Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 08:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 26.04.2013 07:29 

Võtsin eile Räägupesas väikse terava rullkebabi.Maksis 3.50,maitse oli küll hea,kuid tunduvalt toitvam on burx,mis maksab kõigest 2 EURi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 16:02 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Hessis ei antud muffigi- ka vabandus tuli väga moka otsast... .

Siukse jamaga pole mõttet lasta ennast koinida, vaata mis raha nad juba selle burxi nartsu eest küsivad.
Kui kohe teemata tõsta ja juhatat nõuda on üldiselt mingi soe jook või burger ikka peale visatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 16:13 
Kasutaja avatar

järgmine kord kutsun politsei.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 17:39 
Kasutaja avatar

mina käisin täna marientali selveris mingis "moodsamas" bistroos , krõbedast tervelt kolme valikuga menüüst sai väljavalitud mingi sealiha vms , see väike lihakäntsakas mis oleks paras lasteaia lapsele ja mida ei olnud võimalik noaga poolitada maitses küll enam-vähem aga 7.midagi euri see kindlasti väärt polnud , lisaks oli meie laua kõrval veel välisuks millest käinud inimesed kostitasid meid mõnusa külma tuulega niiet mulle lendas söömakaaslase salfakas näkku , kokkuvõttes koht ise viisakas , hinnad võrdväärsed kesklinnale , aga peale seda läksin teise kohta veel sööma sest kõhtu kindlasti täis ei saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 17:53 
Kasutaja avatar

Rocca Mack Barbeque, suur burger sai võetud, ja ülihea nagu ikka, ja kõht väga täis, täna ei taha süüagi enam vist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 19:43 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
... Lisaks läks burgeriga kaua aega. McDoonaldsis anti miski kupong, kui liiga kaua läks ja mingi aja jooksul sai sellega friikad tasuta. Hessis ei antud muffigi- ka vabandus tuli väga moka otsast... Tagasi sinna enam ei kipu.

päriselt ka MrIroonia valmistb selline asi niisuurt meelehärda ja hingevalu või? Burks valmis kaua, tasuta friikate kupongi ei antud, vabandust ka ei palutud korralikult...mida perset nagu? uskumatud probleemid on ikka inimete eludes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 20:48 
Kasutaja avatar

hizpollah kirjutas:
MrIroonia kirjutas:
... Lisaks läks burgeriga kaua aega. McDoonaldsis anti miski kupong, kui liiga kaua läks ja mingi aja jooksul sai sellega friikad tasuta. Hessis ei antud muffigi- ka vabandus tuli väga moka otsast... Tagasi sinna enam ei kipu.

päriselt ka MrIroonia valmistb selline asi niisuurt meelehärda ja hingevalu või? Burks valmis kaua, tasuta friikate kupongi ei antud, vabandust ka ei palutud korralikult...mida perset nagu? uskumatud probleemid on ikka inimete eludes.

Rohud jäid võtmata või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 21:03 
Kasutaja avatar

vist mitte, pigem vastupidi.
et lihtsalt enamvähem täiskasvand inimesel võiks elus vähe tõsisemaid probleeme olla kui tasuta mäkki friikate kupong. :D
vabalt reamees Palm.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 21:10 
Kasutaja avatar

hizpollah kirjutas:
et lihtsalt enamvähem täiskasvand inimesel võiks elus vähe tõsisemaid probleeme olla kui tasuta mäkki friikate kupong. :D
vabalt reamees Palm.

Nonoh.. Minu teada peaksid Hesburger ja McDonald's olema KIIRsöögirestoranid, mis justkui tähendab seda, et söök tuleb kätte kiiresti. Paranda mind kui ma eksin.
Samuti ei ole ma ka reamees, ei teagi mis sulle küll sellise mulje jättis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 21:16 
Kasutaja avatar

Pole veel märganud, et seda mainitud on, sorry, kui on kahe silma vahele jäänud!

Ülemiste keskuses töötades jäi silma selline koht nagu Toit's, teisel korrusel. Pealtnäha täiesti tavaline keskuse söögikoht ülimalt viisaka teenindusega. Aga mis välja ei paista on nende burgerite kvaliteet!

Cheeseburger De Lux on 6.30, mis on odavam hind, kui suurel burgeril nt. Mack BBQs, aga maitse on võrratu ja kõhu saab väga-väga täis. Hinna sees on ka coleslaw salat ja friikad. Lisaks on burgerite valik päris lai ja kui burgerisoovi pole, siis saab Toit'sis ka väga häid pastasid (mu lemmik on lõhega!) ja suppe on ka kiidetud.

Menüü on siin. Kui satute Ülemistesse siis usun, et jääte rahule küll! Mina olin ka nende burkside suhtes skeptiline, aga suruti peale, et kamoon, ole hea, proovi ja nüüd ma seal enam väga muud tellida ei tahagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 21:27 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Nonoh.. Minu teada peaksid Hesburger ja McDonald's olema KIIRsöögirestoranid, mis justkui tähendab seda, et söök tuleb kätte kiiresti. Paranda mind kui ma eksin.
Samuti ei ole ma ka reamees, ei teagi mis sulle küll sellise mulje jättis.

las nad siis olla mistahes restoranid, lihtsalt imestan inimeste probleemide üle.
proovin uuest: vabalt kapral Palm? :D Nüüd panin küll täpi! :D okok
muide kui härra Paadikut näed siis saada seersant Väli poolt tervisi :D :D ehk mäletab :D :D ja Roots on ka üheküla poiss peaaegu :)

Aga end of ot.
söögiteemast niipalju, et kaks päeva on metsanotsu lihalõigud hapukoore-majoneesi marinaadis olnud. homme lähvad grillile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 21:57 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Eile käisin esimest korda Delta Plaza kõrval Hess'is.
Miljöölt ja sisekujunduselt sarnane Mustika Hessiga. Võtsin kebabiburksi.
Kassas oli miski tüüp, kes oli täitsa äpu. Kukutas raha maha jms. Lisaks läks burgeriga kaua aega. Pärast veel vabandas, et nii kaua läks. McDoonaldsis anti miski kupong, kui liiga kaua läks ja mingi aja jooksul sai sellega friikad tasuta. Hessis ei antud muffigi- ka vabandus tuli väga moka otsast... Samuti oli burger üsna jahe ja maitseelamus puudus... Tagasi sinna enam ei kipu.
Muidugi, mis mulle selle koha juures eriti meeldis on see, et see asub suure magistrali ääres ja vähemalt aknast välja vaadates toimub midagi, mitte ei vahi tühjusse...

Mina jäin jällegi oma kebabikaga väga rahule. Teenindaja oli kena neiu ning tenindu kiire!

Tän poovisin mäkis Roadhouse classicu ära. Kui sai ka krõbe oleks, siis oleks super!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2013 22:33 

hizpollah kirjutas:
MrIroonia kirjutas:

Oota, varsti tuleb hetk kus sa ise vastu pükse saad ja foorumisse jahuma tuled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 07:27 
Kasutaja avatar

hizpollah kirjutas:
vabalt reamees Palm.

Mul pole rohkem ÜLDSE probleeme. Milleks endale neid tekitada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2013 07:28 
Kasutaja avatar

pasavasar kirjutas:
mina käisin täna marientali selveris mingis "moodsamas" bistroos , krõbedast tervelt kolme valikuga menüüst sai väljavalitud mingi sealiha vms , see väike lihakäntsakas mis oleks paras lasteaia lapsele ja mida ei olnud võimalik noaga poolitada maitses küll enam-vähem aga 7.midagi euri see kindlasti väärt polnud , lisaks oli meie laua kõrval veel välisuks millest käinud inimesed kostitasid meid mõnusa külma tuulega niiet mulle lendas söömakaaslase salfakas näkku , kokkuvõttes koht ise viisakas , hinnad võrdväärsed kesklinnale , aga peale seda läksin teise kohta veel sööma sest kõhtu kindlasti täis ei saanud.

Kohvik & Bistroo Mustamäe : http://www.bistroo.ee/
Olen seal varem hommikusööki söömas käinud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 432, 433, 434, 435, 436, 437, 438 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis