Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 16:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille ostmisel, tasuks ettevaatlik olla!
PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:02 

ryblik1 kirjutas:

Põhja autol varsti enam ei ole. Karbivahelehe küljest on paljud põhjaplekid lahti ja vajab ulatuslikku ülesse ehitamist, mis maksab rohkem kui auto ise ja sama raha eest on võimalik osta kordi korralikum isend. Ühesõnaga doonoriks ehk paras 500 eurine käkk. Ostja saab omale 1500 euri eest rooset, pahtlit ja porsche võtmehoidja.

Kui sa selliste autode turuhind oled vaadanud siis kõik on 3k+ euri. Ehk inimene saab 1.5k euri eest korras mootori ja kere mis saab taastada. Tegu 30a. vana autoga, seega täiesti vastav oma vanusele ja hinnale.
Näita mulle koht kus on võimalik sellise raha eest osta kordi korralikum isend ? Saan aru et sul selle inimese mingi isiklik viha, kuid katsuks veidike olla ka nüüd. Osta.ee keskkonnas kes teevad pakkumise saavad enne ostu tutvuda autoga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:11 
Kasutaja avatar

T6nis kirjutas:
ryblik1 kirjutas:

Põhja autol varsti enam ei ole. Karbivahelehe küljest on paljud põhjaplekid lahti ja vajab ulatuslikku ülesse ehitamist, mis maksab rohkem kui auto ise ja sama raha eest on võimalik osta kordi korralikum isend. Ühesõnaga doonoriks ehk paras 500 eurine käkk. Ostja saab omale 1500 euri eest rooset, pahtlit ja porsche võtmehoidja.

Kui sa selliste autode turuhind oled vaadanud siis kõik on 3k+ euri. Ehk inimene saab 1.5k euri eest korras mootori ja kere mis saab taastada. Tegu 30a. vana autoga, seega täiesti vastav oma vanusele ja hinnale.
Näita mulle koht kus on võimalik sellise raha eest osta kordi korralikum isend ? Saan aru et sul selle inimese mingi isiklik viha, kuid katsuks veidike olla ka nüüd. Osta.ee keskkonnas kes teevad pakkumise saavad enne ostu tutvuda autoga.

Turuhind ei ole reaalne hind. Kaks herrat kes ka porgedega tegelevad on kordi korralikumad isendid suutnud muretseda kõvasti odavamalt kui on nn turuhind. Küsida võib ju kõike. Kuid edastasin porge entusiasti väärtuslikku hinnangut ja enda kui vanema tehnika kõpitseja üldarvamust. Pettus müümisel ei ole just kena tegevus. Ise midagi vana müües olen alati ära öelnud olukorra ja kirjeldanud mis autol on viga ja kust on mäda oodata.
Tõnis, kui soovid siis käi vastava huviliste ringkonnaga rohkem läbi ja sulle tekib ka hoovile selline isend mis on palju odavam kui turuhind. Huviliste ringkonnas liiguvad sellised autod märksa soodsamalt kui nn turul.
Mis tuletab siinkohal meelde et kuna mulle endale on tulemas üks 50date aastate auto siis pean hakkama oma autoparki hõrendama... Kõik on vanemad autod kui 25 aastat, eks see müük saab üks ajudeniks olema. Kuid kedagi petta ja illusioone luua ma ei kavatse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:14 
Kasutaja avatar

T6nis kirjutas:
ryblik1 kirjutas:

http://www.auto24.ee/used/1017560
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1
jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:22 

Ise ka omanud kahte 944 ja ühte 924. Need mis kuulutused linkidena panid need ikkagi olulisemalt kallimad. Ei ütle et see heas korras on, kuid sõitev isend ja kindlasti taastatav. Need mis odavamalt liikunud olen ka neid lähedalt näinud, ei ütleks et väga head on, kuid jällegi tehtavad. Seega ei oska öelda kas just selle auto hind 1.5k on kuid minu arust pole see nüüd nii ülehinnatud nagu sina väita üritad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:28 
Kasutaja avatar

http://www.soov.ee/laanevirumaa/Bmw_E39_525_TDS_2252887.htm?ca=8&w=3

Laivis nähtud, kere on igaltpoolt roostes, ostsin talt ära cd-boxi. Seistes kastsus lõdvikuid ja pidi käima minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 10:35 
Kasutaja avatar

T6nis kirjutas:
Ise ka omanud kahte 944 ja ühte 924. Need mis kuulutused linkidena panid need ikkagi olulisemalt kallimad. Ei ütle et see heas korras on, kuid sõitev isend ja kindlasti taastatav. Need mis odavamalt liikunud olen ka neid lähedalt näinud, ei ütleks et väga head on, kuid jällegi tehtavad. Seega ei oska öelda kas just selle auto hind 1.5k on kuid minu arust pole see nüüd nii ülehinnatud nagu sina väita üritad.

1500 sa küll seda osta.ee oma ei saa, sest 1500 juba peaaegu pakutud aga piirhind ikka ületamata, eks see piirhind tal ole 2000€+ kui osta kohe 2500€ on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 11:30 

Seda ei oska öelda, pigem see ostja-müüja vaheline, kuna võib ka alla piirhinna müüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 15:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Porsche jutu jätkuks:
Korras ja soodsate isendite all on ikka ajaloolised eksemplarid välja otsitud :D 1 neist minu valduses hetkel mis seal pildil on üle katuse käinuna ja vahepeal (2009) vastu lossi seina kõveraks sõidetud ja uuesti värvitud ja uuesti müüdud ja nüüd uuesti nina eest ära lõigatud sest see oli kipsikruvidega ees ja nüüd läheb uuesti värvi :D
Ei ole mõtet otsida aastate taguseid kuulutusi kus auto24 on hinnad ümber convertinud eurodesse sest krooni ajal olidki eesti porsched odavad (Olid siis ja on ka praegu odavamad kui saksas sest siin olevad on 90% ulatuses ära paugutatud)
Hetke seis on selline, et 1 härra on otsinud kuni 6000€ väärtuses 944lja ideaalses korras 944lja ja on 1 noormees kes on otsinud 4000€ eest korralikku 944lja kuid on samuti senini ilma autota sest korralikud 944ljad ON OTSAS ja nende hinnad on tõusuteel. aastaid tagasi müüsin mina kha oma 944lja 48 000.- eest ja vean kihla et praegu oleks ma selle eest 4k saanud.
Et kõnealusest 944ljast korralik ja reaalselt 4k maksev 944 teha kulubki sinna vast 4k € kuid millega see nii ei oleks?
Siinkohal on lihtsalt võimalus inimesel opel omega raha eest osta porsche ja see enda jaoks üles vuntsida, keevitada, värvida jne.

Porsche klubi kohta visati mingi pärl....Kahjuks või õnneks on klubis härrasmehed kes foorumitest kaarega mööda käivad kuna sitapritsidest on targem eemal hoida.

Ja neile toredatele, kes siin teemas sõna võtavad kuid PORSCHE kirjutadagi ei mõista soovin kena kevadet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 15:34 
Kasutaja avatar

http://auto.plius.lt/skelbimai/porsche- ... 45383.html 1200 evrikut leedust
http://autoplius.lv/sludinajumi/porsche ... 31446.html lätist varuosadeks RHD 850 evrikut

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 16:35 
Moderator
Kasutaja avatar

1200€ se puhul on kindlasti tegu millegi FAKEiga sest see on S2 või 951 pilt mitte tavaline 120kw 944. Arvestades, et lätsis selle auto bodikitte ei toodeta siis ei saa see ka klaasplast käkerdis olla ja 1200€ on selle stange hind tuledega (Alternatiiv klaasplasti näol on 500 daalase hinnaga ning euroopas kallimgi) Rohkem ma siin ei peatuks.

850€ porschet tahtsin osta, et oma juppidega rool ringi tõsta ja oma paberitega sõita aga oh üllatust, kui asja uurima hakkasin tuli välja, et selline oli see auto enne nina eemaldamist...Ma ei tea kas tal lõigati nina maha mingi avarii pärast või kruviti müügis tükid eest ära kuid puudu olid stange, põll, tuled ja MOOTOR Olen selle kuulutusepeale juba korra erutunud, rohkem ei viitsi :)

Ausõna pole minuga väga mõtet vanade odavate porschede teemal vaielda kui sa just keegi legendaarse ajalooga porsche klubi liige pole, kellel üle 10ne neid sõrmede vahelt läbi käinud sest minu kokkupuuted nendega on arvuliselt umbes sellised ning aastates vast 7-8 olen nendega tegelenud. Olen ostnud, müünud, vahetanud, remontinud, "leedust toonud" ja hoovipeal vedeleb koos kõnealusega hetkel 4 eksemplari.

Kui keegi oma 944ljall mootori ära küpsetab läheb see kuldne auto kui soe sai sest mootorid on kallid ning nende ressurss piiratud tänu nikassiil plokile mida pmt taastada EI saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 19:15 
Kasutaja avatar

Joss. rahune maha. Asja iva on lihtne. Jutt on ostasnii umbmäärane ja täpsustavatele asjadele vend kommentaari anda ei soovi. Lihtsalt soovib leida kedagi kes selle kõntsa ülesse korjaks ja õndsaks saaks :D
Võta üks naps nüüd rahustuseks selle peale et ma nimme siin kirjtan nüüd kohe valesti porse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 20:22 
Moderator
Kasutaja avatar

Umbmäärane jutt tuleb omanikul sellest , et omanik tõesti EI tea sest autost mitte midagi. Alt pole näinud, kapotti pole avanud. Mina olen sellesse autosse rohkem bensiini ostnud kui omanik, kauem puldis istunud ja rohkem kilomeetreid läbinud.Auto on seisnud ja seismine ei tee ühelegi autole head. Elektrilisad lakkavad töötamast, kere hakkab roostetama jne. Katuseluugi rida on huumor minu jaoks...sest porsche ei vaja üldse luugi tihendit, et salong kuivana hoida kuid see eeldab, et kõik neli äravoolutoru pole umbes kuid näe, keegi arvas, et ducktape on lahendus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.04.2013 23:47 
Kasutaja avatar

Inimesed on jube leidlikud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 18:30 
Kasutaja avatar

EST RUS mehe järjekordne saan müügis: Audi 80 B4 AVANT 2.0 R4 Inzector 85kW. http://www.auto24.ee/used/1325133
Hind on küll odav aga selleks on ka põhjust. Sai kiirelt vaatamas käidud tuttavaga kes otsib tütrele esimest autot. Tema ei teadnud sellest müüjast midagi, mul oli kohe selge kellega tegu kui kuulutust nägin. Kuna tuttav mulle järgi juba tuli siis sai vaatamas ära käidud. Vene aktsendiga mees võttis telefoni vastu, ütles, et auto on muidu korralik, ainult katuselt koorub natuke lakki ja pidurivoolikud tahavad vahetust.
Seisis auto hiinalinnas tänava ääres, kaetud oli paksu tolmu ja muu sita kihiga, tegin ühe tiiru ümber auto ja tulime tulema.

Ühe tiiruga ümber auto tuvastasin mina täiesti ribadeks esistange mis oli miljoni neediga kokku pandud, erinevad irvakil suunad, kõverad tuled ja liistud, mõlkis tagumised uksed ja tiivad, mõlkis karbid, igalt poolt kooruva laki ja perses värvi, katkise tagaluugi + mingi home made kroom liistu mis ilmselt varjas mingit roostet, aasta on 92 mitte 93 jne jne. Katus oli eriti hull, sealt koorus meeletutes kogustes lakki, värvi ja pahtlit.

Tehnikast pole aimugi, sest müüjat oodata ei viitsinud, et autot käima panna. Kuulutuses mainitud Inzectorit(mis iganes see ka ei oleks) ei õnnestunud samuti kohata. :D

Selge see, et sellise raha eest midagi head loota ei saagi aga näkku valetamine on EST RUS mehe leivanumber endiselt. Ta osab autod ikka väga ilusaks pildistada samuti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 20:02 

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1023592

Mis siis viga oli:
* ulatuslikud kerekahjustused, tiivad-uksed-luugid kohutavalt roostes, kerel ohtralt mõlke, tulede alused iluliistud katki;
* salong ääretult räpane ja katkine;
* juhiuks ei kinnitu normaalselt, st peab üliettevaatlikult sulgema, siis jääb kinni- väidetavalt ei saa seda ka esindus korda;
* amordid läbi- auto õõtsus sõites nagu liinibuss;
* sidur võtab vääääääga ülevalt;
* ABS-i tuli põleb- aju kutu, omanik väitis, et mingi ülejootmise teema, pidavat üliodav olema (imelik, miks siis veel korda pole teinud);
* esiklaasis korralik kivitäke, klaas vajab kindlasti vahetust;
* üks xenon kohe-kohe suremas (üks pirn oli normaalse valgusega, teine oli suhteliselt tuhm ja tume);

Mis oli hea:

* hästi läks edasi;
* kaugelt oli kena vaadata;

Ehk siis, see auto vajab vähemalt 1000-1500€ rahasüsti, et ta korda saada täiesti (ennekõike vajab täielikku kere ülevärvi ja roostetõrjet).
Üsna raske on aru saada, kuidas üks auto sedasi käest ära lasta on võimalik. Aga jah, hoidke eemale sellest autost, muidugi, siis on hea, kui tahab keegi endale rat-style toorikut.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis