rait008 kirjutas:
Line-up.ist rääkides: olin esimeses paaris kes peale juhtide koosolekut startis umbes kell 12.20 vms?
Peale starte tulin kohe järjekorda tagasi ja kella neljaks õnnestus mul kolm starti teha.
Siis sai pidevast ootamisest ja vaheletrügijatest kõht täis ja läksin kiirendust vaatama.
Tõsiselt häiris kui ise passid üle tunni aja ja mõni mees teeb sama ajaga 3-4 starti???
Näiteks valge GTR (kes tõesti lihtsalt tuimalt ka boksialas kiirendas edasi-tagasi), R8, PETS1, RISTO 90 ja veel mõned autod.
Mõned mehed on lihtsalt rohkem võrdsemad kui teised?
Ühesõnaga IMO oleks rohkem meeskonda vaja kontrollima ka line-upis ja boksialas toimuvat.
Muidu üritus super ja ka toitlustus oli mõistlik (3€ eest sai kõhu täis).
Edu korraldajatele!
Kui tahaksin järgmise aasta üritusel abistada korraldamisel siis kellega peaks rääkima?
Vaata rait008!!!!
Ma ei tryginud kordagi vahele tegin 3 sõittu 2korda olin järjekorras enamus ajast auto seisis .
Ära süüdista inimesi kelle nimed kergelt mällu sulle jäid ja 3 sõit oli teine subaru üksik ja polnud môtet sevi bussiga voistelda ja poisid ytsid tule ma lasen su siia subaru korvale.
Palun ära laima kui moskit täpselt ei tea,
Ja palun ärge elage siin välja raja ääres tõmmake uks lahti ja öelge näkku mitte siin soiguda
Mina tegin 3 bmw venkule asja selgeks pole vaja inimeste seas kihutada,
Tänud!!!