Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 30.04.2013 22:47 
Kasutaja avatar

See jutt, et motikaga ei või foori taga esimeseks tõristada on natuke vale. Niikaua kui oma reast välja ei lähe võib sõita küll. Iseasi muidugi, et meie risti/rästi seisvatest autodest ja teeaukudest ei pruugi se nii õnnestuda.
Ukse trikis ma nüüd väga kindel ei oleks, eks proovige ära kes tahab. Kui sa ikka ukse lükkad lahti veendumata kas asi ohutu, jääb ikka selle manöövri sooritaja pigem süüdi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 23:12 
Kasutaja avatar

donotbeafraid kirjutas:
Millegipärast on nii, et jalgrattureid on ok peedistada, aga mootorratturid on pühad lehmad. Ma saan aru, et on olemas täiesti korralik seltskond, kes reaalselt soovibki nö kaherattalistega arvestamist. Kuid siis on ka selline seltskond, kes on küll A-kati endale teinud, kuid igasugused liikluseeskirjad on autojuhtidele, mitte neile. Pidevad jooned, kiirusepiirangud jms on kehtivad kõikidele liiklejatele siiski.

Jalgratta juhtimine ei nõua lube ja veloga sa ei saa kiirelt eest ära, samuti jalgratturid ei näita enamasti mingit suunda ja kipuvad paremas teeservas rivi otsa sõitma, lisaks sellele muud harimatusest tulenevad apsud ja väärarusaamad.

Korralikult sõitev rattur ei jää kellelegi ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 23:15 

Jutt oli mootorratturitest, mitte jalgratturitest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 23:17 

donotbeafraid kirjutas:

Ära sa rohkem peale võta.
Mine loe oma eelmine postitus läbi ja ütle uuesti, millest jutt oli ... ? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.04.2013 23:18 
Kasutaja avatar

donotbeafraid kirjutas:

Vabandust isa, väärin eesti keele RE täielikku läbikukkumist :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 00:05 

Peab tunnistama, et teie väitlemise oskused on täiesti hämmastavad ja te olete nii palju adekvaatseid väiteid toonud, et ei oskagi selle demagoogia peale midagi kosta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 01:08 

alustuseks ütlen kohe ära, et ma vihkan kõiki liikluses osalejaid :D

aga nüüd põhilisema juurde. paljud kurdavad, et autojuhid kiusavad rattureid- ei lase ridade vahel laveerida või trügida või keeravad julmalt ette jne. kõik soovitavad rohkem arvestada ratturitega. aga miks need soovitajad kellegi teisega ei arvesta? näiteks keeratakse suvalt bussile, veokile vms iganes teisele suurele liikurile ette, ronitakse kuskil kitsas kohas külje alla(ja pärast on nutt lahti, et näe rsk sõitis mul külje maha) või tehakse igasugu muid "trikke". miks siis keegi ei arvesta, et näiteks sellel samal bussil/veokil on natuke raskem pidama saada või suunda muuta kui trikke tegeval sõidukal või ratturil? kõik räägivad liikluses teistega arvestamisest aga ometigi on kõik kohad selliseid umbmääraseid manöövreid tegevaid või sihilikult n*ssivaid idioote täis :)

viskaks veel õli tulle... mõni aeg tagasi kirusid kõik rolleri "ässasid". mille poolest tsiklimehed neist paremad on?

muud ei tahtnudki öelda, et enne kui ulguma hakkate mõelge oma sõidumaneerile natuke laiema ja kriitilisema pilguga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 01:42 
Kasutaja avatar

Sai Pärnus päeval nähtud üht siinset foorumlast oma musta Turbo Cayennega (500 RAS),
kes tegi linnas Riia mnt Statoilist Riia poole kaasliiklejatest hoolimatuid möödasõite
kiirusega ca 140km/h ja seda nii vasakult, kui paremalt poolt.
Minu autoga kokkupuutest jäi vaid mõnikümmend cm, aga oli näha ka napimaid möödumisi!

Sellise liiklusega teedel ja veel linnas arutu kihutamine ja teiste kaasliiklejate eludega mängimine
on ka elupõlistele rallimeestele ja arvan et ka siinsetele foorumireisseritele täiesti taunitav!

Lõpetuseks võin võin öelda et sa oled ikka tõeline lammas ja loodan et loodus teeb oma valiku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 15:10 
Kasutaja avatar

Kuna ilusate ilmadega sõidan ka rattaga trenni/tööle vms kohta... Siis tean võta vägagi selgelt, et ratturitega samuti ei arvestata. Nüüdseks 5 aastat tagasi sõitsin Liivalaia tänaval, kus keeram mulle tuimalt ette hall Audi A4. Seda siis nii, et üle mitme rea korraga ja kordagi suunda ei näidanud. Proovisin võimalikult palju hoogu maha pidurdada, kuid kuna hoog oli sees siis oli see raske. Mööda põigelda ei olnud võimalik, kuna siis oleks noorele neiule vankriga otsa sõitnud. Otsustasin autole otsa sõidu kasuks ja tulemuseks kannatada saanud amort, kõver esijooks ja parema käe randme mõra...
Sõidan palju suvel rattaga, siis pööran ka suuremat tähelepanu neile kui autoga liikluses olen.

Ühesõnaga tahan öelda seda, et lamba ajudega liiklejaid on igas valdkonnas!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 17:53 
Kasutaja avatar

Roadrage on see, kus uuema Volvoga vanem täidlane tädi jääb keset Pärnu kesklinna silda peaaegu seisma, et korraks vaadet nautida :kill
Hiljem sattusin linnas talle jälle sappa, eriti üle 30 ei kippunud liikuma ja ikka keset ridu eraldavat keskjoont.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 00:50 

Ma ei mõista jällegi, kuidas Te nii rahulikuks saate jääda. Aasta jooksul on vähemalt kolm korda tulnud ette olukord, kus autost välja olen läinud kindla plaaniga.. viimane oli mingi passatimees mõned nädalad tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 02:18 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Ma ei mõista jällegi, kuidas Te nii rahulikuks saate jääda. Aasta jooksul on vähemalt kolm korda tulnud ette olukord, kus autost välja olen läinud kindla plaaniga.. viimane oli mingi passatimees mõned nädalad tagasi.

Lihtsalt ei juhtu selliseid asju mitte rahulikega, ise circa 1,5a sõidus olnud ja on vaid üks juhtum, kus katus keeras ära ning sai circa 5km sihtpuntkist edasi jälitatud üht autot, paar korda olen muidugi peaaegu keskmist mõnele uuemale valgele audile / bemmile, mis lihtsalt debiilse manöövri teinud, et saada minust ette ehk fooritaha ja minu kõrvale. Mõttes ja autos verbaalselt pe**e olen muidugi hulganisti inimesi saatnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 02:22 
Kasutaja avatar

Ma mingeid fakke ja asju ei viitsi loopida, kuna iial ei tea mis võitluskunsti too teises autos olev isik harrastab. :D Pasuna laskmine ja esiklaasile tati pritsimine rahuldab täiesti mu vajadused. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 09:59 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:

Kui mul bemm oli siis ma olin samasugune ajudeta närvihaige nagu sina. Müü auto maha ja kõik muutub :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.05.2013 10:09 
Kasutaja avatar

Ei tea, sõidan Opeliga aga väga tihti viskab silmees mustaks ja lasen akna alla-kukun sõimama. Pärast saan aru ka,et ega see kõige mõistlikum tegu pole, aga tol hetkel ei anna endale aru. Oleks liiklus sujuv ja kõik tegutseksid loogiliselt, siis sellist asja ei ole-lihtsalt mõned tropid ajavad s:ta keema oma arulageda tegevusega. Näiteks eile oli juhus kus ootasin parkimiskohta: lasin autol ilusti välja tagurdada ja mul oli suund terve aeg sees, et mu kavatsused oleksid selged. Too tüüp aga tagurdas nii,et ma ei saanud kohe tema kohta sõita. Siis ilmus ei kusagilt välja üks kangelane, kes sujuvalt keeras sinna taskusse nagu õige mees muiste. Siis muidugi viskas pildi mustaks ära, kukkusin pasundama. Lasin akna alla loopisin karvaseid, kuskil 50 aastane mees kivinäoga imbus autost välja(tegi et ei näe ega kuule), naine küll vahtis kuid samamoodi imbus välja ja lihtsalt kõndisid minema. Lõbus :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis