Saab soliidsemalt, kui õpitakse inimese nime kirjutama. + vaatasin, et Aap on end lõpuks rahuldada saanud, teema laskus tagasi mitte enam nii OT'ks ja konkreetseks plõksimiseks, kuid ei, ilmselgelt Apsul hakkas igav-.- Kui inimesel on isiklik kiiks või misiganes, siis on jah, üübercool foorumi seda kiiksu rahuldama tulla, sest tundub, et tegemist on ühega vähestest inimestest kes pidevalt plõksima peab.
Jah, ka minul on nii mõndagi teatud isikute kohta öelda, postitada, edasi linkida, kuid ma ei hakka seda tegema, sest mingi normaalsus võiks kahe kõrva vahel eksisteerida. On keeruline mitte langeda teatud isikute tasandile, kuid siiski üritan mitte seda teha.
Ning jah, tean, et olen SR'is, kuid cmon, nüüd lähen juba kettasse. Ja Rait, see ei ole vabandus, et "aga teised teevad ka ju, miks mina ei või" ("...siin ei suhtle keegi normaalselt..."). Kasvage suureks.
Eeldaks nüüd, et see on OT lõpp ja paluks modedel natukene tööd teha. Korra käisid mõtted, et peaks ka SR'ist minema tõmbama nagu paljud teised on teinud, kuid leidsin, et mõne isiku isikliku plõksimise pärast ei ole seda mõtet teha.
_________________ Accord CB7 - 2.2l 110kw (Daily Drive) Civic EG6 - 1.6l 118kw (Sunday Drive)
Fb.com/WROMD Fb.com/EltonLauringMusic
|