Neid e36 rappeid on tohutult palju ning ka mina olen juhuse tahtel ühe sellise omanik.
Teema teen selleks, et endalgi oleks vähemalt hea ülevaade ja võib-olla see isegi huvitab kedagi.
Minu auto ajaloost siis üldiselt: Ennem praegust olin ka varem sisult täpselt sama isendi omanik (e36 1,8 83kW). Praeguse ostsin juba eelmisel aastal, kuid kahjuks jäi ta laiskuse/oskuse/raha tõttu seisma. (Nimelt vajas vahetust generaator ja salongipuhur. Ka ülevaatus ja kindlustus puudusid. Lõpuks oli auto juba nii sügavale lume ja sopa sisse vajunud, et ei saanud teda sealt enam kättegi. Seega jäigi ta vaeseke mul seisma. Nüüd kevade tulles otsustasin asja käsile võtta ning vahetatud sai generaator, salongipuhur ja reostaat. Avastasin poole sõidu pealt, et piduritoru oli pooleks roostetanud ning ka see sai vahetatud. Ka piduriklotsid ees olid kulunud ning tegid häält, kuid mõtlesin, et pole ehk veel hullu ja kannatab veel sõita.
Ühel hetkel ristmikule jõudes avastasin, et taaskord olid pidurid kadunud. Seekord siis oli piduritöösilinder otsad andnud. Otsustasin siis juba ka eesmised piduriklotsid ära vahetada. Pilti mul neist kahjuks pole, aga need klotsid olid täiesti olematud. Puhkesin lausa kõva häälega naerma, kui neid nägin.
Kat teeb ka häält. Mõtlen, kas osta uus või võtta üldse vahelt ära.
Minu isend ostes siis:

Plaanis on siis rooste likvideerimine kunagi tulevikus. (Ostes ei leidunudki autol roostet, mis on ka üheks põhjuseks, miks ta ostsin, kuid nüüd talvel seistes on mingid roostealged hakanud levima uste ääres ning kui numbrimärgil aluse ära võtsin, avastasin, et ka seal on roostet.)
Ühel kenal hetkel tahaksin teha autos täieliku suurpuhastuse ning siis teeksin ka asjalikumaid pilte.
Kindlasti tahaksin leida/osta ka raamiga udutuled kuskilt, kuid pole veel leidnud.
Ma pole kindel, kas sobib: