Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 20:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 375 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Streetrace.org Season Opening AVALAKS 2013 arutelu
PostitusPostitatud: 21.04.2013 09:05 
Kasutaja avatar

Natuke tuuline, kuid väga meeldiv.Vahele trügimine. See ei ole mingil juhul õigustatud kui ei suudeta näiteks leida kokkulepet. Meie eile küsisime konkreetselt kas tohib poisid ütlesid davai pole probleem ja asi lahendatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 09:07 

MDB kirjutas:
madisRS kirjutas:
Natukene pilte: http://fotoalbum.ee/photos/Chris-T/sets/1360655?page=1
Piltide autor Kristi Kuld.

No mitte ei saa vaiki olla :S Miks üldse fotoaparaat kätte võtta, kui isegi ennast ei huvita mis pildile jäi või mitte?
Teinekord on lihtsam panna videokaamera otsaette ja filmida kõike mida näeb.

vaiki ahv, mis sinu asi on, mida teine inimene teeb..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 10:16 
Kasutaja avatar

Aga ära sõites tagumisel rajal juhtunud õnnetus e46 ja sierra vahel oli küll väääga kurb lõpp ilusale üritusele :(..
Olin ise 50m sellest kohast, aga õnnetust otseselt ei näinud, vaatasin mojale sel hetkel, nägin ainult tolmupilve ja kuidas rahvas sinna jooksis. 3 bemmi lendasid tagumisel rajal tippkiirust proovides vist või ma ei teagi.
Oskab keegi täpsemalt rääkida, mis seal siis ikkagi juhtus ja et kuidas olukord lahenes, iseenesest olid mõlemad vist süüdi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 10:30 

Pilt

kas beast rajal käis ja mis tulemus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 10:49 

OT: Kui selle viimase pildil oleva auto omanik siin figureerib, siis mis jõudu ta neljap. EMÜ dünos näitas ka? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 10:56 
Kasutaja avatar

Siin ta ei käi kuid mòlemad numbrid algasid 8-ga, kui òieti mäletan.

Viimati muutis charly, 21.04.2013 10:57, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 10:57 

Üritus ise sigahea ja sajebonks, aga halvema poole pealt kaks kommentaari, mis ei puuduta niivõrd üritust...rohkem inimesi:

1. Miks ei saa sibulariigist pärit kodanikud aru, et raja ääres jalaga pudelite toksimine, rajale sätitud publikupiirdest mittehoolimine (ehk raja alal kakerdamine) jms "tiblastan" käitumine ei ole okei? Takkaotsa karjuti vist mingi 3-4 korda mikrisse, et nad rajalt lahkuksid (pean silmas kordi kui hoiatati seda sama seltskonda), aga ilmselgelt on raske õppida selgeks neli sõna: "TULGE RAJALT ÄRA PALUN". Kuna mina vene keelt ei oska (peale ropendamise) ja ei peagi oskama, siis ei saanud ka ise seal kõrval seistes midagi teha ja neile kätega märkide näitamine võib tähendada seda, et järgneb TSO BLÄD *PAUK*. Sellised kodanikud võiks meeskonna poolt platsilt lihtsalt eemaldada. Hoiatus on hoiatus. Ja kui turvameeskond koosneb kontidest, siis sallu on piisavalt suur, et nad ümber joosta :D

2. Sa pisike memmepoeg, kellele issi on ilmselt firma nimele liisingusse Cayenne võtnud - see ei ole okei, kui sa uimerdad nag vana väike tuppasittund kass 90 alas ja siis kui sust BMW hakkab mööda sõitma, annad lapatsit ja ei lase mööda. Seda enam kui kaugemal ees on kurv. Hiljem istusid oma cayennega veel keset platsi nii et keegi ei edasi ei tagasi liikuda ei saanud. :kill

Aga saab ka pilte ja videosid mõne aja pärast mo poolt. Olemas ka see kollane pirukas vs lexus sõit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:04 

Ma ei mäleta, kes see oli, aga pilti ta igaljuhul tahtis, et teeksin ja siia teemasse paneksin.
Pilt

Muidu oli ülbelt vinge päev. Tagasi tulles kuskil kose lähedal vist sai sellist huumorit, et ise ka siiamaani imestan. (võibolla mõne jaoks on see kurb, aga ma ei saanud naeru tagasi hoida). Mingi naisterahvas kukkus röökima, endal suur burger näpus ja hakkas kerjama raha, et kohvi osta. Seejärel vehkis jalgade ja kätega ja kallistas mingit vanemat ilma hammasteta meest, kes maiustas bockiga poe ees, et too oleva ainus õige mees eestis. Karjus ja möllas täiesti võõraste inimestega, käis ja küsis suvalistelt inimestelt ampsu burgerist. Politsei lenas ka laivi mingi hetk, sest poemüüja oli kutsunud selle jama peale. Kõige naljakam oligi see, et kui miilits ette pööras, läks ta kohe ise tegi tagaukse lahti ja istus oma burger näpus mendi autosse. :D Aga see ilmselgelt ei klappinud, ja tõmmati autost välja, väänati kõhuli maha ja käed raudu ning lükati ta siis sinna autosse ära. Auto aknast näitas veel keelt kõigile. :kill Tegemist oli mingi neiuga, kes kuskilt vastavast asutusest jalga lasnud oli ja siis mingid joogid ka eesti ainsa õige mehega teinud oli. :kill

EDIT: Turbokadetiga sain ka kõrvalistmel olla korraks. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:16 

ghozt kirjutas:
Ma ei mäleta, kes see oli, aga pilti ta igaljuhul tahtis, et teeksin ja siia teemasse paneksin.

Muidu oli ülbelt vinge päev. Tagasi tulles kuskil kose lähedal vist sai sellist huumorit, et ise ka siiamaani imestan. (võibolla mõne jaoks on see kurb, aga ma ei saanud naeru tagasi hoida). Mingi naisterahvas kukkus röökima, endal suur burger näpus ja hakkas kerjama raha, et kohvi osta. Seejärel vehkis jalgade ja kätega ja kallistas mingit vanemat ilma hammasteta meest, kes maiustas bockiga poe ees, et too oleva ainus õige mees eestis. Karjus ja möllas täiesti võõraste inimestega, käis ja küsis suvalistelt inimestelt ampsu burgerist. Politsei lenas ka laivi mingi hetk, sest poemüüja oli kutsunud selle jama peale. Kõige naljakam oligi see, et kui miilits ette pööras, läks ta kohe ise tegi tagaukse lahti ja istus oma burger näpus mendi autosse. :D Aga see ilmselgelt ei klappinud, ja tõmmati autost välja, väänati kõhuli maha ja käed raudu ning lükati ta siis sinna autosse ära. Auto aknast näitas veel keelt kõigile. :kill Tegemist oli mingi neiuga, kes kuskilt vastavast asutusest jalga lasnud oli ja siis mingid joogid ka eesti ainsa õige mehega teinud oli. :kill

Ah siis sellepärast küttis mendi buss vilkuritega haapsu suunas mulle vastu tagasi sõites? Ma mõtlesin juba, et keegi kuskil tegi Need for Speedi vms. Hah.

edit:

Combo vs Lexus. Kui pilt udune valige 720p.
http://www.youtube.com/watch?v=fXFySc2nfI0

Viimati muutis RustyZ, 21.04.2013 11:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:18 

RustyZ kirjutas:
ghozt kirjutas:

Ah siis sellepärast küttis mendi buss vilkuritega haapsu suunas mulle vastu tagasi sõites? Ma mõtlesin juba, et keegi kuskil tegi Need for Speedi vms. Hah.

A ei bussi polnud. Standard škodasse topiti see sõgedavõitu naine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:20 
Moderator
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
2. Sa pisike memmepoeg, kellele issi on ilmselt firma nimele liisingusse Cayenne võtnud - see ei ole okei, kui sa uimerdad nag vana väike tuppasittund kass 90 alas ja siis kui sust BMW hakkab mööda sõitma, annad lapatsit ja ei lase mööda. Seda enam kui kaugemal ees on kurv. Hiljem istusid oma cayennega veel keset platsi nii et keegi ei edasi ei tagasi liikuda ei saanud. :kill

ksenoon vöi? See kassiosa viitab küll temale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:23 
Kasutaja avatar

b0neb0y kirjutas:
MDB kirjutas:
madisRS kirjutas:
Natukene pilte: http://fotoalbum.ee/photos/Chris-T/sets/1360655?page=1
Piltide autor Kristi Kuld.

No mitte ei saa vaiki olla :S Miks üldse fotoaparaat kätte võtta, kui isegi ennast ei huvita mis pildile jäi või mitte?
Teinekord on lihtsam panna videokaamera otsaette ja filmida kõike mida näeb.

vaiki ahv, mis sinu asi on, mida teine inimene teeb..

Mis ma oskan aborigeenile öelda, ahvina olen ma loomulikult rumalam ja kõvema vastasega ometi ei hakka vaidlema.
Kui nüüd asjast õigesti arusaaks! Vaata sellest albumist 5-te esimest pilti ja mõtle... Ma ei räägi pildikvaliteedist, vaid sorteerimisest, mida panna mida mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:26 

Ei mäleta küll sellist asja aga cayennisid oli seal 3 vähemalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:27 
Moderator
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
Sa oled ikka eriline debiilik kül!! Inimene jagab OMA pilte, ja mingi tross kukub ohkima. Mida sa tuututad, kui sinu maitse pole? Kas kommenteerid teiste inimeste riideid, lapsi, naisi jne ka ve??

No aga tegelt on ju möttetud pildid küll. Ja kommenteerime samamoodi nagu sinagi teist inimest debiilikuks ja trossiks kommenteerid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.04.2013 11:38 
Moderator
Kasutaja avatar

No aga selles ju point oligi, et autor vöiks oma kriitikameelt vähe tösta ja mitte igasugu möttetuid slaide üles panna.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 375 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis