu tootis, siis hakkas ühendus aegajalt katkema ja jäi jube aeglaseks, kuni mõõt täis sai.
Tele 2-ga oli algusest saati jama, neti saamise tõenäosus sama nagu metsikule kassile, sulavõi rehaga persse surumine.
Kõigil neist on mahu piirang olnud 30GB võii mis iganes mõistliku kasutamsie limiit, täna kurat avastasin, et alles 13nes ja juba limiit käega katsuda, ehk siis 25GB kulunud.
Ehk siis kurat ajas närvi, kui netti polnud. Nüüd jälle hari püsti, sest limiit saab ruttu täis.
emt nett on esimesed 2 nädalat täitsa tore , kahjuks elu on nii kiire et porri vaatamiseks aega ei jätku ja ilmselt naine oleks ka pisut pahane kuid umbes peale kahte nädalat tiksun ma ikkagi 5sek meiliserverist streeti.
ühel sõbrannal on mingisugune diili nett , a'la mingi kümps maksab kuus ja täitsa normaalne asi , ei mingit piiramis huinjaad vms (või ei ole seal see limiit nii väike , peaks vist isegi saama porri vaadata!)
mint on esimesed 3 päeva normaalne , tele2 võib poest välja astudes prügikasti visata.