Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 08:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 16.04.2013 20:55 
Kasutaja avatar

Samsa IV vs. HTC One

http://reviews.cnet.com/8301-19736_7-57579429-251/samsung-galaxy-s4-vs-htc-one-a-clash-of-two-android-titans/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2013 21:20 

Roudreidz kirjutas:
fabre kirjutas:
...ja ekraan suurem jpm. .

Varsti on need nii suured, et telefonidega koos peab neid sibulate fäägbääge müüma hakkama.

Haahaa, väga õige. Ei saa ka mina aru, kus tüdrukute teksadega poisid oma 7" ekraanidega telefone hoiavad.
Enne arutati siin vähe tugevamate telefonide üle. Kuna enda kaua teeninud e52 hakkas kõne ajal hakkima ja levi kadus ära sai hakatud uut telefoni otsima. Kuna kindel soov oli klahvidega telefon osta ja varem nn "kõrval kasutuses" olnud samsung b2100 väga meeldis sai uueks telefoniks xcover 2 valitud. Ostsin siis telefoni pühapäeva õhtul telepointist. Kodus avastasin aga, et lukustus kruvi ei lukusta tagakaant ära. Kuna kell oli aga nii palju, et enam poodi tagasi ei jõudnud, jäi see järgmise päeva hommikus. Siit aga kivi telepointi kapsaaeda- nimelt oli telefon minu käes olnud ainult öö aega, rääkimata sellest, et ma polenud sellega ühtegi kõne teinud+kõik kaitse kiled olid ka peal. Telepointis võeti aga telefon ekspertiisi ja lubati ca kuu pärast ühendust võtta. Kuradi närvi ajas ikka selline suhtumine. Tüüp tõi veel tagant teise telefoni ja proovis selle lukusti tööd ja tõdes, et jah minu eksemplaril on vaheraamiga mingi jama. Selle peale kui ma telefoni välja tahtsin vahetada, saadeti mind ilma pikema jututa pikalt. Loo moraal- kaku alati telefon poes pakendist välja ja proovi kõik järgi!

Edit: mitte xcover kaks vaid c3350

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.04.2013 06:41 
Kasutaja avatar

k2 kirjutas:
Roudreidz kirjutas:
fabre kirjutas:

Varsti on need nii suured, et telefonidega koos peab neid sibulate fäägbääge müüma hakkama.

Haahaa, väga õige. Ei saa ka mina aru, kus tüdrukute teksadega poisid oma 7" ekraanidega telefone hoiavad.
Enne arutati siin vähe tugevamate telefonide üle. Kuna enda kaua teeninud e52 hakkas kõne ajal hakkima ja levi kadus ära sai hakatud uut telefoni otsima. Kuna kindel soov oli klahvidega telefon osta ja varem nn "kõrval kasutuses" olnud samsung b2100 väga meeldis sai uueks telefoniks xcover 2 valitud. Ostsin siis telefoni pühapäeva õhtul telepointist. Kodus avastasin aga, et lukustus kruvi ei lukusta tagakaant ära. Kuna kell oli aga nii palju, et enam poodi tagasi ei jõudnud, jäi see järgmise päeva hommikus. Siit aga kivi telepointi kapsaaeda- nimelt oli telefon minu käes olnud ainult öö aega, rääkimata sellest, et ma polenud sellega ühtegi kõne teinud+kõik kaitse kiled olid ka peal. Telepointis võeti aga telefon ekspertiisi ja lubati ca kuu pärast ühendust võtta. Kuradi närvi ajas ikka selline suhtumine. Tüüp tõi veel tagant teise telefoni ja proovis selle lukusti tööd ja tõdes, et jah minu eksemplaril on vaheraamiga mingi jama. Selle peale kui ma telefoni välja tahtsin vahetada, saadeti mind ilma pikema jututa pikalt. Loo moraal- kaku alati telefon poes pakendist välja ja proovi kõik järgi!

Edit: mitte xcover kaks vaid c3350

Palju õnne ja pikka närvi! :D
Alles lõpetasin samsungi xcoveriga jamamise. Helista otse Samsung Eestisse ja räägi jama ära. Sõima, ole kuri, ähvarda meediaga. Saad päris kiiresti uue telefoni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.04.2013 10:41 

Roudreidz kirjutas:
fabre kirjutas:

Alati ei ole seal kotis peidus pede... :D

Pilt

Endal on iphone 4 ja rahul. Ennem oli Nokia 6710 navi aga see pani oma sisse-välja zoomimisega pidevalt pange ja sain odavalt iphone Eestist mis oli Soome võrgus lukus. Muidu vast ei olekski ligi võtnud, kuna pole sellist vasikavaimustust nendest aparaatidest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 23:52 
Kasutaja avatar

Nonii, võtsin ka endale täna Galaxy S4'ja ligi. Vana juustu 600mhz prose pealt üleminek ikka päris nauditav. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 23:57 
Kasutaja avatar

Kuidas kõlar on.. ?

Mulle tundub HTC one parem olema,suuresti häirib,et telefonist ei saa normaalse valjudusega muusikat või filmi vaadata. Endal S2.
Rahalisel mõttes välja vahetada ei tasu,eriti kuna kõik on kiire sellel telefonil siiski.

Ise pean väga sobivaks suuruseks s2 suurust,ehk 4,2 tolli. Suurem on küll hea aga hoida on kehva ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 23:59 
Kasutaja avatar

Kellegi öelda miskit Samsung i8160 Galaxy Ace 2 kohta? Aku kestvus kui netis käia jne ja aku kestvus, kui telefoni väga mitteaktiivselt kasutada? Netiandmed ühed, reaalsus ikka teine. Pole kunagi nutitelefoni omanud ja ei ole nendega kokku puutunud aga huvi oleks alustada just sellest telefonist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 00:10 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
Kuidas kõlar on.. ?

Mul otseselt mingisugust võrdlust hetkel kõrvale panna pole aga kõrva järgi kuulates ütleks, et vägagi mõnus ja vali heli. Väga palju pole kuulata jõudnud aga enne imestasin, et valju on ta küll.

Inferno kirjutas:
Ise pean väga sobivaks suuruseks s2 suurust,ehk 4,2 tolli. Suurem on küll hea aga hoida on kehva ...

See on jällegi maitse asi. Minu arvates 4,2 nõks väikseks jääb. Käes hoida on muidugi parem aga 4,7-5'' oleks nagu just selline ideaalne vahemik imo. Saab veel mingitmoodi ühe käega hoida ja kasutada ning samas surfata, filme vaadata, mänge mängida on väga kaif.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 00:15 

Priidik199 kirjutas:
See on jällegi maitse asi. Minu arvates 4,2 nõks väikseks jääb. Käes hoida on muidugi parem aga 4,7-5'' oleks nagu just selline ideaalne vahemik imo. Saab veel mingitmoodi ühe käega hoida ja kasutada ning samas surfata, filme vaadata, mänge mängida on väga kaif.

Mis on järgmine tase, Tab tasku? :kill
Ma ei saa siiani aru, kuidas neid üle 4" ekraanidega telefone suudetakse kaasas kanda. Isegi ühtegi taskusse ei mahu õieti ära.
Endal on 3.7" ja tundub kah juba overkill. Enne oli HTC Wildfire, sellel oli täitsa mõistlik mõõt. Aga natukene lahjaks jäi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 00:31 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
Priidik199 kirjutas:

Ma ei saa siiani aru, kuidas neid üle 4" ekraanidega telefone suudetakse kaasas kanda. Isegi ühtegi taskusse ei mahu õieti ära.
Endal on 3.7" ja tundub kah juba overkill. Enne oli HTC Wildfire, sellel oli täitsa mõistlik mõõt. Aga natukene lahjaks jäi.

Nagu ma juba ütlesin - maitse asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 05:04 
Kasutaja avatar

Miks peab üldse telefonis vaatama filme ja mänge mängima ? Kasutad neid funktsioone, et mingit pidi õigustada sellise telefoni omadusi ? Mängude ja filmide jaoks on olemas arvutid, kus seda kõike mu meelest kordades mugavam teha ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 07:35 
Kasutaja avatar

Ära targuta, inimesed kasutavad telefone erinevalt. Filme tõesti just tihti ei vaata sealt,küll aga seriaale/tube vajadusel. Ja surfamine muidugi põhiline. Samuti kasutan Skype etc päeva jooksul (pole eestis tööl) . Seega on hea kõlar/kuular oluline omadus. Täpselt sama kehtib ka läpaka kohta, kõlarid peavad head olema.

Muusikat/gamemist/surfamist saab enamasti just tööjuures kasutatud pausidel. Arvutit sinna nagu kaasa ei vea (pole selline töökoht).
Nt hea panna kuskile mängima mussi etc, lebo.

Samahästi küsin mina miks mõni loll mängib läptopi pealt mänge,kui minuarust on seda umbes tuhat korda normaalsem teha mul kodu pc peal mis on 23" ekraaniga ja jooksutab kõike. Läpakas vaid suframiseks/seriaalide vaatamiseks etc ja kaasas reisidel lihtsalt. Mul tab/läp/nutikas/pc olemas, seega valikut küll. Et jah.. mis siin ikka arutada. Maitsed on erinevad ja teiste omad on lihtsalt valed.
Ja isegi filme vaatan ma kodus AINULT läbi suure teleka,nii,et ka siin pole arvuti mugavaim variant :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 07:42 
Kasutaja avatar

KirillD kirjutas:
Miks peab üldse telefonis vaatama filme ja mänge mängima ? Kasutad neid funktsioone, et mingit pidi õigustada sellise telefoni omadusi ? Mängude ja filmide jaoks on olemas arvutid, kus seda kõike mu meelest kordades mugavam teha ...

Arvutit ikka kaasas ei kanna. Mina kasutan küll telefonil kõiki arvutifunktsioone ja mitte ainult helistamiseks. Seega on nutitelefonid (endal on L9) vägagi vajalik asi ja mingi suuruseni täiesti kaasas kantav. Kõikide riiete (jopede) rinnatasku mahub kenasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 10:10 
Kasutaja avatar

Eile, klient seisab mu ees, küsib igast asjade kohta, siis järsku helises telefon. Mõtlesin et kuidagi tuttav helin/toon..
Ja ennäe värki, klassikaline 5110 tuli põuetaskust välja. Korralik värk, klemm saab rahulikult oma snake mängu nautida, ilma et peaks selle alla laadima kuskilt :D :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.04.2013 11:25 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
Priidik199 kirjutas:

Samsungil hiljuti tutvustas oma "Tab taskut" :D http://www.tarbija24.ee/1202524/samsung ... telefonid/
Phablet nende nimeks siis:
http://www.e24.ee/1179906/phablet-ite-v ... se-saanud/

Kas S4 teleripuldi funktsioon toimib korralikult või on mugavam ikka õiget pulti kasutada?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis