Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 09:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 01.05.2013 10:22 

JAWAmees kirjutas:
Nimelt eile oli vähekene kiire kooli (Lasna->ТТÜ) minekuga rattaga. Loogiline, et ei hakka rattaga poolekilomeetrist foorijärjekorda ootama- teist keegi hakkaks w? Samuti üritan võimalusel liiklusvoolust ette saada- arvestades autojuhtide tähelepanelikkust(loe: pohhuismi) ei ole erilist turvatunnet neljarattaliste seltsis sõita. Ilmselgelt, kui on vaja ridade vahel sõita voolus, siis ei tee ma seda venides- suur on tõenäosus, et autojuht põikab ümber löökaugust ja ongi jama käes. Kõik, kes te mulle eile fakki näitasite ja eriti uuemapoolse vw jetta juht, kes midagi röökis- päikest teile. Ma tõesti ei näe probleemi selles, et tsiklimehed sõidavad ridade vahel- probleem seisneb ainult autojuhtide egos, mis saab kannatada. Ärge arvake, et ridade vahel sõitvad tsiklimehed on mingid TÄIESTI peast ära suitsiidsete kalduvustega hälvikud- enda ja oma sõprade eest tean rääkida, et ükski rulli keeramine ei toimu läbimõtlematult ja riske ARVESTAMATA. Auto roolis on linnas liigeldes ainsaks riskiks oma auto ära lõhkuda- tsikliga on mängus oma tervis või isegi elu.

Seoses kõige sellega, äkki oskab keegi soovitada odavat muay thai või dai-dengi treenimisvõimalust Tallinnas? :D Mina oma sõidustiili muuta ei kavatse ja kardetavasti tuleb üks kord mõni hälvik mulle kättpidi kallale- peab valmistuma :D

uskumatu kui haiged inimesed tallinnas liiklevad, ime et jalakäijale kallale ei minda kes ummikust mööda kõnnib...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 11:24 
Kasutaja avatar

[quote="JAWAmees"][/quote]
Palju õnne sela ridade vahel laveerimisega kui ma peaks august mööda põrkama või mõni vend peaks ukse lahti tegema. Mul suht savi, aga kui mõni teist autode vahel sõelujatest mul peegli vms küljest ära sõidab , või juhtub mõni eelpool mainitus asi siis kaote ju ruttu ära ja olete kindlasti ka õhku täis,et mida sa jobu teed ust lahti või keerad august mööda. Pealegi on siis minu auto katki ja tõenäoliselt sinul midagi endal rikkis ja mina pean 2 peäva õhtuti end täis jooma ja mõtlema,et äkki oleks kuidagi teistmoodi saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 11:46 

Toivoku kirjutas:
JAWAmees kirjutas:

Palju õnne sela ridade vahel laveerimisega kui ma peaks august mööda põrkama või mõni vend peaks ukse lahti tegema. Mul suht savi, aga kui mõni teist autode vahel sõelujatest mul peegli vms küljest ära sõidab , või juhtub mõni eelpool mainitus asi siis kaote ju ruttu ära ja olete kindlasti ka õhku täis,et mida sa jobu teed ust lahti või keerad august mööda. Pealegi on siis minu auto katki ja tõenäoliselt sinul midagi endal rikkis ja mina pean 2 peäva õhtuti end täis jooma ja mõtlema,et äkki oleks kuidagi teistmoodi saanud.

kui sa ise ilma peegliteta manöövreid teed siis võib sulle rekka ka sisse tulla, siis annad rekkamehele molli et mis sõidad mu kõrvalreas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 11:51 

Rekkamees kõrvalreas versus baigivend joone peale on ikka suur vahe ju.

Ei pea ju kättpidi kallale minema, kui keegi august mööda laveerib ja maha koksab, siis piisav õpetus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 11:57 
Kasutaja avatar

varsti on nagu venemaal, ülekäigurajal jääd autoalla ja saad peksa ka selle eest, et autoalla jäid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 12:13 

JAWAmees kirjutas:
Nimelt eile oli vähekene kiire kooli (Lasna->ТТÜ) minekuga rattaga. Loogiline, et ei hakka rattaga poolekilomeetrist foorijärjekorda ootama- teist keegi hakkaks w? Samuti üritan võimalusel liiklusvoolust ette saada- arvestades autojuhtide tähelepanelikkust(loe: pohhuismi) ei ole erilist turvatunnet neljarattaliste seltsis sõita. Ilmselgelt, kui on vaja ridade vahel sõita voolus, siis ei tee ma seda venides- suur on tõenäosus, et autojuht põikab ümber löökaugust ja ongi jama käes. Kõik, kes te mulle eile fakki näitasite ja eriti uuemapoolse vw jetta juht, kes midagi röökis- päikest teile. Ma tõesti ei näe probleemi selles, et tsiklimehed sõidavad ridade vahel- probleem seisneb ainult autojuhtide egos, mis saab kannatada. Ärge arvake, et ridade vahel sõitvad tsiklimehed on mingid TÄIESTI peast ära suitsiidsete kalduvustega hälvikud- enda ja oma sõprade eest tean rääkida, et ükski rulli keeramine ei toimu läbimõtlematult ja riske ARVESTAMATA. Auto roolis on linnas liigeldes ainsaks riskiks oma auto ära lõhkuda- tsikliga on mängus oma tervis või isegi elu.

Seoses kõige sellega, äkki oskab keegi soovitada odavat muay thai või dai-dengi treenimisvõimalust Tallinnas? :D Mina oma sõidustiili muuta ei kavatse ja kardetavasti tuleb üks kord mõni hälvik mulle kättpidi kallale- peab valmistuma :D

Hoopis sina tundud olevat egoist stiilis "Mul on tsikkel, ma olen äge!". Vaata, ridade vahel sõitmisel ei ole üldiselt midagi halba kui tegu on sellega, et foori taga on seisak ja tsikkel vaikselt ettepoole ujub - lasen ise vahelegi kui roheliseks läheb, kuna tean, et nagunii kiirem mees.
AGA, see, et sujuva sõidu ajal mingi kaherattaline sõelub ja ridade vahelt täie paaruga mööda aurab, võib saatuslikuks saada just mitte sulle vaid teistele juhtidele. Näiteks algaja juht võib kergelt ehmuda ja rooli sinust eemale keerata, olgu seal siis teeäär, post või teine auto - tulem on sama - pauk. Mida sina siis teed? Otseloomulikult tõmbad täiega nahhui, sest sa saad ja sina ju teoreetiliselt seadust ei rikkunud (v.a. kiiruse ületamine aga noh, oleks endal tsikkel nagunii vajutaks ka, aga ei sõeluks rivide vahel).

Üldiselt kui näeks kedagi niiviisi sujuva liikluse ajal rämedalt sõelumas ja ridade vahelt täie paaruga lähenemas, avaks akna ja suskaks peldikupaberirulli lenksu otsa, et sitapea saaks endast lihtsalt pea teha.

Tuult kraevahele, kaherattalised on ägedad! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 12:13 

.

Viimati muutis allan1, 14.05.2013 21:56, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 12:27 

JAWAmees kirjutas:
No krt, alati ei saa ju minema sõita nagu argpüks :D Ega seda on palju ette tulnud, et ähvardatakse molli anda ja maha lüüa(autoga)- aga iga kord seni, kui olen oma auto ukse kinni löönud ja "lõvi poole" kõndinud, on inimestel kiire hakanud. Aga üks kord äkki ei sõida minema :D

Võta siit õppust :D

http://www.hiloop.com/blog/wp-content/u ... 40x450.jpg

http://www.kulfoto.com/pic/0001/0033/b/OIFJj32208.jpg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 12:53 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
JAWAmees kirjutas:

Hoopis sina tundud olevat egoist stiilis "Mul on tsikkel, ma olen äge!". Vaata, ridade vahel sõitmisel ei ole üldiselt midagi halba kui tegu on sellega, et foori taga on seisak ja tsikkel vaikselt ettepoole ujub - lasen ise vahelegi kui roheliseks läheb, kuna tean, et nagunii kiirem mees.
AGA, see, et sujuva sõidu ajal mingi kaherattaline sõelub ja ridade vahelt täie paaruga mööda aurab, võib saatuslikuks saada just mitte sulle vaid teistele juhtidele. Näiteks algaja juht võib kergelt ehmuda ja rooli sinust eemale keerata, olgu seal siis teeäär, post või teine auto - tulem on sama - pauk. Mida sina siis teed? Otseloomulikult tõmbad täiega nahhui, sest sa saad ja sina ju teoreetiliselt seadust ei rikkunud (v.a. kiiruse ületamine aga noh, oleks endal tsikkel nagunii vajutaks ka, aga ei sõeluks rivide vahel).

Üldiselt kui näeks kedagi niiviisi sujuva liikluse ajal rämedalt sõelumas ja ridade vahelt täie paaruga lähenemas, avaks akna ja suskaks peldikupaberirulli lenksu otsa, et sitapea saaks endast lihtsalt pea teha.

Tuult kraevahele, kaherattalised on ägedad! :rokib

Väljendasin end veidi halvasti vb: võtame näiteks sõpaka, kus on ikka päris palju ruumi. Kui autod sõidavad malelaua paigutuses vahega paar meetrit- no ma tõesti ei saa aru, kuidas see autojuhti peaks segama, et ma sealt läbi sõidan. Isegi, kui konkreetselt sel hetkel, kui vahelt läbi sõidan kiirendan vähe ergemalt(mul ei ole eriti vali ratas). Korda- ma ei sõelu kunagi, kui pole kindel.
Aga kui see ehmuv algajajuht otsustab lampi reastuda ja ei näe mind, siis on nagu ok? Kui keegi kõrval signaali laseb ja ta ära ehmub, siis ka signaalitaja süüdi?
Ah, suva. Vb olengi mingi värd- ei oska öelda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 12:59 
Kasutaja avatar

Autojuht võib oma rea piires teha ilma suunata "manöövreid" palju tahab. A tegelt ikka suht pseudoprobleemid teil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 13:09 

Pidin täna ühe 34- ja ühe 36-jalase jahi ära vahatama aga eile pandi krdi vappu pärast poed nii vara kinni, et vaha ei saanudki. Vahetasin siis oma pesukotil ühe lekkiva pidurivooliku ära ja avastasin paar roosteplekki esitiival ja kapotil. Kuna spreykrunti pole ja värvipüstolit selle pärast määrima ei hakka siis ei saa sellega tegeleda enne kui homme poodi saan.Vaja auto kuidagi eesti saata ja maha müüa. Peab vist velotama minema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 13:19 

Siim kirjutas:

Mua tai-d vms pole vaja õppida :D osta korralik gaasibaloon ja lase värdjale/ta perele näkku,jäävad mäletama seda :)

+1 :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 13:23 
Kasutaja avatar

Sellest ma räägingi, et mingit probleem polegi. Niisama siin halatakse, et üks kiusab teist ja teine esimest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 13:26 
Kasutaja avatar

Õige streetreisser läheb annab molli, kui on põhjust ja saab vastu ka kui on põhjust, mitte ei tule foorumisse halama kui halb on üks või teine...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.05.2013 13:30 
Kasutaja avatar

Loen siin neid tsiklivaidlusi ja ise mõtlen koguaeg, et persse üleeile üks tsiklivend tuli ka ridade vahelt ja foori põlema minnes ma pressisin järgi, äkki peab ka mind 50 aastaseks poolkiilakaks vanameheks.

Tegelt tahtsin lihtsalt mingist avensisest ette jõuda. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis