Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:11 
Kasutaja avatar

kui kriibib ja põgeneb , siis lennuta posti jms chuck norrise vigurvänte . kuniks rattur omaette vaikselt mööda ukerdab , võiks oma debiilhormoonid alla suruda ja inimese moodi käituda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:24 
Kasutaja avatar

Sannderr kirjutas:
Number on neil ju taga, ristmikel kaamerad, selle kaudu omanik lihtsalt tuvastatav.

Kõik inimesed ei ela Tallinnas (jumal tänatud), et kaamerad ristmikel. Ja tõesti, seda nr märki ei jõudnud näha. Liikluseeskiri on reeglina üheselt mõistetav ja need kehtivad ka tsiklimeestele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:39 
Kasutaja avatar

Jalakäijad ei salli autojuhte, autojuhid ei salli jalakäijaid ja mitte keegi ei salli jalgrattureid. Kõike vaadatakse ikka oma mätta otsast ja igaühel oma arvamus asjast, ei tasu kellegi arvamust debiilseks pidada ainult seetõttu, et see erineb "ülejäänud halli massi arvamusest" või ei lähe hea tavaga kokku. Ei tea mina ühtegi inimest kes interneti kommentaaride tõttu oleks oma mõttemaailma muutnud. Nende asjadega on meil ju sedaviisi, seni kuni mind ei puuduta, siis mind ka ei häiri. Kui aga on juba korra mingi intsident olnud (pean silmas auto kriipimisest), siis loomulikult hakkab häirima ja see on täiesti mõistetav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 11:59 

Ma ei tea, kas tasub nüüd saagi käima tõmmata, aga kui autoridade vahel on piisavalt ruumi, et ohutult ja mõistliku hooga esimeseks töristada, siis ma küll probleemi ei näe. Ristmiku läbilaskevõime paraneb ja tsikliga saab reaalselt kiiremini edasi. Loomulikult on jama see, kui kriibitakse, suure hooga kitsast vahest läbi pressitakse või esimeses reas olevast autost paremalt möödutakse (parempöörde oht, juht ei oska arvestada), aga iga juhtumit tuleks ikkagi eraldi kaaluda, mitte vaadata, et "oh, tsiklimees läheb mööda, lähen kütan kümpi."

See siis eelkõige eevaldile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 12:15 

Eks autojuhtide suhtumine muutuks, kui ise ka natuke mootorrattaga sõita või jala käia.

Ma tõmban alati peeglist tsiklit nähes raja serva, et mööda mahuks. Kuigi elu on näidanud, et paljud ka siis ei julge minna, sest "äkki pervert viimasel hetkel keerab ette või paneb uksega". Kurb, aga tõsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 12:40 
Kasutaja avatar

Jaanus kirjutas:
Eks autojuhtide suhtumine muutuks, kui ise ka natuke mootorrattaga sõita või jala käia.

Ma tõmban alati peeglist tsiklit nähes raja serva, et mööda mahuks. Kuigi elu on näidanud, et paljud ka siis ei julge minna, sest "äkki pervert viimasel hetkel keerab ette või paneb uksega". Kurb, aga tõsi.

Ise võtan ka kõrvale aga eesti pole veel London ja enamik ei julge mööda töristada. Ega kõiki jalakäiaid ei pea vihkama, vaid ainult neid, kes vajutavad foori ja lähevad ikka üle punasega, töllerdavad ülekäiuraja juures ega julge üle minna, kuni sa oled neist 50m kaugusel, et sa ikka peaksid pidama jääma, ise pole ma mingi 5a fooritulukest vajutanud jalakäiana ja ei peata ma autosi ülekäigurajal ka just sellepärast, et mul ju võtab see pidama jäämine ja uuesti kohalt minemine circa 1-2 sekundit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 13:34 
Kasutaja avatar

Ma ei üldista tsiklite kohalt, kuid on ikka väga palju sigatsejaid ja räägin just nende vastu suunatud asjadest. Lisaks kriipimisele, peaaegu otsasõitmisele on palju juhuseid, kus tuisatakse kõnniteel, lastakse ees ratas suitsema (igast sitta ja sodi lendab sealt ratta alt minu auto esiklaasi), kiiruspiirangute meeletu eiramine (nt kui tahan ümber reastuda ja minust tuisatakse nii mööda, et teda on näha murdosa sekundist, kuigi autol suund sees) jne jne.
Ja siis kutsutakse üles, et märka kaherattalist (krt, ega ikka ei märka küll, kui linnas tuisatakse väga lähedalt ja 100 + km/h mööda).
Minu puhul on hakanud kehtima mentaliteet: nii kuidas sina külale, nii küla sinule (kunagisest rahulikust närvikavast pole enam muffigi järel).

Aga OK, minu poolest selle teemaga over and out.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 13:50 
Kasutaja avatar

eevald kirjutas:
Ma ei üldista tsiklite kohalt..........
Ja siis kutsutakse üles, et märka kaherattalist (krt, ega ikka ei märka küll, kui linnas tuisatakse väga lähedalt ja 100 + km/h mööda).

üldistad ju :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 15:21 
Kasutaja avatar

eevald kirjutas:
Sannderr kirjutas:
Number on neil ju taga, ristmikel kaamerad, selle kaudu omanik lihtsalt tuvastatav.

Kõik inimesed ei ela Tallinnas (jumal tänatud), et kaamerad ristmikel. Ja tõesti, seda nr märki ei jõudnud näha. Liikluseeskiri on reeglina üheselt mõistetav ja need kehtivad ka tsiklimeestele.

Igat tsiklimeest su halva kogemuse pärast risti lüüa on debiilsus, teinekord on mõni algaja ja sa surudki ta posti, mistõttu ta nt. kaela murrab, kuigi ta pole midagi halba teinud ja oleks muidu oma elus ettevaatlik tsikliga sõites. Põhimõtteliselt siis tapaksid ta heast peast ära, sest keegi kunagi kriipis su autot. Sellise loogika peale võiksid ise ära surra parem :)))

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 15:29 
Kasutaja avatar

Sannderr kirjutas:
eevald kirjutas:
Sannderr kirjutas:

Igat tsiklimeest su halva kogemuse pärast risti lüüa on debiilsus, teinekord on mõni algaja ja sa surudki ta posti, mistõttu ta nt. kaela murrab, kuigi ta pole midagi halba teinud ja oleks muidu oma elus ettevaatlik tsikliga sõites. Põhimõtteliselt siis tapaksid ta heast peast ära, sest keegi kunagi kriipis su autot. Sellise loogika peale võiksid ise ära surra parem :)))

Ju ma kunagi ikka ära suren. Eriti algajad peaksid sellistest jamadest eemale hoidma ja sõitma nii, nagu peab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 21:48 

eevald, sul motikat pole, aga kas jalgratas on? Kas sa sellega istud sama vaguralt ummikus nagu autoga või sõidad neist mööda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 21:53 
Kasutaja avatar

eevald kirjutas:
... nii kuidas sina külale, nii küla sinule (kunagisest rahulikust närvikavast pole enam muffigi järel)

sul oleks paras aeg sellisel juhul load sahtlise panna ja hakata bussiga sõitma.
Ma ei saa aru miks inimesed nii tolerantsitud ja madalalaubalised on. Mitte ainult sina, vaid ca 80% selle hoorumi kasutajatest. Kui te ei taha/suuda oma oskamatuse, ebastabiilsuse ja tasakaaluhäirete koosmõjul kaherattalistega sõita(olgu siis mootoriga või ilma), siis arvestage vähmalt natukenegi teistega ja laske seda teha neil kes sellega toime tulevad. Need kes ei tule, lõpetavad samamoodi nagu teksapükstes junn eelmine aasta Kanalis. Lihtne. Te ei lähe ju pianistil näppe maha raiuma, sest sul endal on karu kõrva peale astund või oled näpud täispeaga saeraamis maha lasnud. Olge kained.
Ma peaks sellisel juhul kõik maailma autojuhid ära nülgima ja tükkidena aabu daabisse saatma, sest paar tükki on minu autole kas ette, taha või küljepeale keeranud. Või siis igal maailma passatil suunatule kangi ära murdma, sest üks /&%¤#"! ei näidanud suunda?

tsiteerides klassikuid:" Peatage maa, ma tahan maha minna!"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 22:01 
Kasutaja avatar

Järgmine kord kui kellegile ei meeldi, et mootoratas joonepealt mööda tuhib siis tehke ennem sinu autoni jõudmist uks lahti kindel laks, et motikamees jääb süüdi. Põhjuseks võib öelda, et uks ei olnud korralikult kinni ja tahtsid korralikut kinni tõmmata vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 22:07 

eevald kirjutas:
audivana. kirjutas:
Vaata sellised autokolonnide vahel ja kuskilt mööda sõidutee serva mööda kulgevad bikerid ja rollerid (mina asetan need kaks mõistuse ja olemise poolest ühele pulgale) ajavadki sita korralikult keema. Mina üritan selliseid trügijaid võimalusel vähe õpetada (ühe bikeri oleks mõned aastad tagasi sellise käitumisega peaaegu fooriposti saatnud).

Mina, kes ma tsikliga linnavahel ei sõida, ütlen ka su jutupeale, et sa oled laus deb**l ja kibestunud inimene.
Kui ise ei saa, siis teistel ka ei luba?
Kuidas saab sind segada hetkeks peeglisse vaatamine, nähes tsiklit, natuke teeserva tõmbamine, ning tema mööda laskmine?!
Või oled sa nii ebakindel autojuht, et sa ei suuda teeserva hoida?

Endal mugavam ja ka igast asendist viisakam, on kaherattaline endast mööda lasta ja jätkata oma teekonda turvaliselt.
Loodan, et kui sa oma väljaöeldud taktikat peaksid mõne tsiklimehe peal kasutama veel, siis ta sulle oma uhke kindajälje pikemaks ajaks otsaette jätab..ehk toob see mõistuse koju tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 22:44 

Millegipärast on nii, et jalgrattureid on ok peedistada, aga mootorratturid on pühad lehmad. Ma saan aru, et on olemas täiesti korralik seltskond, kes reaalselt soovibki nö kaherattalistega arvestamist. Kuid siis on ka selline seltskond, kes on küll A-kati endale teinud, kuid igasugused liikluseeskirjad on autojuhtidele, mitte neile. Pidevad jooned, kiirusepiirangud jms on kehtivad kõikidele liiklejatele siiski.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis