Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 23.04.2013 20:05 
Kasutaja avatar

Kui nüüd peale praktikat kooli tulime avastasime et kõik õpetajad kes töökojas olid olid vahetunud. Esimese päevaga oli juba selge et kõige pädevamate meestega tegu ei ole. Kui täna siis omal autot näppisin tuli õpetaja vaatama ja küsis et kas mul on elektrooniline termostaat (autoks on golf2 66kw). Küsisin et miks sa seda arvad ja ta näitas temperatuuri andurite peale ja küsis et kas need on siis selle termostaadi omad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 20:50 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ma leian, et korteri esine võiks olla inimestele kes käivad autoga TÖÖL ja vajavad autot, et sellega tööl käia näiteks. Ma ei lähe enda peldikuid hoiustama nii suure maja ette.
Ühel nendest on teine liikuv auto olemas. Mõlemad vrakid seisavad maja ees üle aasta

Eclipse peale juba mõtlesingi aga ennem oleks vaja maad uurida mis õigused jne on.

Ega õigusliku külje pealt pole erilist võimalust teise vara nii ära lohistada pühast vaimust, kui just need surmad mingit kahju või ohtu ei tekita (mahlad immitsevad või möödujal kuidagi võimalik end vigastada vrakiga kokkupuutudes, näituseks).
Pead omanikele korralikult vastu habet käima, et ära kiiremas korras ära lohistaks...ja ei saa olla sellist asja, et "ei saa"...jõudnud kord auto soetada, siis tuleb ka tegeleda sellega, raha taga ka asi olla ei saa, kui viisakam igapäevaliikur teistpool maja seisab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 20:56 

RookieMekanic kirjutas:
Tanel kirjutas:
Just käisin ka ühistus rääkimas. Meil ka maja ees kohtadega tuuga. 2 autot konkreetselt seisavad maja ees, üks neist avariitunnustuega, teine lihtsalt vana peldik.
Omanikega olla räägitud ja nad otsisid sada häda miks neid liigutada ei saa. Mis variandid on ?

Järgmine nädal koosolek ja ilmselt läheb ütlemiseks nendega.

Meil on 288 korterit :D

Samas kui inimene elab majas, ka temal on õigus oma auto parkimisele ?
Ootavad paremaid päevi, mil "sarad" saab eesti palgast ehk korda teha.
Selliselt ei saa ka läheneda asjale, et "sul on peldik, sinul pole parkimisõigust".
Keldrikohtadega peaks siis sama olema ? Üks hoiab mingit träni ja nii öelda prahti seal, milleks tal seda vaja ? :D

Mismõttes ?Kui sul on keldriboks träni täis siis sa ei lähe ju teist boksi hõivama sest üks sai lihtsalt täis. Parkimiskohtadega on ikka vähe teine lugu. Kortermaja elanik ei tohiks omada õigust mingit romulat koguda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 21:02 
Kasutaja avatar

Kui ühistu siseselt on parkla kasutamine kuidagi regullitud ja roimade pikaajaline ladustamine eksib selle vastu, siis saab ette võtta, muul juhul võib pikka meelt soovida... või lasta narkaritel eemale lohistada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 21:35 
Kasutaja avatar

Parkimisega on vast ikka nii, et kes ees, see mees ja ükski seadus ei reguleeri seda, kas ma sõidan oma autoga iga päev või kord 3 aasta jooskul sellega. Kui mul ikka teist elukohta ja võimalust parkimiseks ei ole, siis pargingi oma kodu lähedal ja vabal, seadusega lubatud kohal.
Näide: Kui peres 2 vahest ka kolm ja neli töötavat inimest, teismelised noored ja vanemad, igaüks töötab eri linnaosades ja enesenäitamise isu nii suur ja 4 autot, siis ei kilju keegi ? Samas võtab see pere olulise osa parkimiskohtadest ..
Pigem on ikka parkimiskohtadega probleem, mitte selles, kes millist räime omab ja kuhu SINA tahad, et ta oma autot ei pargiks ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:12 
Kasutaja avatar

sõbral juhtus selline jama selle firmaga ja annan ka siia teada siis.
Carbon Design Pettur.... Jagage seda, et see firma reklaamib ennast aga kui tellida sealt siis raha võetakse heameelega kuid kaupa te ei näegi. Nii juhtus minuga, ootan ja ootan aga ei midagi.
Inimene kelle konto nr mulle saadeti ja kellega ma suhtlesin oli Marek Aavik aga mudkui venitas ja lubas paki teele panna... Kuid ei midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:15 

Juhtus täna see, et kui sa arvad, et enam rohkem midagi per*e minna ei saa, siis sa eksid.. ja veel kuidas saab.
:kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:20 
Kasutaja avatar

nii põneeeeev

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:27 
Kasutaja avatar

Sõites rahulikult koju, hakkan vaikselt juba parkima ja ei kusagilt tuleb välja politseionu oma Scodaga ja viskab peatumismärguande. Pargin ära, küsin mis viga ja ennäe ülevaatus tegemata, mul korduva saamisest möödas nädalake. Mul ametlikult puuduvad eriti ohtlikud vead (EOV) kuid nemad suutsid väänata ohtliku vea (OV) eriti ohtlikuks mingi X moodi, ning ütlesid, et seda autot tohib liigutada ainult pukseerides. Alguses mõtlesin, et okei, las olla, kuid hiljem järelemõeldes ikkagi tegi närvi mustaks, ma võin ju liikuda ohtlike vigadega lähimasse remonditöökodadesse mis iganes. Väänati 40 eurtsi ära ja öeldi, et helista arki ja küsi kas pead eksami uuesti tegema.
Lgp härra konstaabel "Minge p****!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:33 
Kasutaja avatar

Esimene poolaeg, Bayern 1 - geelipead 0, sounds great so far :D

@ Tanel, eetika otsimisest alusta dalmaatslastest, seni kuni seda seal pole, ajab ka lihtrahvas sama perversselt näpuga "seadususeraamatus" järge ja mitte halligi sa oma "kisaga" ei saavuta ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:36 

Parkisin siis nüüd nii :)

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:43 
Kasutaja avatar

fm25 kirjutas:
sõbral juhtus selline jama selle firmaga ja annan ka siia teada siis.
Carbon Design Pettur.... Jagage seda, et see firma reklaamib ennast aga kui tellida sealt siis raha võetakse heameelega kuid kaupa te ei näegi. Nii juhtus minuga, ootan ja ootan aga ei midagi.
Inimene kelle konto nr mulle saadeti ja kellega ma suhtlesin oli Marek Aavik aga mudkui venitas ja lubas paki teele panna... Kuid ei midagi.

mul äsja tekkis plaan sealt võtta pisut kraami , aga jääb vast ära :D

ma arvan et kui tegu tiheda liiklusega kohaga siis Harry'l hommikuks peegel läinud või auto kriibitud .. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:48 

RookieMekanic kirjutas:
Tanel kirjutas:
Just käisin ka ühistus rääkimas. Meil ka maja ees kohtadega tuuga. 2 autot konkreetselt seisavad maja ees, üks neist avariitunnustuega, teine lihtsalt vana peldik.
Omanikega olla räägitud ja nad otsisid sada häda miks neid liigutada ei saa. Mis variandid on ?

Järgmine nädal koosolek ja ilmselt läheb ütlemiseks nendega.

Meil on 288 korterit :D

Samas kui inimene elab majas, ka temal on õigus oma auto parkimisele ?
Ootavad paremaid päevi, mil "sarad" saab eesti palgast ehk korda teha.
Selliselt ei saa ka läheneda asjale, et "sul on peldik, sinul pole parkimisõigust".
Keldrikohtadega peaks siis sama olema ? Üks hoiab mingit träni ja nii öelda prahti seal, milleks tal seda vaja ? :D

No keldrikohtadega vähe teine teema, igal korteril 1 keldriboks. Parkimiskohti aga on 3 korteri peale napilt 1. Nii väga ei häirigi see, kui mõnel perel mitu autot. Las olla. Tegelt häirib leebelt see, et 1 naabermaja jobu mitmendat aastat igapäevasel pargib enda mingit kolimisfirma kaubikut ja eraautot ka siin maja ees, kui endal tal maja ees kohti alati olemas. Hakkamegi nii tegema, et meie maja inimesed pargivad kõrvalamaja ette ja kõrvalmaja omad siia maja ette ehk. Nii kõigil toredam. :kill Alatihti keegi on tal selle kaubiku rehve ka tühjaks susistanud ventiilist, vahel näeb, et tüüp käsipumbaga käib ümber auto jälle, endal kuri nägu peas. :D Aga no ei taju ära vist, et see sellepärast, et ta lõpuks oma maja ette pargiks. (See keegi, kes rehve tühjaks laseb ei ole mina. Igaksjuhuks ütlen, sest kurat teab, võibolla on tegu reisseri foorumi lugejaga.)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 22:59 
Kasutaja avatar

Murupeal teeb Mupo trahvi kohe

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2013 23:03 

Peegli lajatasin kokku, siiani on 3 autot mööda läinud ja kõik on ilusti mahtunud. Kui mõni teadmatu sinna mülkasse kõrvale ei pargi, siis jääb vast ühte tükki. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis