Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 09:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 05.05.2009 18:42 
Kasutaja avatar

mario, need aknataga pläristavad võrrimehed kannatab veel kuidagi ära aga kujuta ette kui sa elaksid lauluväljaku kõrval.
näiteks siin tähtveres seoses tuuride hooaja algusega on võimatu välja puhata kui pool päeva käib proov ja siis pool ööd kontsert.
ja isegi kui helivõimendus on mingi ime läbi normaalseks keeratud siis on ju heaks tavaks saanud, et iga viimase kui süldibändi
"suurejooneline" etteaste lõppeb veerantunnise ilutulestiku taevasse paugutamisega. head und. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2009 19:08 
Kasutaja avatar

Raha on 0 :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 13:23 
Kasutaja avatar

Kõht läks tühjaks.Mõtlesin, et teen ahjukartuleid.Poolteisttundi olid ahjus.Jube ilusad krõbedad ja küpsed nägid välja.Sööma hakkasin siis olid seest toored.Enam ei viitsind ahju ka panna.Õhtuks teen riisisalatit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 13:25 
Kasutaja avatar

Nu kirjutas:
mario, need aknataga pläristavad võrrimehed kannatab veel kuidagi ära aga kujuta ette kui sa elaksid lauluväljaku kõrval.
näiteks siin tähtveres seoses tuuride hooaja algusega on võimatu välja puhata kui pool päeva käib proov ja siis pool ööd kontsert.
ja isegi kui helivõimendus on mingi ime läbi normaalseks keeratud siis on ju heaks tavaks saanud, et iga viimase kui süldibändi
"suurejooneline" etteaste lõppeb veerantunnise ilutulestiku taevasse paugutamisega. head und. :ouh

täitsa usun sind :D seepärast ma eriti supilinlasi ka ei kadesta, kes sinna lähedusse jäävad..
pealegi, ma nüüd suhtkoht terve ja need tsiklimehed väga ei häirigi..
häirib hoopis see, et eile aardla tn minu sissesõidu ees avarii oli.. krt.. tund aega ei pääsend välja, kuna ei tohtinud autosid liigutada, plaplapla.. ja siis ma nikerdasin end mööda kõnniteed mööda ja siis kohe politsei kraesse, et kuda nii tohtima..
vastasin, et mina siin elama. mina sõita tahtma. mina tohtima.
siis oli vaikus. :D

aga muidu.. elu on till ikka. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 16:10 
Kasutaja avatar

1) Seisin konkreetselt 15 minutit et saaks üle maantee minna (ehitatakse uus tee ja liikluskorraldus on väääääga p*tsis)
2) Ootasin bussi 20 minutit et käia linnas ühe totaka paberi järgi + sama palju et tagasi saada. Linn ise 6 kiltsa kaugusel
3) Buss sõitis peatusest veel mööda kah.
Kuram ma ütlen. Sain välja elatud end :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 17:13 
Kasutaja avatar

Ootan juba nädal aega palka, käisin täna taas tööjuures ka lasin kõne Tallinna ´´bossudele´´ teha. Sealt tuli vastus, et a´la kohe kohe tehakse ülekanne kuna firmakontol pole raha. No mida fakki ausalt? :angry Tänu sellele päris mitu ostu praegu tegemata kuna pole vastavat finantsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 17:33 
Kasutaja avatar

Juhtus see, et mingi tobe palavik ja nohu on , mis üldse elada ei lase normaalselt...
Ja autokooli ja ARK eksamid võiks lõpuks ära teha, aga pole millegipärast pealehakkamist üldse, kuigi legaalselt sõita tahaks hirmsasti :auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 19:10 
Kasutaja avatar

Täna siis seekord ikka joppas...

... parkisin Tallinnas Liivalaia kohtumaja parklasse. Parklas oli kohti küll aga ei viitsind jalutada ning otsustasin parkida kohtumaja poolsemale küljele otse eramendi Hyundai kõrvale (kaks tühja kohta jäi vahele). Nägin seda autot juba eemalt aga mõtlesin, et ah tühja kah, sest kedagi sel hetkel sees ei olnud.

Enne kui ise autost välja jõudsin, tulid juba politseinikud kohtumajast välja, rääkisid omavahel ja jalutasid trepist alla. Ükshetk enam omavahel ei vesteldud, vaid passiti minu autot. Olin kindel, et nüüd läheb tooni kraapimiseks ja muuks tõmblemiseks. Tüübid vaatasid, istusid autosse, vaatasid veel pinksalt aga lõpuks lõid käega ja sõitsid minema. Kokku jälgiti autot ligi minut. Mina samal ajal lolli näoga autos sees ootamas, mis nüüd juhtuma hakkab.

Hiljem ise väljast tulles sain aru, et just selle nurga alt, mis nad mu autot vaatasid paistis toon kõige tumedam... sisse ei näind midagi :uhoh

Vedas aga eks nüüd ole auto neil meeles kah... kurb on see, et identset autot Eestis ei ole ja enam-vähem sarnaseid on vaid kaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 21:31 
Kasutaja avatar

Krt, eile hommikul pidin ärkama kell 7:40, kuid ei viitsind ning ärkasin hoopis 9:30. Sai siis süüa tehtud ning kohvi joodud. Lõpuks oli kell siis juba nii palju, et olin juba reaalselt kaua kooli praktikasse hiljaks jäänud. Igatahes, Autosse istudes olen harjunud kohe tobi ette panema, kuid eile olid tobid otsas ning mõtlesin et sitta kah, jätaks maha hoopis. Jõudsin siis kooli ning seal sai kohe üks tobi tehtud :kill Edasi mõtlesin, et krt enam kyll ei tee. Kohe peale seda mõtet sai jälle uus tobi tehtud :lol Ning see jäi ka eilse päeva viimaseks. Täna hommikul oli sama jama, kuna eile õhtul sai ju mõeldud et vsjoo ja enam suitsu ei tee ning nii ei saadud ka pakki ostetud. Harjumus on ikka jube asi millegi järgi. Igatahes enne kooli algust ning koolis sai kokku täna tehtud kaks ja pool suitsu. Tööl olles tekkis vahepeal ikka väga hull suitsu isu, mõtlesin et paneks masinale kohe hääled sisse ning sõidaks 100-ga poodi suitu järgi, kuid õnneks mõtteks see ka jäi. Homme proovin juba ühe suitsuga hakkama saada :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 23:10 
Kasutaja avatar

Tra mind ajab see ka nii närvi, et Top gear näitab nii vanu osi. krt nagu kiviajal elaks :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2009 23:12 

top gear ei näita praegu midagi. tv3 on see kes segamini hooaegu näitab. uued osad hakkavad juuni lõpust pihta

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 06:47 
Kasutaja avatar

http://hessmo.com/Hessmo/Top_Gear.html

Aga vaata sellelt aadressilt siis uuemaid, Fifth Gear ka esindatud seal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 07:30 
Kasutaja avatar

Krt jälle peab tööle minema :angry

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 08:37 

Välja elamise teemal on ka tsensuur peal :hail Võiks siis pealkirjas selle viimase osa ära kustutada, et teema pealkiri oleks lihtsalt: Mis siis täna juhtus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2009 10:01 

Mulle meeldisid täna need tüdrukud, kes lehvitasid hommikul Ülemiste ristmikul ummikus olijatele. :burnout

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis